Translate

Friday, December 02, 2011

[ phuket lalalala ]

sepatutnya besok pagi..wa dah sampai sini.. dan isnin nanti baru balik..

mungkin tengah syok merempit naik nih

jadi dugong duyung di sini


mengorat pakwe kacak di sini jugak dilupa tidak..pheewittt...

dan mungkin ambik gambar gaya gini. [haaa..haa...tengok kat mana tuuu?]


tapi..dek kerana ada official matters yang wa kena handle pagi isnin depan..flight ticket ke sini wa terpaksa burn. rasa....nak nangis? [baca nada iklan shampoo]

sedey ni!!!

15 pengkomeng:

fatt said... Best Blogger Tips

patah tumbuh hilang beli lain..hehehe
aku pun tatau ni wei nak pi ke tak..hati tak semangat siot. klu ko ada syokla jgk..

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

hahahah haippp..ko jangan nk menghasut..aku nih iman senipis kulit bawang. cepat benor tergoda dgn AA. hahahahaha!!

kan mek..ko lagi lah tensen..kan.. kalau pergi tak sepenuh hati..nanti terus jadi mandom jek. tak best.

masalah ko guane? tiada jalan penyelesaian?

Janggel said... Best Blogger Tips

Selamat bercuti Hanie...

*saje buat2 tak nampak yg ko tak jadi pi..hahahah *bakar line.

tasekM said... Best Blogger Tips

burn?

mmg terghoyak!


.

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

lepas isnin kang..blh la ko booking tiket lg.

kesian ko!
(heheheheheehhe)

alien said... Best Blogger Tips

poket?
poket?
hahaha

bdk2 @ John said... Best Blogger Tips

omg! kesiannye hanie. pastu camne? beli tix baru ke? huhuhu....keciwanyeee....

fatt said... Best Blogger Tips

ntahle beb, aku masih di kg klu ko nak tau...

fatt said... Best Blogger Tips

*membaling dadu*

- GC - said... Best Blogger Tips

bagus! temankan aku kat timeline twitter hari isnin nanti. kakakakakaka.

kemang~ said... Best Blogger Tips

lu mintak mc ler beb...

Mak Su said... Best Blogger Tips

pantai nyer cantik!

hairi said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

lu sakit hati tak mengenangkan si Bella tengah sedap-sedap buat benda yang lu listkan kat dalam entry ni?

kah kah kah!

Nur-nba said... Best Blogger Tips

Alahai kesiannya.. Cantik pemandangan tu.. Damai dan tenang je.