Translate

Wednesday, November 09, 2011

[ hai. boleh berkenalan? ]

jangan jilat skrin kompiter ye. tak manis di pandang orang. ;p

kakak wa kabor, ni nama dia cow bone curry with bamboo children, atau bahasa sekolah dia, kari tulang lembu dengan rebung madu.

macam mana raya? seronok?

p/s: kembali berhibernasi. minggu depan wa hapdet lagi. kawan2.. mahap sebab tak sempat berjalan-blog, wa tapau semua sekali minggu depan yek!

19 pengkomeng:

fatt said... Best Blogger Tips

tang mana children nye? madu = honey ke? kih kih kih....ni mmg pesen malas hapdet blog...adoyaiii :)

Janggel said... Best Blogger Tips

Bamboo children = Rebung madu???? erk sila jelaskan.

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

bamboo children tu..rebung lee.. hahaha kakak aku sengal!

hanie said... Best Blogger Tips

@Janggel

pacik..
bamboo children =rebung

rebung madu adelah spesis dia.. bamboo honey children? ish..buruk benor.. hahahahaha

Janggel said... Best Blogger Tips

Hahahaha ko ni tak hagak hagak!!!! Guling2 aku gelak!!! Kuikuikui patotla macam pelik je rupanya takde pekataan hani disitu

Sepatutny = bamboo children with hani

Hahaaha

hanie said... Best Blogger Tips

@Janggel

hahahaha tamau! tamau!
nanti dia jadi betung, the bamboo children. kakakaka!! ;p

bujal X said... Best Blogger Tips

bamboo shoots ke bamboo children? keh keh~~

*1st time tengok kari ada rebung~`sedap tak?

kemang~ said... Best Blogger Tips

hanie

cer ajor camane nak buat link time ko reply komen org tu..err mcm komen2 kat atas,@fatt, @ janggel yg ade hyperlink tu..aku tak reti wat weh ,dari aritu gugel tapi x reti...

eh slmt ari raye! heheee

hanie said... Best Blogger Tips

@bujal X

alahh..bahasa sekolah dia bamboo shoot.. bamboo children tu direct translation. sila jgn terpedaya! hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@kemang~

haaa..selamat..selamat.. hahaha

okeh..bereh. nanti aku ajor.. wait seminit haaaa ;p

tasekM said... Best Blogger Tips

nak membunuh dengor bamboo children tu..




.

Wahidah said... Best Blogger Tips

naseb baik bukan penggemar daging..:p

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

amboi..
kemain sedap lagi masakkan ko tu Hanie..












ehh..
kakak ko yg masak ek?
sowy!

syakey said... Best Blogger Tips

haha. terliur ni haaa.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

kolestrol ni.. kolestrollllllllllllll... hahaha

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

kolestrol ni.. kolestrollllllllllllll... hahaha

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

Bamboo children? wakakakaka. memang sedap itu bamboo children ye. Ish... banjir air liur dah aku kat sini. tak lunch lagi ni...

- GC - said... Best Blogger Tips

aku jilat skrin komputer masa deme2 ni takdak kat ofis.. haha

MasZuber said... Best Blogger Tips

wahh sile kembali dengan cepat!