Translate

Wednesday, January 04, 2012

[ entry yang ke: 900 ]

serius.

i'm tired. i'm frustrated. with my self.

bukan permulaan yang baik untuk tahun baru ni.

dan oh please makcik..dari sibuk tanya bila saya nak bernikah..lebih baik makcik sibuk ajak saya pergi masjid sekali.sebab saya rasa saya dengan akhirat ni..bekalan dia entah ada entah tidak makcik. walaupun kadang-kadang saya punya perangai macam hiblih [iblis]..saya pun nak masuk syurga jugak makcik.

dan makcik..maaflah..saya ade projek besar 2014 nanti. bab nikah kahwin ni saya simpan, letak dalam list no. 18. bagi saya laksanakan projek 2014 ni dulu ye. doakan saya umur panjang..itu lebih afdal dari dok tanya bila saya nak naik pelamin.

dan korang jangan terkejut ye..kalau tetiba korang klik link belog nih..keluar.. "blog not found".. pandai-pandai la korang teka kenapa..=)

amboi.. rasa macam suwit pulak entry ada smiley icon.


p:s
Aku maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku
>malique feat. jamal abdillah<

21 pengkomeng:

Lifesaver Hamzah said... Best Blogger Tips

jangan la.......plisssssssss...

Lifesaver Hamzah said... Best Blogger Tips

eh!tetiba no 1!

baincardin said... Best Blogger Tips

selamat tahun baru!!!~ ^_^

Janggel said... Best Blogger Tips

nape ni tetiber nih..tebiats eh? hehehehe

Selamat tahun baru!

fatt said... Best Blogger Tips

hanie,
awat ni? alaa sedih la aku camni klu ko hilang tetiba. dahla aku takde pesbuk, harapkan tuiter jela nak keep in touch pun. wlpun aku tak tau apa mslh ko tp klu ko nak lepas tensen ke rogerla aku...ok! dah jgn sedih2 lagi...pedulik dgn soalan2 buduh camtu, ko positif je tau. kita ni sama je.

aku hrp thn 2012 ni akan ada sesuatu yg baik utk kita sume, ameen~

take care!

makwe joni said... Best Blogger Tips

kalu ada makcik yang ajak kau pegi masjid dan elok ja sampai masjid beliau tanya bila nak menikah...kira aci ke dak?

ni sebenarnya cerita umum ke khusus ni kak?

ardz marn said... Best Blogger Tips

jangan dera diri sendiri..

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

mek, lu memang suka eh pesen-pesen tukau URL ni?

Wanie-san said... Best Blogger Tips

kakak!!ape projek tu!!
kite nak tau jugeee!!!

achik ezam said... Best Blogger Tips

POJEK GI OBERSEA LETEWWWWWWWW

,MENCIKKKKKKKKKKKKKKK

achik ezam said... Best Blogger Tips

DARI MAKCIK MAKCIK SEBUK AJAK GI MASJID BAIK MAKCIK AJAK HANI MENIKOH DGN SUAMI MAKCIK..

MAMPOOOOOO!!!!HA JAWAB MAKCIK JAWABBBB!!!!!!!

achik ezam said... Best Blogger Tips

HAIHHHHH DAH LAMA TAK KE SINI SOO KIRE KOMEN JAMAK TAKHIR LE NIEH

MIHMIHMIH

achik ezam said... Best Blogger Tips

laaaa kite is baru perasan kite is capslock

kikikikikikiki

achik ezam said... Best Blogger Tips

makcikkkk sila jangan bawk hani ke masjid makcikkkkk

nanti makcik akan end up menjoyah kat tempat wudhu sajorrr

miumiumiu

achik ezam said... Best Blogger Tips

untungla projek 2014....ingat nanti dah pi london jangan bertudung tapi pakai spender sajorr...

ingat lady gaga ke haperr!!!!

didie alias meby!

achik ezam said... Best Blogger Tips

atau jangan projrk 2014 tu pojek menyuruk dalam almari pulops...kahkahkahkah

juon uolsssssssssssssss

achik ezam said... Best Blogger Tips

haihhh nk taip laju pon jadi taipo

achik ezam said... Best Blogger Tips

eh kite fefeling macam ber tweet tweet pulaaaa

mihmihmih

achik ezam said... Best Blogger Tips

ok ok cukuplah nih...

sampai disini dulu

LOLz

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

kak hanie jangan lah merajuk begitu. okay okay, makcik dah tak tanya dah :))

jedi said... Best Blogger Tips

merajuk ek??