Translate

Monday, June 07, 2010

[ tak de tajuk ]

.
mungkin. akan wujud blog aku yang ke dua. yang khas untuk aku bermain kata..untuk aku bermetafora. mungkin lah. kalau aku rajin. sebab sekarang kadar kerajinan aku adalah zero. telur ayam.

untuk boss..mahaplah.. entry untuk 10 hari kubah biru..err..theeheehee..dah ade..tapi...takdak syok la boss..nak post pun segan.

dua tiga hari ni..sungguh..aku menyampah baca entry sendiri. bila dah siap taip..tak tahu apa yang kurang. Macam tak cukup rasa. Tak ada manis-manis gula kapas, ataupun semasam cuka epal.

Tawaq hebiaq orang utara kata. Kalau orang perak deme kata tawor lesior.

Sambung-sambung ayat rasa macam tak ada umph. pesen budak tadika punya ayat. tapi itulah, berlagak macam Bahasa Melayu superb sangat tapi sebenarnya habuk pun tak ada. bukan dapat A pun.

Kosong. Bolong. kadang-kadang rasa kecewa jugak, tapi tak apalah. per-iblis-kan je semua. tapi itu lah..tu baru aku baca dah rasa menyampah...orang yang baca? kalau ada gangguan perasaan ataupun gangguan makhluk halus..jangan cari aku ye.. =P

ape pun..terima kasih pada semua yang sudi membaca dan mengkomen blog ni. blog sampah macam gini pun ade orang bace kan..kihkihkih

selamat hari isnin!

22 pengkomeng:

sI tEDI said... Best Blogger Tips

kosong ke sampah ke apa ke, sayer tetap baca!

alahh!!
x mo lah ckp blog sampah.
sbb apa yg kita buat kalau org lain tak nak hargai, sape lagi nak hargai kalau bukan kite sendiri.

tiada istilah blog sampah okey!

selamat hari isnin

Farid said... Best Blogger Tips

blog2 sampah ko pon aku baca xberkomen.. :)

ayampinko said... Best Blogger Tips

la tak suker ker baca blog sendiri..hem jangan la baca..siap taip trus pos..typo aper derhal..
baru la original uncut...

Ann said... Best Blogger Tips

sampah2 pon de nilai jugak tau..hehe

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

blog hanie tetap blog yang akan vee follow tak kira kurang rasa or pahit sekalipun...
:)

Liliyuli said... Best Blogger Tips

pae ni ape ni? tak paham..ekeke

ezam said... Best Blogger Tips

wuwuwuwuwuwu komen farid makan dalam.....

tak baekkk yu yank komen belog org mcm sampah...

cepat2 sila kutip najis2 bersepahan di belog yu sendiri...

muahahahaha....

Nerzhul said... Best Blogger Tips

tu la lenkali rajin sikit menyapu sampah. hahaha

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

Dah siap ke BLOG tu?? sila ketok botol klu dah siap erk..aku nak serbu...

**nih aku nak tmbh skt nih...
Org jow-how kata : TAWO HEBBEH

dah..
tu jerk!

farwalis said... Best Blogger Tips

ko kena g bercuti dan bersantai di sampoerna ni

zulfadzly said... Best Blogger Tips

telur ayam tu rebus pastu jadikan inti karipap..sedap wehh..

mirachantek said... Best Blogger Tips

blog sampah yang kaya engan emas kot.. tu pasai orang dok datang jengah

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

oowww...ni la kubah biru yg lu tanye wa kt ym malam tadi ,lepas tu wa takleh nak reply akibat masalah teknikal.bila wa buzz balik,lu dah diam..huhuhuhu

ala beb..selagi lu ada benda nak share,lu share..leh wa belajar ngan lu..hehehe

fndrocka said... Best Blogger Tips

perghh...ada hati nak pasang lagi satu belog..

Latest Entri : Shahir Si Pencuri

alhariesz said... Best Blogger Tips

kalau semua org tulis hebat bagai, bahasa bombastik sastera halus tak mboh gak...

jadilah dirik sendirik...hasilkan tulisan yg ko rasa selesa, sbb tu yg buat org follow & suka baca....

baru ada trademark sendirik... wokey...

kalau semua org dilahirkan sasterawan, takdelah istilah sasterawan tu...mungkin sasteratw0..three...four dan sebagainya....

chaiyok!

f a t t said... Best Blogger Tips

ko pun rasa mcm ape aku rasa ye, menyampah tgk blog sendiri. aku pun dah tutup yg itu. dah buat yg lain. rerajin jengah le

http://backpackerbusuk.blogspot.com/

h a n i e said... Best Blogger Tips

tedi:
hahaha tenks darling..
semenjak dua nih jek ase gitu.. [sb ase dh xde idea bernas lg kot..adehh =_="]




farid:
eh...ko komen blog aku lah..wahhh..bangga...

kuikuikui!




cik asan:
isu typo adelah isu sensitip ok.. buleh kena bahan 7 hari 7 malam tanpa henti..hahahah kan ezam kannnn...




ann:
aha...agak2 kalo g pajak kat kedai pajak gantung..laku x? hehehe




vee:
ehem.tang pahit tu nt kita letak lebih gula..hehehe tenks yang..

h a n i e said... Best Blogger Tips

liliyuli:
lu nk kena ikat pokok pelam ke..haaa?

:P




ezam:
eh...ade indah water ke? hahahahaha.. kejam yu yank komeng gitu...tihtihtih




nerzhul:
ye laaaa..ye laaa..pasni rajin lah...gune vacumlebih cuci kot..hehehe




jaja:
nama blog pun aku tak tau nak buat apa..hahahahah kadar kemalasan lebih tinggi ni..wat camno.. :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

farwalis:
kau belanja? hoyeahhh..ai lerp yu lah chaki..

hahahaha~




zul:
cihhh ko kan zul..tak abeh2 dgn karipap...sebut la lain...cek mek molek ke..ondeh2 ke..:P




mira:
hahahaa...mcm duduk dlm akuarium pulak ase..org dok jengah2..hahahah emas ape la yg ade yang...hujan emas di negeri orang adelah.. :P




mimie:
hahahahah...wa tgk lu diam..wa off9 pastu tido...kalo tido lambat nt hantu kom² main cuit kaki..

h a n i e said... Best Blogger Tips

fndrocka:
wahhhh..pedih..pedih..menusuk ke kalbu lu punya komeng ni bro..

hahahaha~




alhariezs:
hahahaha ye btul. jadi salahkan neuron aku yang malas untuk mencetus idea, dan jari yang malas untuk menaip membentuk kata..

tulisan setiap org ada seni yg tersendiri. br la ada originality. kalau copy sebijik dgn penulisan org lain..itu lg jahanam..

[sbnrnye aku nk komen ape ni? =_="]




fatt:
cehhhh ko fatt..patut la xde berhapdet...dah buat blog baru rupenye.. okehhh..akan ku terjah..hehehe

pakcik kordi said... Best Blogger Tips

tk pyh la byk2 blog waks..satu ni dh cukup menggembirekan aii taw!!!=)=p

h a n i e said... Best Blogger Tips

p.kordi:
awww..ai terharu yu...ai sayang yu lebih la gitu..

hahahahaha!