Translate

Tuesday, March 08, 2011

[ tak ada tajuk sesuai ]

entah ape jadah pagi ni bangun tido, mamai-mamai.. terus buat jari 1malaysia..jari telunjuk bukan jari tengah. itu mencarut nama dia.

aku syak bahana y.m dengan fatt semalam...bergossip pasal bikmama. hahaha..macam tak ada subjek lain kau nak bergosip kannnn..kucing parsi tu jugakkk.

dan semenjak jadual tido dah tak berapa nak cukup ni..bukan main lagi mata ni buat perangai pagi-pagi. buat kerja dengan gaya mata layu macam lepas hidu gam kasut [sumpah tak pernah buat] memang berat ke mood nak bawak bergaduh.

file depan mata pun buleh tuduh orang lain curik. memang pesen lapaq penampaq jek gini gaya ye dak.

p/s untuk diri sendrik:
tak pe..sabaq ya cek..lepas jek 14hb ni karang...tido la kau sampai lebam. tak nak bangun 3 ari 3 malam pun takpe. ujung-ujung orang baca yassin jek tepi telinga karang.

11 pengkomeng:

alien said... Best Blogger Tips

ape klas gosip bikmama
bergelak bersama watak Zombie n Kak Limah la bess

- GC - said... Best Blogger Tips

aku pun susah nak tido. mujur mai keja, tp keja tak banyak. jom ber twit2. haha

Puan Capa said... Best Blogger Tips

14hb 3 ko jgn tak ingat..tu tarikh aku sanding.haha

bujal X said... Best Blogger Tips

kena standbya tongkat ali~time ngantuk je terus kunyah macam makan tebu~gerenti segar!

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

aku nak join org yg baca Yassin tu...err, ada kena isi borang tak??


xP

achik ezam said... Best Blogger Tips

bik mama ye...uhuhuhuhuhu


padahal semua benda dia gusippp..hahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

citer u_mi ha_filda la sedap...

:)





.

fatt said... Best Blogger Tips

hey,apsal aku jd punca? hahaha...
dah..dah..nanti pas exam kita pegi berhindustan kat kameren okeh! :D

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

haih! tu la, kan aku dah ckp, wat esaimen, bknnye main ym..kan dah jadi mata panda...haha

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

aku sedekah yasin dari puchong je nanti.

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

apesal orang panggil dia bikmama eh?