Translate

Saturday, April 03, 2010

[ karangan untuk lu ]

lu,

tujuan wa buat karangan ni..bukan ape..wa cume nak kabo dekat lu..wa seronok gile babeng sebab dpt jumpe lu, lu dan lu-lu sekalian kat fesbuk...lepas dah berapa tahun lost contact. kawan-kawan lama kan..tentu la wa hepi. apa guna ada teknologi..kalau tak tau guna..pi duduk atas pokok.

wa add lu sebab lu kawan wa. kalau tak..jangan harap wa nak add. i dont add people. haa kan wa dah cakap omputih. ye la..kalau wa tak kenal orang tu..buat hape wa nak add..baik wa layan main farmville. lagi ho liao..

ok lah..wa tengok lu kemain bahagia..aktif buat carta keluarga..ishh sungguh wa seronok. tapi..tak perlu la lu asyik nak tanya-tanya wa...ade boipren ke belum? bila wa mau kawen? bila nak ada anak... haihhh...wa dah kabo sekali..sudah la..takkan lu tak paham bahasa kot. dah belum jodoh wa..nak buat cemana..lagipun banyak lagi mende lain wa nak buat..ade banyak lagi kejayaan wa nak bina. asyik² bina badan jek ni..bosan jugak.

haa..satu lagi..perlu ke lu manjang bagitau wa..lu keje jawatan tinggi..belajor smp tahap tinggi..dan harus la idung lu pun tinggi jugak kan..kalau tak..takkan lu manjang nak kondem wa. wa tak heran la kalau lu nak pakai keretapi empat lima gerabak, nak buat rumah 18 tingkat sekali pun...rezeki memasing. wa pun keje tinggi jugak. 3000M dari aras laut..haaa..lu berani? sumpah wa still gayat. tapi salu buat muka cool. tapi..lu keje gaji mahal-mahal pun..ape jadah still nak mintak diskaun dengan wa..? harus la wa cakap tak buleh..kan? padan muka lu.hohoho..

wa dah tak rasa manis berkawan masa kita sama-sama study dulu. masa zaman-zaman gonjeng dulu. ye la..dunia dah maju. manusia dah berubah. lantok lu lah. asalkan lu bahagia. wa memang manjang bahagia. sebab tu wa macam pau kacang. gebu manjang.

yang manis macam sirap,
wa

18 pengkomeng:

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

gua rasa cam 'good-good' je bila baca surat ni. heh.

(bahasa ini tidak sesuai digunakan dalam urusan rasmi)

ezam said... Best Blogger Tips

Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

oooopppppsss!!!!

jgn emo2 dik....janji rock!!!!

p.s:one of d reason i deactivate fesbuk..its gettin lame~

acap said... Best Blogger Tips

lu memang macam pau kacang cicah air sirap!

jo said... Best Blogger Tips

gua pun dah bosan asik bina badan je weh..

jo said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

wahahaha..marah benar lu beb..cool..wa pun ade jugak member2 skolah pesen gini kt fb.mampos la wa tak layan..

lu nak wa pegi mengeeja kat wall dia ke?

citahrudin said... Best Blogger Tips

aku nk bg karangan ko nih kt makcik aku yg kija cikgu tu lh

citahrudin said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
fndrocka said... Best Blogger Tips

aku tujukan karangan ni untuk semua yg guna fb utk tunjuk hidung dia tggi

Mr Rulez said... Best Blogger Tips

dari citer lu, gua rasa lu ader myimppan rasa tutt kan..tp nak wat cam ner..hehe
ap2 pun gua suka lepak dekat blog yang ganaz2..lu dah jadi mber gua yg tomey..hek3..;)

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

jgn layan ar org camtu..

tasekM said... Best Blogger Tips

kalau gua, gua dh lama buang kawan macam tu. letih~

gua mmg kejam. lantaklah~


.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pedulik je hanie..orang camtu memang susah nak sedor diri..rasa diri bagus je

h a n i e said... Best Blogger Tips

shukri:
melampau bebeno la buat surat rasmi pn guna bahasa gini..



ezam:
sudeyyyyyyyyy!!


acap:
kan...so swit..

hahahaha~



jo:
wohh..patut la drumstik lu nmpk gagah..hahahaha!!



mimie;
ahahaha..lu bab² mengeja ni mmg cekap..



citah:
kompem aku dapat pangkah besarrrr punya..



fndrocka:
kan....



mr.rulez:
wa xde la ganaz beno..tetap swit2 mcm pau kacang...
hahahahaha!!



mazru:
x layan dah..xmau... huhuh



kak tasek:
kan kak...xde kawan gaya gitu pun xpe...kan..



anon:
mmg tak dulik dh pun..lantok dia lah..perangai mcm kambeng..

Firol said... Best Blogger Tips

lu nape kakcho..gua rasa lu jiwa kacau apa.hehehe..gua ingat lu kena balik kuala pekena ABC kat tepi sungei

h a n i e said... Best Blogger Tips

firol:
yop belanje!! amecam...weekend ni jgk cho balik..hahahaha :P

GreenJade said... Best Blogger Tips

biawak laut nye kwn aihh gitu

lu bo layan jek.spesis gitu mmg ramai.pasan hebat.tp utang keliling pinggang gak..

at least tu tadak utang-piutang melambak 18 tingkat cam itu mangkhok ye dok? callittt sket!! egeggeege

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tinie:
wohh..akak pun terer speaking kutu language derrr,,,

hahahaha~