Translate

Wednesday, January 20, 2010

[ aku bukan sengaja tak nak masuk blog kau..tapi.... ]

ni la antara sebab mustabab kenapa aku tak masuk, tak komen-romen few blog. mahap ye. bukan sengaja.

1. blog korang berat bebeno. berzaman aku nak tunggu untuk load page. ape korang letak dalam tu haa...batu giling ke? kalo kat opis pun slow...gune berukben-10 apetah lagi kan.jd aku baca dekat google reader jek la. kadang² nk re-visit...terlupa pulak.

2. banyak sangat widget/aksesori/wallpaper yang serabut.. sampai aku kompius...mana entry, mana hiasan. macam pokok krismas daaa [tapi ni takpe..blog korang kan...ai ok jek..tapi akibatnye...ai masuk 4 tahun sekali la ye uolss..jangan maree.]

3. lansung tak boleh bukak. tak tau la ape masalahnye..

4. aku lupa URL [kihkihkih]..ni pada blog yang aku tak link.. :P

5. masuk..tapi tak komen. [bajet silent reader...hakptuihh]

6. masuk. dah komen. kendian "page not found". kecik hati aku tau. terus malas nak re-komen.

7. memprektikkan gejala W tanpa berhemah. yang tu..memang aku pangkah awal². iyo la..masa zaman SPM dulu..takde pulak subjek bahasa W tu..kang aku salah sebut kang..kata mencarut pulak.i.e - "kita ta suke lew nak bace buku. ske aty kite lew." mcm tu la lebih kurang.

aku ase tu jek la kot sebab utamanya...dah..dah...jangan nak mengada² merajuk bagai. aku lempang kang!

26 pengkomeng:

Liliyuli said... Best Blogger Tips

adik aku buat blog banyak W. pening aku nak baca. tergeliat lidah weh..hahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Best Blogger Tips

bahasa W tu bahasa aper?

saper yg mengada2 majuk tu?

haihhh....

Kejora =) said... Best Blogger Tips

hahahhahahaa..
pengakuan jujur dan ikhlas..
bagus betol ko..
hehehe..

Koyuki said... Best Blogger Tips

nak tny soklan sama ngan yanie putrajaya..hehe..bahasa W tu apa


sama la..blog berat banyak widget memang tanak masuk kasi komen

lambat! lembab!

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

aku nak copy entry ko letak kat blog aku la..sebab aku pun mempunyai alasan2 yang same untuk tidak menjenguk2 blog2 tu..

bahasa w? tidow,bawu,lew.

Lifesaver said... Best Blogger Tips

huhu...siannya

Farid Fernandez said... Best Blogger Tips

hanie, saya pon nak ikut apa cik mimie nie cakap... ok kan??? plzzz... alsan semua sama... heeeeee

tasekM said... Best Blogger Tips

yang... serope ler kite.... he he.


.

hanie said... Best Blogger Tips

liliyuli:
kan..nk bunyi mcm mana pun aku xberapa nk tau. sapa lah yg cipta bahasa pelik2 nih.



yanie:
hoho..ni entry general. xde kaitan ngan sesiapa secara khusus.



kejora:
amanah, cekap, tulus..itu pn aku la jgk tu..hahaha..
dari ade yg merajuk tak tentu hala sb aku konon aku tak masuk blog diaorg..baik aku kabo sesiap..



koyuki:
yg tulis ade w-w kat hujung tu le...jew..lew..nyampesss..

kan...lame sungguh nk load buleh bwk fep up jgk..



mimie:
copy ler..kang ko jgn lupe link kat aku..hikhik..

*amecam kopi o tanpa gula ko smlm.lazat kan? hehehe



life:
a'ah..aku pn kesian kat diri aku jgk.. :P



farid:
buleh..buleh...1 huruf i charge doposen jek..kuikuikui..

jgn lupe linkkan entry tu ke sini okey..

hanie said... Best Blogger Tips

kak tasek:
hehehe..tu la kan kak...kang kalo x masuk..kata bongkak, riak, takbur pulak..kan..kan..

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ko masuk rumah aku ok tak??? aku dah buang banyak dah batu giling dan tenggiling sekali....hehehehhe!!!

akuW poWn menciW deWngan huWrop dabalyuW ituW....


wowowowowowowo!!!

hanie said... Best Blogger Tips

jaja:
owhh....ada bela tenggiling jgk ka. bak mai la sekoq. aku rasa sisik dia hensem. hahahaha..


eeee...ngade2 tawww...nk tulis gitew..kite mencik nk bace lew..
*mcm setan*

*~ aRaBeLLa ~* said... Best Blogger Tips

entahnye bahase..nyampah giler aku nak bace bahase w tuh..satu je ayat bahasa w yg aku guna..

gitew <- ok ler tuh..ekekekek

~0~ said... Best Blogger Tips

W tue natang ape???

xpaham aku....

Clark Pett said... Best Blogger Tips

Akuw punw camtuw.tergeliatw lidah temanw bacew.auwwww.

hanie said... Best Blogger Tips

cieyla:
setakat sikit2 buleh la dibace..kalo dh whole story gitu..juling mata weh..

mak pun suke gune giteeww..awww :P



~0~:
tu hah..dh bg contoh dh..



pett:
mengada-ngada lah! hahahaha..

jo said... Best Blogger Tips

garang bebenau dah akak nih..

Firol said... Best Blogger Tips

huii garang kak cho..takut gueeee

YobSumo said... Best Blogger Tips

setiaw kaliw awew updew blow komplew pasaw isuw W sayaw sangaw sukaw. terimaw kasiw!

YobSumo said... Best Blogger Tips

flag je.

awew jangew banyew ceritew!

nnt aku nak start blog guna W thingy ni lah. best!

hanie said... Best Blogger Tips

jo:
eh..mn ada garang. tu lempang dgn penuh kasih sayang tu..ahahaha



firol:
eh..yop..mn ade cho garang..xde..xde.. tu jiran seblah umah lain mukim kot

*smbil duduk bersimpuh kontrol ayu*



yob:
bersembur air liur aku nk bace ape yg ko taip tu..

hanie said... Best Blogger Tips

yob lagik:
ko jgn nk mengada2 yob..kang aku flag blog ko kang..aaaaa....

Lelaki Autumn said... Best Blogger Tips

aku setuju dgn ko, aku pun kalau blog yang berat dan sarat dengan macam2 sampai payah nak bukak memang konpem aku tak masuk la, aku cuba sekali jer. kalau masih x boleh jugak. makanya tak ada la.

sindrom W tuh bukan setakat di blog saja, aku pun pernah terima tulisan macam tuh dalam bentuk sms dr kawan perempuan aku. naik juling mata aku nak paham setiap patah kata tuh.

cIk JanNah said... Best Blogger Tips

cepat terjah blog i sis!
x kira
hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

L.A:
hahah..tu la pslnye. salu nye kl dpt msg cenggitu..delete jek. tak kose nk mengeja pulak.


cik jannah:
ahahaha..ampeh punye sis..
lame x bergosipan kan..hikhik

yonna said... Best Blogger Tips

saya pon benciw dgn owang yang sukew type w-w nih.

mcm haram kan akak?