Translate

Thursday, January 07, 2010

[ bangang ]

hari tu...waktu balik dari KL... ade dua ekor monyet mat motor main cilok sana..cilok sini.
macam diaorang saja yg bayar 5% tax kerajaan dekat kfc. sekali hamek kau...tersungkur kat tengah jalan. padan la muka kan.
entah apa seronok nak kejar traffic light tu ntah.. macam dia ada kaki nak lari.

tengok mangkuk tu tergolek tengah jalan..aku rasa macam nk bersorak hip hip horey jek.
tapi yang tak bestnya..dah la sodok motor orang lain.
orang tu pulak bawak isteri, dan isteri dia kendong baby!
demm laaa..

memang padan la mangkuk tu nak kena hayun dengan helmet..

20 pengkomeng:

Didi Nadhirah said... Best Blogger Tips

kalo melanggar tak menjadi kesalahan dah lama langgar2 motor2 yang tak berperikemanusiaan ni

Firol said... Best Blogger Tips

budak tu...biasalah..belum waras lagi kak cho

Koyuki said... Best Blogger Tips

tak tolong hayun sekali??

~0~ said... Best Blogger Tips

seb baik nak kena hayun je...kalo aku hayun trus je

BuLaN iTu aKu said... Best Blogger Tips

hehehe.. padan muka monyet tu. eh silap mat motor u...

GreenJade said... Best Blogger Tips

mmg sgt monyet itu monyet!

klu akok hayunkan moto tuh kt pala dia..bior padam! tih3 :p

fiD said... Best Blogger Tips

kesian dia,xbek camtu kak hanie, heheh...

mane tawu diorang ade hal nak cepat kew? huuu

jo said... Best Blogger Tips

nak terberak kot?

Kejora =) said... Best Blogger Tips

padan muka mat rempit yg sempit tuh..haha

Lifesaver said... Best Blogger Tips

eiii..benci monyet 2 ekor tu!

tasekM said... Best Blogger Tips

aku sangka baik. dia tak tahan nak terberak.



.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pokchik lagi sangka baik,,, agaknye la awek dia perangai macam hani,, lambat sikit kalu muka dah jadi hyppo warna pink,,, takut sebelum bertukar hijau tu yg dia rempit tu,,, agaknye la dia pun tak reti bawak motosikal sebab selama nie bawak motobot,,warf,w,arf,,warf,, agaknye la,,,,

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ko tak tendang muntot dia ke???

ishhh!!! aku pon geram jgk nih...
gggrrrr...gggerrrrr....

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

didi:
kan...tapi kang..kita pulak yg masuk lokap. xpasal2 ade nombor siri..


firol:
tp yop...budak pn..kalo dh melibatkan nyawa org lain...cho hangen jugek..



koyuki:
takde la plk...sb naik seram tgk brader tu dh cekak leher budak tu... :P



~0~:
aku rasa mamat tu mmg kena hayun la. sb membabitkan mak budak ngan baby kan...



bulan:
patut ikat dia kat traffic light tu kan..hehe

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

kak tinie:
ganah mung kak..hayun motor..cicir tulang2 kang..haha



fid:
cepat2 jgk dik..tp pikir la psl org lain same...jgn tiru perangai gini ye..kl x..akak ikat ko kat pokok..letak kerengga..



jo:
tu kalau nk terberak tu..lepas kena hayun..agak2 terberak dlm seluar tak..??



kejora:
haha..gimme five bebeh..



life:
aku pn benci. sikap x nyabor gitu. kl tergolek sorang2 xpe..

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

kak tasek:
agaknye dia makan julap x kak..hahahaha~



pokchik:
wahhh kannn..nk kena jinjit telinga ni..hahaha



jaja:
aku harap dia kena belasah kaw2 ngan brader tu...

Loyer Lelaki said... Best Blogger Tips

monyet leh bawak motor. dah kar mastika?

ezam said... Best Blogger Tips

baby tue gegerl ke boboy ek???

motor jenis suzuki best ke monyet tu bawak???

akak yg dukung baby tue mesti pakay tudung ala2 nuramiena...


*matilah tingtong*

acap said... Best Blogger Tips

nasib baik tak sodok kau.
kalau tak,jadi cekodok la kau..

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

loyer:
aku igt nk bgtau karam singh walia la. mungkin ada peribahasa baru lepas tu..kan..



kande:
haihh..tau la dh 30an kan...xkan awal nau menopos nye...hehehe



acap:
dem yu!