Translate

Sunday, June 19, 2011

[ hari minggu saya ]

hasil yang wa cekup dari KLAB 2011, Annexe Central Market


review: takdan panas punggung..dah setel baca. catatan harian seorang lelaki, suami dan pekerja dalam ayat paling ringkas dan padat..tapi kan.. wa syak beliau dengan lipas ada kemistri.

takde review. tak baca lagi. hehe

pun sama. tak baca lagi. ahk..wa peduli apa. janji wa dapat jeles kan korang yang tak da Rokes lagi. kahkahkah!

owh. ni wa cekup dekat times square. seekor mp3 berskala 4G. wa bagi nama dia Neng Yatimah. pasal apa wa letak nama tu jangan tanya. wa main petik saja.

yang ni pun wa tak cekup kat CM. wa dapat hari selasa lepas kalau tak silap.

review: ni bukan buku biologi atau mari mengkaji anatomi manusia.. jangan salah faham. ni rangkuman cerita-ceriti komedi dan tragis penulis bernama Linglung yang pernah hilang rambut sebelah di baham api. hah..jangan main-main. *sumpah wa tak buleh imejin keadaan beliau ketika tu.. hahahaha!*

19 pengkomeng:

KoQ said... Best Blogger Tips

beanie mana weh? xmasuk list ke?

achik ezam said... Best Blogger Tips

turun key el tak bitau..murka neh!!!!!

Puan Capa said... Best Blogger Tips

pinjam!

jedi said... Best Blogger Tips

wah byk kau sambar.....

nizamsani said... Best Blogger Tips

terima kasih kerana dah baca.

tasekM said... Best Blogger Tips

sedap2nya buku diaaaa...


.

mirachantek said... Best Blogger Tips

asal tak jumpa kau ye kat sana. ehheh

bayang rupa pun aku tak kenal, lol

jo said... Best Blogger Tips

after!

Linglung said... Best Blogger Tips

Simpan baik2 Sperma Cinta tu..lepas 20 tahun benda tu akan jadi khazanah agung negara..silap2 harga naik lebih rm1000..sipa tau? haha

hanie said... Best Blogger Tips

@KoQ

hoh..yang tu tak payah lah. nanti kot ada yg serupa pulak. hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@achik ezam

yu kan sibuk berlari ke langit mengejar kora-kora.... hahahahahahaha!!

hanie said... Best Blogger Tips

@Puan Capa

jangan harap! keskeskes

hanie said... Best Blogger Tips

@jedi

eh..ni kira sikit. pengomen yg pertama nu..setengah dozen. haha

hanie said... Best Blogger Tips

@nizamsani

sama2. mmg best! =P

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

kak..kat KLAB tu..lagiiii rambang mata kak..poket saja x berapa nk rambang. huhuhu

hanie said... Best Blogger Tips

@mirachantek

aku pi petang. org dh nk bungkus baru smp. hahaha..terlupa sebenornye..

hanie said... Best Blogger Tips

@jo

takdek. takdek! wa seorang yg kedekut. sila percaya.

hanie said... Best Blogger Tips

@Linglung

aih..kalau dah 20 tahun..dah jd buku rare. puluh riban pun mahu ni.. eh.. wa ade jumpe lu..tp..wa tak perasan tu adelah lu sebenarnya. kahkahkah

Yuyu Musa said... Best Blogger Tips

hahaha..pegi CM ke???aritu ada pegi bli buku sperma cinta,anarki kl ngn nizam sani..hihi..blom habis baca tp best...hihi