Translate

Thursday, August 19, 2010

[ bulan Ramadhan ni dugaan dia bukan kecik anak ayam ]

pakwe 2 ekor tu harap saja bawak perdana, muka agak kacak, tapi buta huruf dan perangai macam obor-obor. dah sah-sah terpampang "touch n go SAHAJA" kat situ..masuk jugak sambil steady hulur duit 50 hengget. apa punya gila lah. bila reverse..dah tak peduli orang belakang...main hentam jek. ingat kereta aku buleh mejik-mejik bagi hilang ke?

hasilnya..no plat aku patah. nasib bonet depan tak kemek. nasib jugaklah plat tu tak luruh tengah jalan.

merasa la kena hon kuat-kuat. terus angkat tangan macam karam singh walia sambil jerit "bodoooooooo!!"

nasib baik bulan puasa..nak gi exam pulak tu....terus beristighfar.. =_="

ok.dah habes marah... =)

28 pengkomeng:

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

time nih la nak uji dpt pahala lebih ke tidak..

citahrudin said... Best Blogger Tips

patut ko turun dan bacakan talkin di telinga beliau...kalu nk bg kapur barus pun buleh

frwls said... Best Blogger Tips

apa lagi, sekolahkan dia!

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

eh, setel camtu je ek?

Hamzah Ian said... Best Blogger Tips

kalau aku tak kire pose ke tak.. cisss. pantang org kurang ajar nih

h a n i e said... Best Blogger Tips

koq:
teruji sungguh gini gaya weh,, XD




citah:
nasib baik aku nak ambik exam jek..kalau tak..aku buat dah gitu gaya,, panas weh hati..haha




caki:
dapat calarkan kereta dia pun syok jgk kan...huhu




gc:
hiway beb..kang exam aku kemana..apa kemana..mcm mn nk kira tu? T_T




hamzah:
ntah. sama2 pakai kereta malaysia. apa nak kerek sgt pun ntah obor2 2 ekor tu..huhu

Wahidah said... Best Blogger Tips

uik ade gk org mcm ne...tp dh tahu slh..yg pi undur kete tk tgk kete belakng pae citer kan...sbr jerla haniee

macha_sezs said... Best Blogger Tips

kalau aku memang dah kena dah. pose tak pose.


eh eh. ter emo pulak.

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

"Gua punya cipan pun tau nak masuk lorong yang betul...yang lu salah masuk lorong ni apahal?"

err...ni kawan saya yang cakap.

h a n i e said... Best Blogger Tips

wahidah:
tu la yang...dugaan ramadhan ni..huhu




cha:
kepala pikir ke exam jek..hahaha.. tp hati sakittttt..sb gitu punya cipan pun ade manusia ni..hahaha




shuk:
hahaha..btul lah tu. agaknye deme belajor tak habes kot..tu tak reti membaca tu..haha

zulfadzly said... Best Blogger Tips

hurm..ape nak ckp eh. takpelah lepas raya je sy ckp..


terbakar rumah nampak asap
terbakar hati siapa yg tahu.

aduan rakyat tv3.

h a n i e said... Best Blogger Tips

zul karipap:
sadappppppppppp yu!


hahahaha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

lu tak tengok lagi yang pakai smart tag tapi masuk lorong touch n go.. gua yang jaga situ pun naik hangin.. nasib baik ada kemera kalau tak dah lama gua paranawei..

h a n i e said... Best Blogger Tips

ardzmarn:
hahahaha...untung dia buleh jgk cabut kad t&g dia..tp kalo dia redah jugak palang tu..mmg super bingai la..hahahaha

Liliyuli said... Best Blogger Tips

ko ada luka tak? ko okey? dah check? ko okey? ko mcm mana skrg ni? risau aku...huhuhu

Nerzhul said... Best Blogger Tips

saloh te. patut aok angkat tangan dan berperibahasa macam karam singh walia. hahahah

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

kurus pahala puasa ko semalam hehehe

Exam ok tak?

h a n i e said... Best Blogger Tips

liliyuli:
concern lain macam lu ni..seriau jgk wa..hahahahaha




nerzhul:
hahahah..aok nih..karang bkn koi bagi peribahasa...koi riso koi mencarut tak sudah jek ke demeh tu.. terus pahala jd zero :P




yb:
hahahaha...abes dalam 40% rasanya.. panas hati punya pasal..

exam? okkkkk sgt! haha

Rozita said... Best Blogger Tips

laaa..bingai sungguh. ntah boyfriend sape ler tuh agaknya :)

sI tEDI said... Best Blogger Tips

dia tak kuo mintak maap?? kuang ajo!

sutinah said... Best Blogger Tips

hensemkah?????


ermmmmm.....

ade amik nomor tak....

nk bekenalan

tak bek mkn sorang taw....

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak rozita:
ntahla kak..malang btul nasib makwe beliau kan..hahahaha



tedi:
takde punnn..just angkat tgn jek.. mmg kuangjaqq...




anon aka wak ejam suprianto:
mengadaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

jo said... Best Blogger Tips

tak mintak no telepon ko ke beb?

mirachantek said... Best Blogger Tips

apsal dia tamau berenti kasi duit ganti plet patah tu?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Best Blogger Tips

napa napa tak kejar atau bertukar jadi tranformes

alhariesz said... Best Blogger Tips

kesian keta cho...

patutnya time tu ko doa2 banyak2 bior exam dpt 4 flat...

doa org teraniaya makqbul wor...

*takziah atas kepatahan no plet mu..

fndrocka said... Best Blogger Tips

dia terlepas pndg touch and go lah tu..bukan tak tahu baca...mungkin tgh menhafal surah2.atau mungkin kesihatannya kurg baik kerana diuji tuhan semasa kejadian.heh

sepet said... Best Blogger Tips

memang selalu jadi gini. pastu, wat muke tenuk jer reverse kereta.