Translate

Monday, May 10, 2010

[ nak gi London? ]

.
sembang² dengan member opis..pasal kisah sambung study.

tetibe member opis yang sorang ni cakap..

"pokchik pun nak antor mokchik gi London jugak nih"

kitaorang sume pakat² ...uuuuuuuu....gi London dowh...kos pergi balik buleh buat downpayment kete sebijik tuuu..

"pehh..gi London tuu..wat mende?"

"ho laa...antor mokchik gi London Weight Management! kehkehkeh"

dengar wife dia menjerit dari bilik akaun...."hamboiiiiiiiiiiiiii!!"

hahahahahahah!! bengong!!

p/s: kadang² mcm best jek nengok husband n wife keje satu tempat..heheheh

entah bila nak sampai sini..heh...
gambar pakcik gugel punya

.

26 pengkomeng:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

pokchikkkk...ai pun nak pi londong....

hahhaha...nak kurus mcm mokchik gakk

kuikuikui

tasekM said... Best Blogger Tips

mende pusing-pusing-muntah tu kt melaka pun ada ye...

:p



.

\m/ 10tonmind \m/ said... Best Blogger Tips

err...mcm wa yg x brape besa leh x g london tu...

Ann said... Best Blogger Tips

nakal lah pokchik tu....haha

citahrudin said... Best Blogger Tips

kem slm kt makcik tu weh...

kt pakcik tu sekali...

gilak mesra alam 2-2 orang tu

h a n i e said... Best Blogger Tips

yanie:
yu p aloq setaq sudeyyy..hahaha



kak tasek:
jangan kata kat melaka kak..time parking kat KL dulu pun..haram tak naik natang tu..hahaha



10tonmind:
lu nak g situ nak buat hape? hah? hah? :P




ann:
hahaha gurau2 laki bini nama dia..




citah:
tapi yg salu jadi mangsa buli adelah makcik itteww...

heheheheh

10tonmind said... Best Blogger Tips

hahaha...xleh ek...kihkihkih

fiD said... Best Blogger Tips

lol!

london mngmnt ea...

nape bliau tak kurus ke? huhu

sI tEDI said... Best Blogger Tips

hik hik hik,

mahal juga tu!
sama je tambang nak g london!

h a n i e said... Best Blogger Tips

10tonmind:
ahahaha lu g mesjid jek lah yang!



fid:
ahahahaha...pikirlah sendirik.. :P



tedi:
kannnn...beribu jugak duit nk habes..hehehe

ayampinko said... Best Blogger Tips

di LM unit sangat berdedikasi untuk kurus..
OTW lek umah..
mamak mee goreng 1 mee lebih r
milo kaw 1..tapau roti telor 2 k..

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

wa teringin sangat nk lalu kt london bridge sambil nyanyi2 lagu fergie - london bridge tu..best kn?


london weight management pun teringin jugak nak pegi..hehehe

ezam said... Best Blogger Tips

london?????


dh jemu dah.......

sekarang nk try milan plak....


hahahahahhaanggukkkk~

alhariesz said... Best Blogger Tips

ewah pakcik....bergurau sendo....bini kat sebelah weh.... pegang senduk...

pandai wat lawak lak... WKAKAKAKAKKKAAK

jo said... Best Blogger Tips

projek indon kita macam mana?

.mek.mizah. said... Best Blogger Tips

hahahaha.. lawak btol..

h a n i e said... Best Blogger Tips

cik asan:
tu mkn ke...mentekedarah tu yang?? huhuhuhu..



mimie:
kannn..feeling2 fergie katanya...hehehe



ezam:
hahahahaha veri da verangan kansss

h a n i e said... Best Blogger Tips

alhariesz:
bini keje 1 tmpt..x kisahnye derr..
hahahahaha...



jo:
mahai weh wa check tiket..p perhentian nk x? takpun g sarawak bulan 11 ni..less than 100 beb...



mek.mizah:
hehehe..gurau2..br la ceria idup..kan.. :P

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

tolooonggglah...
hahaha.. ingatkan betul je tadi lalink ooii...
=D

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee:
ahahahaah... :P

Firol said... Best Blogger Tips

hehehehe..pakcik mana kak cho haaaaa

h a n i e said... Best Blogger Tips

firol:
hehehehe..pakcik kat opis tu le yeop.. :P :P

Arief Arf said... Best Blogger Tips

takyah gi london.
bukan best pun.
hahaha.
gi london weight management tu lagi elok.
ade gak faedah.
wahahahahaha

X)

h a n i e said... Best Blogger Tips

arief:
hahahaha...agak2..tp nk g LWM tuuu..buleh dpt kete baru [malaysia punyalah] sebijik.. :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha.. aku dgn kwn2 suka pgil satu tmpt kat melaka tu london..

aku pun kena p LWM tuh tuk kurangkan berat tp duit aku belum berat lg tuk di kempiskan hahaha..

hanie best time xde perang dunia ke 3 hehe.. jgn marah komen gurau2 jek

aku ^OCEAN^

mirachantek said... Best Blogger Tips

huhuhuh kuang hajo betui