Translate

Tuesday, August 24, 2010

[ eh..exam belum habis ke?? ]

mula-mula brader pos hulur sampul surat. wa dah start senyum sampai telinga. hoo..tak sabar mau baca. "Sembang Kencang". wa bukak pelan-pelan. eksaited jugak. pedulik hapa kalau orang lain dah baca lama, wa baru terhegeh-hegeh nak baca kan..janji ada..lu orang ada?? hahaha :P

tengah syok-syok baca sambil sengih-sengih lebih kurang..boss lalu. dia berhenti depan meja..

"waaaa..rajin baca buku. eh.. you punya exam belum habis ke?"

pelan-pelan sorok buku bawah kibod. cesss...

Sembang Kencang = La Tahzan versi indie...wa memang setuju.. kot sapa-sapa nak tips2 keluarga bahagia..tak payah nak membazir buku tebal-tebal macam kamus dewan. baca Sembang Kencang - Fdaus Ahmad ni jek cukup...lu memang best macam durian d24! =}



tadi dapat lagi satu..C3RK45..buku sebanyak 104 muka surat wa buleh habis tak sampai sejam. dia punya ringkas nya cerita.."ibarat jarak satu stesen LRT". ada lawak gampit, ada selangkah ke alam misteri, ada yang sekali baca sengih, dua kali baca kena batang hidung sendiri. satu lagi hasil sol-jah dah masuk dalam arkib blook wa.. =}

macam biasa....nak pinjam?? jangan harap wa nak kasik..... hahahah :P

nak beli Sembang Kencang?? ketik sini

untuk C3RK45.. ketik sini


sape cepat dia dapat. sape tak ade..dia kodi!

26 pengkomeng:

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

hahaha..sembang kencang rawks!! wa sukaaaa...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

hehehe dua dua buku gua ada.. cerkas baru dapat dua hari lepas..

sape tak ade buku nie memang kodi..


:)

cer tanye si tas dia kodi ke tak?
harharhar


.

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

cerkas...aku blom beli lagi..esok gak gi bank-in..

=o) said... Best Blogger Tips

weh cemana wa nak oder buku yg sebegitu rupa.?

Hamzah Ian said... Best Blogger Tips

pinjam!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ai dh lama xmembaca buku...yu noelah ai ni bizibodi kan...siang malam keje mencari rejeki...bley tak upload dalam bentuk video pehtu masokkan dalam yutube....yu and d geng jadila pelakonnya...sure suwiiittttt punyer....ok tak yank????cara tak????

Whoopz said... Best Blogger Tips

i hate books! :p

Arief Arf said... Best Blogger Tips

lawak gampit??
apekahhh

mirachantek said... Best Blogger Tips

salah satu perkara yang aku cukup tak suka nakbuat, payment di bank.

h a n i e said... Best Blogger Tips

mimilk:
lu ape benda yg tak suka? semua lu rembat..hahaha



ardzmarn:
hahahaha...mana buleh tanya kak tasek..karang dia cakor dindin..tu kira ok lagi..buat dia tetiba menyamar jd kuih lapis? haaa...


*hai kak tasik!*




koq:
haa..cargas...cargas..




=o):
tu dh bagi link..dah buleh order. buat santapan raya pun kira ok jgk tu..hahaha




wak ejam:
cesssssss..yu suruh la adik kesayangan yu si jibek tu yg buat muvee untuk yuuuu..citah buleh jd heroin..

hahahaha!!



whoopz:
i hate yu.. hahahaa




arief:
hahahaha..tanya kak tasik hamende gampit tu..




mira:
on9 banking pun buleh...hehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

hamzah:
tertinggal pulak komen budak ni..hahahaha..


jangan harappppppp XP

Jimi And Short Story About Dia said... Best Blogger Tips

perghh...bagus..

tasekM said... Best Blogger Tips

kedekut tau hani. pinjam tak bulih...

:p



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

jimi:
terbaik!




kak tasek:
hahahaha..nk pinjam buleh..kasik duit raya dulu haaa XP

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

patutnya bos ko tanya macam ni "tua-tua pun exam lagi?"

MUAHAHAHAHAHA!

ezam said... Best Blogger Tips

suke nau maen tuduh2..


ai ineseng loike angel in d window okeh!!!!!!!!

frwls said... Best Blogger Tips

cuba baca elok-elok dan hafalkan. mana tahu keluar soalan kat exam. manalah tahu...

h a n i e said... Best Blogger Tips

keri:
ceh..dengki la tu kan..dasar tak puasa!!!!



XP




wak ejam:
itu bkn malaikat...itu antu komkom...hahahaha




caki:
mungkin. dlm paper interpersonal nanti. kan...?

hahahaha..

p/s: kompem sgt aku dpt A kalo soklan ni yg keluar..haha :P

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

aku tak ada dua2 buku ni. aku kodi kah? haram zadeyyy

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
kahkahkahkah..lebih kurang lah.. :P

Mak Su said... Best Blogger Tips

kodi gaks ni, sebab tak dok dua2 buku ni, hahaha

fndrocka said... Best Blogger Tips

macam best pulak buku sembg kencang tu ye..tapi tak pernah lak dgr...nak beli lah nanti.



ahh..surat lu gua tak hntar lg...

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

lu tak kasi pinjam...sila potostat dan pos ke gua!



err..itu kira bkn pinjam kan???
wink! wink!

Im Single said... Best Blogger Tips

bulan ramadhan ni kite kena baca quran ye adik2... Anda buat, Anda dapat.. (ustazah bahiyah)

h a n i e said... Best Blogger Tips

maksu:
hahahaha...maksu niii..



fnd:
jgn nk mengada2 lah...tau la dia dh baca abes dh..hahah




jaja:
kirim salaaammmmmmm..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

samel:
baik ustaz....


:P