Translate

Thursday, November 17, 2011

[ jawapan bernas untuk soalan: "kenapa masih single?" ]

bosan kan bila ada orang suka sibuk tanya kenapa masih single? bila nak kahwin? macam tak ade soklan lain nak tanya. haihh.. sampai dalam interview pun sibuk nak tanya! joyah sport sangat!

nah..sekarang korang buleh jawap pakai jawapan ni:


"sebenarnya saya ni presiden kelab lelaki/wanita bujang peringkat kebangsaan. sebab tu tak kawen. nak join ke?"




p/s: terima kasih untuk incek yang datang interbiu semalam. u really made my day. kakakaka. jawapan sebenar dia wa terpaksa edit untuk kesesuaian bacaan umum. hahaha ;p

31 pengkomeng:

makwe joni said... Best Blogger Tips

lah...bakpe edit. tak sedak lah

tasekM said... Best Blogger Tips

yu meninterbiu org eh...?
pergh..


.

Zuewairy said... Best Blogger Tips

baguih jawapan :)

fatt said... Best Blogger Tips

aku nak hantar borang jadi setiausaha...boleh? hehehe

Asrul "iLham" Sany said... Best Blogger Tips

kalau guna jawapan cam ni bley?

saya tak kahwen lagi sebab saya GAY

hahaha

:D

jedi said... Best Blogger Tips

kelas jawapan tue...hahahha

zulfadzly said... Best Blogger Tips

perlu ke nak taip joyah sport tu? timah bajang tak nak guna pulak! bias!!




*err, kt mana nak dpt borang jd ahli?

Janggel said... Best Blogger Tips

Hahahaha aku join jadi ahli leh tak??? ada fee tak?

Lifesaver Hamzah said... Best Blogger Tips

berapa markah utk soalan tu?

Bayang said... Best Blogger Tips

rasa nak sepak stiap bontot org yg tanya giteu.. ppuuii..

KoQ said... Best Blogger Tips

lu presiden, wa jadi naik presiden, amacam partner?

kahkahkahkahkah...

jo said... Best Blogger Tips

Kenapa single?
Jawap la...abih u x nak pinang aii ...

by.ya @ Traveller's Anatomy said... Best Blogger Tips

pergh, dlm interview pon dok tanye soalan tu?
ingat makcik2 kat kg je yg suke tanye soklan favourite tu huhu...

my360finder said... Best Blogger Tips

mintak dia sediakan duit majlis nikah tu..heheh

oranglidi said... Best Blogger Tips

hahhaa. bagus jwpn tu.

hanie said... Best Blogger Tips

@makwe joni

mana boleh. kena la hormat orang lain punya..

hanie said... Best Blogger Tips

@tasekM

ehhh..mana adeeee... hehehehe ;p

hanie said... Best Blogger Tips

@Zuewairy

haha boleh la prektik. eh? dh kawen belum? kakakaka

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

setiausaha dah ade org..tp setia-usyar takde lagi.. berminat?? kakakakaka!!

hanie said... Best Blogger Tips

@Asrul "iLham" Sany

wakakakaka!! jwpn berani mati kan.. buleh jekk.. i'm gay [gembira] too!! hahahahaah

hanie said... Best Blogger Tips

@jedi

kelas menjahit uolss.. tp kl hang.. kena ekjas sikit.. "saya bujang... bujang 3. nak bermadu?" hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@zulfadzly

hahahaha natam!!



kata ko nk kawen bulan depan?

hanie said... Best Blogger Tips

@Janggel

tak perlu fee.. cuma open table belanje mee rojak saja.. amacam? hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@Lifesaver Hamzah

undi adalah rahsia!

*tetibe* hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@Bayang

kahkahkah.. sebok jek kan diaorg tu.. mcm la kl kita kawen deme nk sponsor.. hahaha

*tetibe emo*

hanie said... Best Blogger Tips

@KoQ

kahkahkah..mmg jahanammmmm la kelab tu.....

hanie said... Best Blogger Tips

@jo

amboih. lu sanggup bermadu?? hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@by.ya @ Traveller's Anatomy

hahahah sb umur beliau tu dh 40++ and still single. sedikit curios di situuu... agaknye. hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

@my360finder

pastu dia pn kata.. "u jd isteri no. 3 ai lah"

pitammmm!! ahahahah

hanie said... Best Blogger Tips

@oranglidi

jwpn asal lg kelakar. hahaha ;p

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

yg interview pun nak tau gak... ahaha. best punya jawapan. kenapa aku tak pernah terfikir nak jawab camtu? hahaha