Translate

Friday, January 04, 2013

[ Hidden Cities ]

sapa ada tengok siri Hidden Cities nih?
ohmaiii... tiap kali tengok mesti rasa meroyan
sebab aku rasa macam best je tempat-tempat yang di jumpai nih..
[pastu tangan pun gatai la nak klik web Airasia - -'']

info pasal program nih... jap nak copy pasta

"Hidden Cities returns with eight episodes across Asia – covering Singapore, Malaysia, Thailand, Philippines, Vietnam, Indonesia and China.

In and around Asia's most bustling cities lay hidden worlds filled with forgotten palaces and temples, abandoned towns and disused underground fortresses that shelter unbelievable relics and untold stories.

But the series will not just unravel these hidden gems in the city. It will also peel layer by layer the historical contexts of each story. We seek to examine the reasons why some things occur in history, or more importantly how history has shaped a people, a place, a city "

antara tempat yang menarik minat aku..

Changlang Pavillion, China

Champa Temple, Vietnam

dan.. sesuatu rancangan tu jadi lebih menarik opkos lah sebab host dia.. lulz

Anthony Morse!!

petik je lah sini untuk lebih info


4 pengkomeng:

tasekM said... Best Blogger Tips

tempat yg deme bawak sumpit tu ko tak nak pergi beb...?

:)



.

Ah Zu La said... Best Blogger Tips

oooii..oooii..oooiiii...

bawak-bawak bersabor boleh dok?

kakakkaakaka...

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips

tolonglahhh esok bangun pagi tengok duit berkepuk dalam akaun!

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

tengok tengok tengok channel ni tapi 10 minit lepas tu tido hehehe.