Translate

Friday, January 13, 2012

[ sedap bebenor ke lagu carta hati adik najwa latiff nih? ]

Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita

lalalalala.. hooo…
lalalalala.. mmm…

cilakeeeee...
macam takde lagu lain radio nih nak pasang pagi2!!

sekarang wa dok humming lagu nih.. sape nak tanggungjawab nih??

20 pengkomeng:

Lifesaver Hamzah said... Best Blogger Tips

nasib baik aku tak berapa tahu melodynya.kalau tak, aku pun join humming skali

fatt said... Best Blogger Tips

aku rasa suara dia annoying. ko ada tgk gmbr dia pakai baju ropol2 cam langsir rumah? kakakaka~

pi gugel pastu sedia baldi satu

makwe joni said... Best Blogger Tips

ntahnya.

- GC - said... Best Blogger Tips

ngaku je la kata minat

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

lu bukan pemint najwa latif dari lagu cinta muka buku lagu ke? nnti aku suh najwa latip buat lagu cinta blogspot pulak.mestu lu donlod serta merta

hanie said... Best Blogger Tips

@Lifesaver Hamzah

aku ni sb terdengor kat radio td..hahaha cilake betei..

hanie said... Best Blogger Tips

@fatt

kahkahkah aku dah tengokkkkk... adoyaii.. aku terbyg ropol bolster haisshh

hanie said... Best Blogger Tips

@makwe joni

tapi ko suke kan..dengar cerita ni lagu tema hang..

kan..kan..

hanie said... Best Blogger Tips

@- GC -

takminat pun. ko minat ehhhhh??

hanie said... Best Blogger Tips

@Mimie.Candy Cane

alololo milk..tau la kuciwa dgn jibek.. sabar ye milk... baik lu layan lagu putus di twitter tu milk.. kahkahkahkah!!!

bdk2 @ John said... Best Blogger Tips

sori aku nyampah giler. xtau nape...kalo terdekat lagu cinta muka buku @ carta hati ni terus aku tukar channel lain! xtau nape...die xde aura~

achik ezam said... Best Blogger Tips

kesiannnnnnn jibekzoners gegerl memasing terluka bila jibek dh tonjolkan sapa buah hatinya....mihmihmih......

achik ezam said... Best Blogger Tips

tapi ai syak manap pon sentit gak cuma kali ni dia tak masuk lemari lah loike last week...over tawu manap tu....derama swasta sangat....

achik ezam said... Best Blogger Tips

eh sentit tak...ahahahhaaha seb bek atk bunyik carot....ahahahahha macam kote pink awok tu hahaha

achik ezam said... Best Blogger Tips

owah saya sangat bosang keje ujung minggu..haihhhhh bertandng sini satlah nooo...

achik ezam said... Best Blogger Tips

ate kome bila nak kawen..... #gittewsembangmakcik2

achik ezam said... Best Blogger Tips

anak leman yg hok jatey tu still single u know....#gittewbrokenkelatelinglish

achik ezam said... Best Blogger Tips

oooyaiiiiii ai baru perasang....kerlessss setiap komen dimulakan dengan simbol @ hoiii ingat tuiter ke..mihmih

achik ezam said... Best Blogger Tips

eleh kite pon duk hashtag gak...cakap oramgg ekekekekeke kite is gedikkk

achik ezam said... Best Blogger Tips

vavikkkkkk ai nk buat anon komen la haihhhhhh ok bye