Translate

Wednesday, February 24, 2010

[ makhluk ]

aku memang suka buat keje kat area hall instead of bilik aku..

buleh jugak jeling-jeling tv..

dan aku suka bukak pintu ke balkoni tu..
kadang-kadang sampai tengah malam..
syok.. buleh layan udara yang fresh..
cargas sikit otak nak berpikir..

tapi ade jugak la aku terpikir kan..

kot-kot tetibe..ade makhluk say...

"hai....."

kat depan pintu tu...

macam mana???




update sket:
keje sekolah dah siap!!!! yahooooo.....
esok buleh berpoye² thp maksimum!!

24 pengkomeng:

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

cantik umah ko beb..

kalo dia say hi,ko tak reti2 jemput dia minum air dengan kepek pisang?

JMR said... Best Blogger Tips

reply 'hi' balik la gitu..kem slm kt dia gk..hehehe

crazy_labelle said... Best Blogger Tips

kalo sorg2 kat hall ak takut... huhu...

hisham said... Best Blogger Tips

salam,..leh fokus ke wat keje kalo jeling2 tv?

Koyuki said... Best Blogger Tips

ini mesti pengaruh cerita hantu ni..

Tijah said... Best Blogger Tips

jumpa kirim salam ehhh??

macha_sezs said... Best Blogger Tips

halaahh..buat cam biasa..hidang teh..hidang biskut..

"sori le ye..air bujang dengan biskut mayat je ni.."

Wanie-san said... Best Blogger Tips

Ckap la.."Xreti nak bagi salam ke?!"
sila marah makhluk itu..hihi

aripsamat.... said... Best Blogger Tips

ko jawab la balik...."ada aku kisah!!!"...baru stylo

ezam said... Best Blogger Tips

itu kire okla bersopan santun.....bayangkan plak kolo tgh sedap2 buat keje dkola depan tingkap tetibe ada mata besor yg bulat tgh tengok kita terkelip kelip...mau histeria tang2 tu gak okeh....

Jard The Great said... Best Blogger Tips

gelapnya kat luar pintu tuu.. menakutkan.. hoho

Lifesaver said... Best Blogger Tips

kalo dia say hi..ko ajak la dia join ko duk dalam umah tu skali

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau ajak dia masuk then suh tolong kau buat kerja sekolah kau muahaha

tapikan cuba kau bayangkan... yang datang tu say hai dengan wajah yg buruk kulit2 dah tertanggal dan mata terkeluar serta lidah terjelir

agak2lahkan apa yg akan kau buat..

10tonmind said... Best Blogger Tips

lu hi je makhluk tu bali, confom tanpa sgan silu die trus wat nescafe kat umah lu hehehehe

hanie said... Best Blogger Tips

mimi-to:
umah aku tu konsep minimalis. hehe

aihh..suh dia bwk bekal sendiri jek la..


jmr:
kem salam jek?? anggur ke..tembikai ke..xmau kirim sekali?
:P


belle:
hahaha...kl ade org lain umah xde la seram sgt. kl tak..... T__T


hisham:
salam..
eh..boleh jek..
jeling jek..jgn la ngadap sungguh²..


koyuki:
kannn...ni sume salah produser. sape suruh buat cerita hantu byk2..


kak tijahhhhhhh:
nt den koba..from tijah with love..
ye kak..
kuikuikui..

hanie said... Best Blogger Tips

macha:
beskot mayat tu time kenduri arwah jek jumpe. mkn dgn bubur kacang..
hohoho...


wanie:
kot sempat marah la kannn...hehehe
..yang..shah alam seksyen berapa..moh la kita bergedik time akak ke sana.. :P



arip:
kot dan bersuara la..kot dh pengsan kat situ...nk ckp cemane..



ezam:
xpe..i bygkn u jd yellowman jek..sure x ngeri..

hahahahah!!


jard:
dlm gmbr je gelap jard..cerah sbnrnye..ade lampu kat porch..hehe


life:
bilik sume dh penuh. xde tmpt kosong lg. muahahahah..


anon:
ko ni byk sgt bace buku tamar jalis ni aku syak..


10ton:
tang nescafe tu..molek jgk. mai secawan!
:P

10tonmind said... Best Blogger Tips

mai ler...wa blanje lu nescafe instant nak? kihkihkih

hanie said... Best Blogger Tips

10tin:
instant??
aihh..ape pemalas beno mike ni..

hahahaha~

10tonmind said... Best Blogger Tips

kire orait la tu...dri teman x idang ape2 kt lu kihkihkih

hanie said... Best Blogger Tips

10ton:
nih yg malas kawan dgn lu ni..

hahahahaah!!

fiD said... Best Blogger Tips

yg penting minset tu kak,,

jgn pikiq bukan2 k,heheh

tasekM said... Best Blogger Tips

ngape letak tibi celah pintu...?



.

Firol said... Best Blogger Tips

hehehhe...siapa tepi pintu?

hanie said... Best Blogger Tips

fid:
ha..tu la psl yang..



kak tasek:
sb ade mini bar kat tgh tu kak...smbung ngan dapor..
hehehe..

mini bar yg ade botol sos ngan kicap..xde mende lain haaa... :P



firol:
ahk...ni cho maleh kawan ngan yeop ni..

kihkihkih..