Translate

Friday, January 28, 2011

[ lu kereta mahal, wa kereta local ]

ye laaa..ye laaa..wa tau la lu pakai Citra jek pun.. memang la lebih mahal dari kereta wa yang cenonet tuh.. wa hon 4-5 kali pun buleh buat dek jek. bini lu siap bulih kalih belah lain..tak mau pandang wa..

takpe..wa paham..mungkin dia tak buleh bawak kereta kot. kena tunggu lu mari jugak. bila lu masuk..lu pandang kereta wa. wa hon sekali lagi. eh? lu buat dek jugak? wa kasik reverse sikit dengan harapan lu paham niat suci murni wa nak keluar parking. punnnn lu buat tak paham jugak.

yang buat wa panasssss jek hati tu..kot ye pun lu lapor gila..buleh tak lu ubah dulu kereta lu yang block kereta wa tu sebelum lu bahagi2 apam balik dengan family lu??? ade lagi  lot parking kat seblah wa..tak reti-reti nak parking dekat situ ke?? sekolah memandu mana dulu?


kan dah tak comel bila wa marah..haihhh

32 pengkomeng:

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

kete beso mmg xreti nal beradap..kehkehkeh

achik ezam said... Best Blogger Tips

nwxt tyme bawok keter jenazah je waks..

sure dia bagik laluan luassss...

kolo dia bingai gak masokkan derang satu kuarga dalam keter jenazah tu sambil makan apam balik tuh..

ala2 org kena tangkap sebab makan di siang hari tyme bulan romadon..hahaha

citahrudin said... Best Blogger Tips

lah..pe susah..tekan hon sampai subuh..hah, gerak lah keta beso tu karang

chenta said... Best Blogger Tips

lepas ni bawa lori besar pastu langgar je!hahahah

wa23r said... Best Blogger Tips

Beso sgt ke kreta dia??

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

spesis lembu kot..ko tgk bila lembu melintas jalan n block jalan kan..bila kite hon,dia pandang lepas tu buat bodoh je..kan same tu.hahaahha

tasekM said... Best Blogger Tips

wa tak marah pun tak lawa jugak cemana tu...?




.

cIk JanNah said... Best Blogger Tips

kalau gua langgor jer bg kemek!
br pdn mke dia
wakaka!

fatt said... Best Blogger Tips

pasni bwk keta kebal, ada je pemandu camni kita lenyek aje kereta mereka..hoyeh!!

Puan Capa said... Best Blogger Tips

wa pun bengang kalo wa ditempat lu...kalo wa,wa dah keluar sound direct.plis ketepi kalo lu rasa lu tak nak punggung kete lu dicium.haha

Ann said... Best Blogger Tips

de gak manusia spesies cmtu...aih~

kordi said... Best Blogger Tips

sabo je le...aok kumpol duit..pastu aok beli ferraRi.koi tmboh lapan ringgit.ok?

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips

org kete beso tapi jenis akal kecik tu...keh keh

frwls said... Best Blogger Tips

jom buat gerakan mencari! saya cop side mirror dia!

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Ju Asu Ra
kan..hish..hangen betul wa..

h a n i e said... Best Blogger Tips

@achik ezam
takpe lah..nanti ai pulak yang seram. terbyg2 scene citer kurafat..wakakak

h a n i e said... Best Blogger Tips

@citahrudin
hon aku tu bunyi ayu, sopan santun..bkn mcm hon kereta ko citah..mcm hon kapal..hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@chenta
dah satu hal pulak nak ambik lesen lori..hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@wa23r
dia pakai citra. mungkin dia perasan dia bawak lori kontena..haha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Mimie.Candy Cane
kan..lembu kan suka duduk tgh jalan. sebijik! hahha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@tasekM
sape cakap kakak wa ni tak lawa..meh kabo..biar wa jotos sikit tang dahi...hahah

h a n i e said... Best Blogger Tips

@cIk JanNah
kereta wa kereta nasional beb..kurang daya melawan kemek..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@fatt
aku pass dekat ko jek la ye fatt...hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Puan Capa
masalahnye ade family dia..dan mungkin ade mak dia..kalo deme 2 ekor jek..mmg dah sound dh.. mcm kambing perangai!

h a n i e said... Best Blogger Tips

@Ann
adeeeee...mesti ada punya..huhuhu

h a n i e said... Best Blogger Tips

@kordi
hah ok..nanti kita mintak dekat nerzhul lagi 900 ribu..yek..hahha

h a n i e said... Best Blogger Tips

@ARIPSAMAT
akal beso biskut lutut gamaknye..huhu

h a n i e said... Best Blogger Tips

@frwls
hah..jom..ambik dua2 belah yek..bior padan muka dia..hahaha

- GC - said... Best Blogger Tips

kalo kita bawak kereta mahal, baru orang respek kita

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ko mintak dia apam tu..garenti dia cecepat berambus.

tak pun buat stail org mintak sedekah kat tepi tingkap dia..garenti cepat je dia tekan minyak!

kah kah kah !!

Nerzhul said... Best Blogger Tips

ce aok tekan hon kereta yang block belakang tu. mesti deras je dia alih.

koi boleh bagi aok 900 ulas beras je. cukup la kot. hahaha

miss aisya said... Best Blogger Tips

alololorhhh comel nyer dia bebel2..hahaha follow u k (^_~)