Translate

Monday, July 18, 2011

[ rindu ke tidak? ]


kalau rindu..ketik iklan nuff wa namblas kali..hahahaha acah mak enon
wa yang rindu kat kome sebenarnye... hehe
cuma perkadaran menghapdet belog mungkin slow mcm siput khinzir
sebabnye..wa kena study untuk exam.
T______T
p/s: hiatus konon..tak sampai seminggu dah hapdet..puiii

18 pengkomeng:

alien said... Best Blogger Tips

eh, aku masih keliru..
bye haritu, bye yg betul ke olok2

nizamsani said... Best Blogger Tips

selamat berperiksa.

tasekM said... Best Blogger Tips

asik melokeh kartun ni...
buku baca ye...

:p




.

gadisBunga said... Best Blogger Tips

sebut siput khinzir dan siput vavi.

tapi aku tak bayangkan makhluk yg sama. heheh.

rindu ko. studi leklok okeh!

KoQ said... Best Blogger Tips

hahaha..kalo nak berjimba-jimba dgn aku lagi, roger je, okeh?

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

Hiatus miatus... ada orang masih membelek dictionary cari maksud hiatus, you sudah balik. haha. Welcome back... jangan la lama hilang wei.

Pett Suhaimi said... Best Blogger Tips

Hidup untuk exam lebih bagus dari hidup untuk kerja yang melonggok kt opis ni.hehe

fatt said... Best Blogger Tips

aku rasa ko kena masuk skola tadika le..bdk2 zmn skg ni kena diajar melukih pakai kompiter, takla membazir kertas & krayon. err, tp kalau ko buat kelas aku nak enrol, bleh?

ARIPSAMAT said... Best Blogger Tips

gua ucapkan semoga berjaya...gua yakin lu boleh score..;)

hanie said... Best Blogger Tips

@alien

aliennnnn!! malas la kawan dgn ko!

hanie said... Best Blogger Tips

@nizamsani

mekaseyyy!

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

ni jek yg reti kak.. soklan exam susah benor..tak reti nk jawap. hahahah

hanie said... Best Blogger Tips

@gadisBunga

aku tau ko byg apeeee...haha

hanie said... Best Blogger Tips

@KoQ

ko kan partner in crime aku..hehe

hanie said... Best Blogger Tips

@Coffee Girl

tak leh lama2. gatai je nk menghapdet..wl pn idea nan hadooo..

hanie said... Best Blogger Tips

@Pett Suhaimi

tp kl keje dpt gajiii..cukup bulan buleh mkn nasik ayam. hahah

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

hahaha..aku xde bakat jadi cikgu weh. aku ni makhluk yg garang. melingkup jgk kelas tu karang..hahaha

kemang~ said... Best Blogger Tips

hi hanie. come from fatt's blog :) btw slamat bperiksa la ye.. .aku pon suka travel nih wahahahaha