Translate

Thursday, October 07, 2010

[ benda free dan kucing ]


orang kata, kalau orang bagi mende free ni dan rasanya memang sedap bukan main..
maknanya orang tu ikhlas bagi dekat kita. kira macam penuh kasih sayang la.

jadi cikgu...besok bagi lagi strawberry ye. kasik lebih sikit pun takpe.

:P


tak...kucing ni bukan benda free. ni kucing yang selalu lepak dekat parking. suka makan makanan pedas. ikan sambal contohnya. terer kucing tu posing kan? ala-ala memandang dari kejauhan..dan nama kucing tu boboy.

26 pengkomeng:

jo said... Best Blogger Tips

haha..
entah-entah keturunan jawa tak kucing tu? jawa ni kuat makan pedas.

weh, interview tu nak join mcm mana?

tasekM said... Best Blogger Tips

apsal kasi fokus kat mineral water tu. ni aku nk tanya. yg free tu mineral water ke buah strawberi tu...?

:p



.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

ai ada lemak berlebihan...mau?
ai nak bagi free jer kat yu
dengan penuh kasih sayang
hahahha

meh sedut meh....hikhikh

h a n i e said... Best Blogger Tips

jo:
wa rasa pun iye jugak. nanti wa nak try kasik tempe. kalau dia makan..sahih lah..hahaha


cer lu baca tang notis yg boss tampal tu..




kak tasek:
tu kira free jugak la tu. rembat air mineral opis punya. hahahaha~



saje je kan..balas dendam la tu :P



yanie:
cukup2 lah dengan lelemak ai ni. yang tu yu simpan sorang2 sudeyyy.. hahahahah

alien said... Best Blogger Tips

sekati2 je kasi nama tu boboy
tah tah nama sebenar die scoin ke.. screen ker.. spring..
sapa tau

zulfadzly said... Best Blogger Tips

aku pun ada benda free..panas lg dari pos laju..nanti malam aku naik entry..hahaha

mirachantek said... Best Blogger Tips

aku tetap menci kuceng

h a n i e said... Best Blogger Tips

alien:
hahaha..dah bila panggil "boboy" dia bunyi meow..kira menyahut la tu kann :P



manap:
dapat elai2 baru kah? hahahahahah!!



mira:
alergik ke? ke rasa geli bila kucing gesel2?

Wanie-san said... Best Blogger Tips

strawbery??mau2!!!
kucing nama boboy?nape xkas nama leman ka...budin ka..:p

hamzah ian said... Best Blogger Tips

weh hanie/..

Nerzhul said... Best Blogger Tips

ce aok bagi strawberi kat kucing te.

h a n i e said... Best Blogger Tips

wanie:
cadang nak letak nama "wanie-san"..tapi kucing tu jantan pulekkk.. hahahah



hamzah:
weh hamzah!



nerzhul:
tapi kucen te bukan vegetarian..dia makan lauk. hahah

Rozita said... Best Blogger Tips

kem salam kat kucing itu...

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak rozita:
kucing tu mintak friskies la kak.. :P

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

sedapnya stroberi tu. takde ka stroberi utk aku?

six.september =_= said... Best Blogger Tips

bila pulak hang nak bg stoberi free kat aku

Ann said... Best Blogger Tips

cntiknyer strawberi tu...

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
ada..bak mai seploh hengget. dapat la sekotak. hahaha



six.september:
mari genting la dulu. nanti aku belanja. amacam? hehehe



ann:
cantik dan lazat.nyami..nyami! hahaha

hiro said... Best Blogger Tips

slamatkn kucen tu..amik gmbr lak,

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

BOBOY.. lu kasi nama dia?????

sepesen nama anak sedara aku la wehhh!!!
kasik la nama Saripah ke, Pe'ah ke...glemer sikit!

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

benda-benda free mmg sedap..




bila nak blanje aku? hahahaha

SUXX said... Best Blogger Tips

aku sorang jelah yg jenis tak suka kucing, kucing pun sama gak tak berapa suka aku. kami saling tidak mempercayai.

frwls said... Best Blogger Tips

aku suka kalau dating free

fndrocka said... Best Blogger Tips

Penampar free sedap gak pekena pgi2

h a n i e said... Best Blogger Tips

hiro:
nak selamatkan buat apa. mmg port makan dia kat situ...hahahah



jaja:
dh jantan..boboy la..takkan nak kasik nama gegerl pulak ja oiiii...
hahahah




koq:
ahk..mari la genting ni dulu..br buleh cerita belanja mcm mana...amecam koq? haha

h a n i e said... Best Blogger Tips

suxx:
takde chemistry org kata..hahah



caki:
dating free? tak payah belanja makan la kan kalau gitu? ke mcm mn? hahaha



fnd:
ko nak ke? aku ade penampor free lebih. buleh bagik satu. free of charge..amecam? mau? hahaha