Translate

Wednesday, June 09, 2010

[ halluuuu...anakanda abdul wahub?? ]

.
telefon ofis bunyik. aku jawab. biasalah. polisi opis..jangan biarkan telefon bunyik lebih dari 3x. tapi dia tak tau...sini baru 2 ringing, caller dah dengor 4x. ok. abaikan. tak masuk dalam soklan exam JPJ pun.

aku
dia

"hello.. good morning ******"

"yah..morning².. what fax no. hoo"

"our fax no.?"


"haa..fax no.."

"03....."


"09"

"03"

"09!"


aihhh...lain macam sangat gaya makcik nih...

"excuse me ma'am, do you mean our fax number or yours..?

"just now haa...one lady call me. want to fax sample letter maa. so haaa..i want to give my fax no. lorr "

hoh?? bukan tadi dia kata nak kitaorg punya no. fax ke??

ni yang aku nak suruh hantu kumkum yang salu tunggu mimie balik keje dekat belakang pintu tu gi sakat dia malam ni... aci tak??

20 pengkomeng:

citahrudin said... Best Blogger Tips

aku mcm selalu lah..kalu jadi peseng gitu, aku ketuk meja laju2

ezam said... Best Blogger Tips

tak dapat la tu ah soh tu malam tadik.......

hiks~

Ann said... Best Blogger Tips

lawak tol lah..igtkn makcik tu yg salah dgr

rupanye salah faham

zulfadzly said... Best Blogger Tips

rindu la kat mimie si kom kom..

cube ko seru dia cepat sket balik..

sI tEDI said... Best Blogger Tips

ha ha ha ha

comunication error!

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

best best...
:)
nak tengok apa reaksi auntie tu kalau kena sakat nanti...
hihihi

tasekM said... Best Blogger Tips

apa kata kita pukul je makcik tu....?



.

fndrocka said... Best Blogger Tips

haha..communication skills beliau ke laut nampaknya

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustik

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ahahahahahaha.....

mgkn injap jantung ah soh tu kurang stabil hari ni! tu sbb dia melalut..

xD

alhariesz said... Best Blogger Tips

ko submit je no. tipon makcik tuh kat segmen "Can I help u?" kat ERA...mau menangis dia menjawab base inggeris kang...

wakakakkakaakaa

[silap2 lagi terer...hoho]

gadis comel said... Best Blogger Tips

tanya betul2.. fax or f*ck?? haha..

KeJoRa said... Best Blogger Tips

hahahhaa...pepagi cam tu memang buleh wat aku hangin puting beliung..

GreenJade said... Best Blogger Tips

ah soh yg sgguh ah soh..kalu aku ludah jek tipon tuh wakakaka!! :))

jo said... Best Blogger Tips

hantu kumkum tu, gigi dia tajam ke?

Wanie-san said... Best Blogger Tips

aloh!makcik tu nak bergurau manje je kak hanie oi..lalala

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
aku rasa nak karate org depan. apsal dia tak mau jwp call tu?? huhuhuhu




ezam:
dapat ape??

*inesen kan..huahuahua*




ann:
hah tu lah psl..mule pikir aku yg salah dgr ke..haishh..mcm2 kan perangai org ni..heheh




zul:
halahhhh..tau la chenta rahsia. seru sendrik tak buleh?




tedi:
segalanya error..hahahaha..

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee:
jgn mati terkejut sudah..heheheh




kak tasek:
akak jek la pukul. akak kan samseng,...

hahahaha!!




fndrocka:
kannn...kasik dia jd umpan ikan jerung pun ok jgk kot.. :P




jaja:
dari pengalaman sebenar ko ke ja...mn tau? hahahha




alhariezs:
tah ko nih..tak baik tau...underestimate makcik tu.. kuikuikui



gc:
hahahaha fakerudin sungguh!

h a n i e said... Best Blogger Tips

kejora:
aku rasa nak makan orang! hahahaha
slmt blk kg weh!




kak tinie:
tak mau lah kak. nanti ai jugekk yg geli nk gune tepon tu lg,.hahahahahah!




jo:
nt wa suh dia kokak lu barang seround dua...test tajam ke idak gigi dia..amecam?




wanie:
byk cara lain nk bergurau pun yang oiiii..hahahahaha

Rozita said... Best Blogger Tips

1 malaysia maaaaaaa..

sape yg tak paham soklan?

Liliyuli said... Best Blogger Tips

kahkahkah! makcik tu sesuai sgt berkawan ngan lu weh..