Translate

Monday, March 29, 2010

[ fesbuk takpe..blog jangan ]

"tadi kami tengok fesbuk hangpa" - kakak sulung [yg skrg pun dah pandai main fesbuk] keluar dialog... sambil sengih² yang sangat something².

aku buat muka cool. alahh..setakat fesbuk...ape nak heran... walaupunnnnn.... gambar²..masyaAllah..

at least tau jugak la kan kegiatan adik dia..

tapi....

aku cuak kalau dia jumpa blog aku nih..

mana tempat lagi aku nak mencarut lepas ni??

hehehehe...ye..bakal² mak mentua ku-yang-ntah-tak tau la-sapa sekalian..

please take note..

perangai bakal menantu hantu uolls ni..memang tak semenggah..






p/s: lepas ni aku nak racun dia main farmville lah...

28 pengkomeng:

KeJoRa said... Best Blogger Tips

hoh!

aku xpernah terjebak dlm bab-bab bercucuk tanam di fesbuk..hahaha

JMR said... Best Blogger Tips

heheh..FB dh jadi macam keperluan idop skang nih...

Farid Fernandez said... Best Blogger Tips

kejora


aku juga!!

jo said... Best Blogger Tips

hoh!
kata ada perperiksaan?
hari ni je dah 2 kali lu up entri..
hehe..mmg tak tahan godaan.

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

hahahaha..jaga2..nak mencarut tu pandang kiri kanan dulu..


jgn main redaaaahh je..nanti kna reject.:P

YobSumo said... Best Blogger Tips

bakal mak mertua tentu gumbira.

Tijah said... Best Blogger Tips

sekali tengok makmetua silent reader kan?

ezam said... Best Blogger Tips

FB?????????

euwwwwww.....

lalalalalalalallla


*tahan.tahan.tahan*

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

kalu dah hantu tu, hantu lah jugak.

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

hanie,

ramai dah kantoi krn pesbuk..ati2 hehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

kejora:
nanti aku racun ko jugak...hohoho



JMR:
alaa...nt kl ade yg lain..FB pun dilupakan jgk mcm mespes ngan frenster..



farid:
mafia war ko main kan....



jo:
*cekup kepala dengan baldi*

h a n i e said... Best Blogger Tips

mimie:
kannnnn...sekali tengok...o mai goat!! ibu mertua ku....

heheheh



yob:
ye...beliau dengan senyum lebar merejek aku...



kak tijah:
ini lebih seram dari keliwon kak!! tidakkkkk....



ezam:
ahahahahah!! merasa kan..bajet artis...main deactivate segala..



k.e.r.i:
kalau dh kuda bintik² tu..kuda bintik² jugak...



mazru:
hehehe...tenks kasik reminder ke koi..tp asenye...fesbuk koi te..suci dan murni lagi.. :P

tasekM said... Best Blogger Tips

eh! bukan mak mertua yu org ayor kunen ke...? hehehe...

:P



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak taseeeekkkkk!!

harap² dia tak bace la blog ni kan kak...mati ai..

hahahaahah!! adeh deh

Vee Violet ~vLockheart~ said... Best Blogger Tips

BAKAL BAKAL mak mertua?
berapa banyak colan colan suami ni hanie bunny?
add vee dekat fb...
veeviolet78@yahoo.com

=)

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

klu dia main FarmVille...
jgn lupa suruh add aku erk...

Ko kata peksa dah..pesal makin ligat je aku tgk kat FB???

10tonmind said... Best Blogger Tips

jerawat dlm idung le dh ok ke...kihkihkih

acap said... Best Blogger Tips

kalau kakak kau ada anak dara,tunjuk lah fesbuk aku dekat kakak kau.

wa23r said... Best Blogger Tips

haha.. ajar lg pe yg ptt.....

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee:
hehehe..dh add dh ^^



jaja:
aku belajo time mlm2 ja...korang tido sedap2...aku bersengkang mata..
huhuhuh T__T



10tonmind:
lu diam!!!



acap:
anak fruit aku tu terlalu gojes ko nak ngurat..hahahaha~



wa23r:
hahaha..tgk la kalo rajin.. :P

Liliyuli said... Best Blogger Tips

sama lah..aku cukup berjaga-jaga jgn lah family aku tau blog aku..

h a n i e said... Best Blogger Tips

liliyuli:
tapi lu dh kantoi ngan boss lu kan..

hahahahahaha~

Firol said... Best Blogger Tips

kak cho memang..nanti kantoi baru tau

KeJoRa said... Best Blogger Tips

Ya Allah Ya Tuhanku..
Kuatkanlah Imanku dari terjebak dgn farmville..aminnnnnnnn.........

sepet said... Best Blogger Tips

habis la u..nati sume calon2 mentua standby rotan...nk rotan ank2 dorg sbb x ajak lyn blog u ni...

ihihihii.

h a n i e said... Best Blogger Tips

firol:
alamakkk..cikgu datanggg...

*cepat2 bukak buku*

:P



kejora:
aminnnnnn.....

*wa nk jemput jd jiran nih...hohohoho*



sepet:
kan...nanti buleh hasut suh rotan anak diaorg kuat sikit..

silap aribulan..ai yg kena belasah..kan yang..

:P

farwalis said... Best Blogger Tips

aku dah kol seluruh mak mentua kat mesia ni. jagalah kau. dorang dah mark blog ni

h a n i e said... Best Blogger Tips

farwalis:
aku jd menantu mak ko je la..amecam?

hahahahaha