Translate

Friday, November 12, 2010

[ 25 fakta randum ]

tag dari budak vee

The rules
"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."
25 jek?? alahai.. kacang cap tangan jek tu..

1. kurang daya kesabaran
2. benci scene tunggu-tunggu orang
3. suka warna pastel
4. serius bila perlu sahaja. kenapa nak serius sangat ye tak?
5. suka berloyar buruk
6. takde pakwe dan masih bujang..nak isi borang? [kahkahkah]
7. suka berselipar jepun
8. tak boleh ngam dengan orang yang kononnya "perfectionist". blah la kaww!
9. menggilai film photography
10. sukakan sesuatu yang unik. tak suka ada persamaan.
11. ophidiophobia
12. simple
13. lebih ramai kawan lelaki dari perempuan =_="
14. outspoken person
15. easy to forgive but hard to forget
16. suka lagu oldies.. Neil Sedaka contohnya
17. cengeng [hahahaha!]
18. rabun jauh
19. memasak?? takde hal..very small the pieces..kehkehkeh tapi buat biskut??? failed!
20. penagih tegar kopi
21. signature scent...Giorgio Armani Diamond
22. suka lepak dekat KL sentral. cuci mata
23. duduk rumah lagi bagus dari keluar merayau tak tentu hala
24. nampak macam tabah, tapi hati lembik macam agar²
25. ada aku kisah?

hambikk..menaip sambil makan muruku jek ni..
sape yang takde idea nak hapdet blog tu..buleh la tag diri sendiri ye.. :P

18 pengkomeng:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

ai like yg no 25

Tijah said... Best Blogger Tips

banyak sama la kita...

gadisBunga said... Best Blogger Tips

no 10!

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

saye penagih tegar necafe.. kite xde persamaan.. huh!

citahrudin said... Best Blogger Tips

kak..lu tak rasa kh yg gua nih seorang yg pekefsionis?

keh3

citahrudin said... Best Blogger Tips

fakta seterusnya:

sudah ada bung

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

No 22 tu apesal aku tak pernah terserempak dgn ko...tak de la aku melepak sana tapi selalu gak la turun sana..heh

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

point no. 11 tu menatang apa kak cho? aku tak berapa pandeyyy istilah sains dan alam manusia ni.

tasekM said... Best Blogger Tips

dah habis perekse le kirenya nih...?



.

achik ezam said... Best Blogger Tips

26:kuat melaharrrrrrrrrrrrrrrrrr


akakakakkakkakaa

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips

Thanks a lot tau jawab tag Vee...
=))
Wah, layan lagu Neil jugak... satu kapara...

Ahem ahem... budak yea? =|

jo said... Best Blogger Tips

kL sentral gua pergi hari tu ramai juga indonesian. memang target cari orang seberang ke wei?

fndrocka said... Best Blogger Tips

Kat kl sentral tu awak selalu lepak kat port mana

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

26. keji.


muahahaha!

h a n i e said... Best Blogger Tips

yanie:
kalo dah like..ape lagi..sila tag diri sendirik!
kui kui kui




kak tijah:
yg pastinya tang baking tu kan kak..ke lautttt..haha




GB:
kann..kalau tiru berdosa kan.kan..haha




hs:
nescafe ke, kopi ke..semua aku tibai..hahahah janji ada caffeine.hahahah




citah:
sadap yu citah..kahkahkah!




cieyla:
cer ko jenguk2 dekat mekdi ataupu warung kita...ataupun dekat bangku2 yg dekat MAS tu..ade je aku kat situ..hehehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
ape kata hang tanya lebai gugel..lebih afdalll...




kak tasek:
dah abes dah azab kak..haha




a.e:
ai lahar yu jek..biasa lah..yu kan insan ideal untuk di zalimi.. hahahaha




vee:
hahahaha..budak kan comel..kan kan kan..




jo:
cihh..international sgt selera lu tu..wa suka tgk gelagat org saja lah.. sambil2 cari ilham..hoho




fnd:
sila rujuk jawapan untuk mek cieyla..ngeh3!



keri:
oit..oitt.. wa keji dengan lu jek. dengan orang lain wa berhati mulia lagi budiman..

lalalala~

Nerzhul said... Best Blogger Tips

ophidiophobia? ngan manusia reptilia aok takut jugek ke? akakakaa

h a n i e said... Best Blogger Tips

nerzhul:
nengok jugek ler..kalo dgn aok n wakkordes...mmg koi takutttt...


hahahahah!