Translate

Monday, November 04, 2013

[ ehem. ehem. hai ]


salam.
rindu acik takkkk? *libas rambut fefeling rosnah mat aris*
kemain lama tak update kan. acik iz PEMALAS.
sekarang tengah bizeh membanting tulang dan mencair lemak mencari sekuntum rejeki
T.T
pasal WWOOF and others..nanti acik update..kalau rajin lah tapiiiiii.. :P

8 pengkomeng:

syieda said... Best Blogger Tips

mana cik hanie pegi??
lamanya tak nampak kat alam maya..

Zilla said... Best Blogger Tips

Hanie dapat tak email saya?

hanie said... Best Blogger Tips

@syieda

ahaha..dah semakin malas ha nk berblogging - -" plus skrg ni sibuk sket.. ade next project kekeke

hanie said... Best Blogger Tips

@Zilla

email? mcm xdpt jee.. cer antor sekali lagi. bile send eh? email sy sewel sket kdg2.. mcm tuan dia haha

Zilla said... Best Blogger Tips

Patutlah jenuh dok tunggu takde reply hahaha. Ne Kat Korea lagI ke? Kebetulan saya ada Kat Korea ne ingat nak ajak lepak sesama hehehe

Coffee Girl said... Best Blogger Tips

Hiiiii! patutlah sepi je.

Janggel / Rain said... Best Blogger Tips

Bukanke rosnah mat aris tu rambut dia blonde pendek?

aquarius morius said... Best Blogger Tips

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur