Translate

Wednesday, January 19, 2011

[ sapa punya keyword ni..cepat mengaku! ]

dikutip dari nuffnang...[idea tak mari ler nak hapdet..hehehe]

- macam mana nak letak butang like
tampal dengan selotep..

- teknik lukis guna paint
sila tanya budak Heidi

- gambar di lcd tv
nanti tanya tokey Sen Heng

- www.awek bedik.glospot.com
bedik tu ape? ni mesti wakejam punya kerja ni..

- inibloghani.blogspot
ye blog hani..takkan blog ketua kampung parit 8 pulak.

- mesin jahit
takde. mesin basuh pun takde

- bajet 2011
itu bukan bajet, itu mengabehkan duit

- makwe makwi
ini memang blog makwe..

- nak letak kat blog facebook badge yang ada button like
takde ayat mudah sikit ke dik?

- pagar itik
nak yang pesen otomatik ke..yg pesen swap kad?

- tv lcd
tak ada laaa...ada skrin kompiter lcd saja

- batu berlubang
cari kat gambarajah. penat dak bunga tu tempek

- dakabang.blogspot.com
ni dak hanie la..dak hanieeee

- hanie
saya!

- kucing mata bulat
takde..tapi kucing oren ade..mau?

- ali séréati
ape mende tu? ali setan tau laaa

- mana nak cari mesin jahit
aih..kedai jual mesin jahit la..takkan kat funfair pulak

- kambing berak
ish..ish..kambing pun kamu nak skodeng? sumtink wrong sumwhere kamu ni

20 pengkomeng:

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips

keh keh keh....tokey Sen Q boleh tanya tak?...

chenta said... Best Blogger Tips

tak ngaku sebab tak buat!hehehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Best Blogger Tips

kambing berak....?

hahahha...dia nak cari formula wat baja tu


keekkekkee

deatH_luVer said... Best Blogger Tips

macam-macam..

tapi satu pon bukan aku gugel..

kucingorengemok said... Best Blogger Tips

awak basuh baju ngan tangan je ke? sian... he he

Anonymous said... Best Blogger Tips

elelele....konon keyword org lain.. kambing berak tu mesti ko yg cari tu..hahahaha

-chaireel-

p/s : malas nk login.. hehe

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

yang bedik tu sah memang wak ejam punye keje..!!!

Ann said... Best Blogger Tips

keyword kmbing berak plg tak tahan tu..hehe

Puan Capa said... Best Blogger Tips

apa benda ni...aku tak paham..aku lampi.sorry!haha

julietchun said... Best Blogger Tips

ali sereati tu berbangsa apakah?

tasekM said... Best Blogger Tips

patut keyword awek cun la nk kena samapi ke blog yu ye dak...?

fatt said... Best Blogger Tips

batu berlubang?? hahahaha...batu bersurat meh aku tunjuk katne..meh! hahaha :D

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

bodoh betul la yang gugel kambeng berak tuh

gadisBunga said... Best Blogger Tips

ada rupanya yg cari batu berlubang? hahahahaha!!!

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

gadis cantik tak materealistik yang alim dan nak cari seorang kekasih yang juga seorang blogger emosional.

ini lah yang saya selalu key in di ruangan search ketika bosan. lalalala~

achik ezam said... Best Blogger Tips

petik2 nama ai nk kena saman la tuh....wa xde typo2 neh...semuanya pewfect!!!

Nerzhul said... Best Blogger Tips

kambing berak link ke sini jugek ke wey..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

aripsamat:
buleh..courts mammoth lebih afdal..haha



chenta:
yekeeee....hehehe



yanie:
tak pun cari makjun petani..hahaha



donat:
ye..sb ko kan suke gugel lagu..hehe



koq:
hahaha..baju keje jek basuh dgn tangan..yg lain..humban mesin jugak..hehe



sitinur chaireel:
ni biasa tuduh2 org ni..dia la yg buat..ko buat yeeee...malu nak ngaku la tu..



mimie:
kannn..tiada syak lagi..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

ann:
mcm takde mende lain dia nk gugel..ye dok..hehe



capa:
ko kan..bab makan kemain laju kann..



juliet:
itali kottt..



kak tasek:
keyword tu dh selalu..hahaha..tak agak2 perasan..ye dak..



fatt:
hahha..batu bersurat pun tak tau kat mana...jgn jd org malaysia la..ye dok..hehe




cieyla:
dia sangap kot..hahaha..bongok kan..haihh..

h a n i e said... Best Blogger Tips

gb:
mungkin dia terlepas entry gb tu kot..hahaha



shuk:
wah..pjg nye keyword..hahaha cari jodoh nampak? ekeke



a.e:
ye..perfect lah sangatttt...



nerzhul:
ntah..celah mana dtgnye kambing tu pun tak tau..hahahah..kambing betul! ekekeke