Translate

Wednesday, January 06, 2010

[ takde idea, tag pun boleh lah ]

dak mimie...dari ko tag aku kan..lebih baik ko belanje aku makan ais kacang extra jagung. lagi sedap. extra kacang pun buleh. aku tak pe. tak takut jerawat. :P

1. Adakah anda rasa anda HOT???
:: hot apa..hot plate? hotline? HOTak kau lah?

2. upload gambar kegemaran anda
::

cD-hanim-hafiz-sakura-aku-yanie


3. cerita pasal gambar
:: kat melaka. dak hanim masih bergelar cik... rindulah kenangan ni....


4. bila kali terakhir anda makan pizza
:: tahun lepas. tanya² ni kenapa. nk belanja ek?

5. lagu terakhir anda dengar
:: nih aku ngah layan lagu PCD..nk kira akhir cemana...

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
:: jari kanan ketik mouse, jari kiri ketik kibod, mulut sing a long lagu "hush hush - PCD", mata jeling² webcam. amecam? multitasking yo!

7. selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
:: panggil nama aku jugak lah. nanti panggil nama orang lain..mesti la aku tak menyahut. dah kata sombong pulak. kalau panggil datin seri...haa..itu boleh mendatangkan riak.

8. tag lagi 8 orang
:: sebabkan aku tak tag sapa²..secara auto aku tak payah jwp soklan no 9 - 15. amecam?


16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda

1. cinta hati noozaidi
2. mahir bertutur bahasa kebangsaan negeri dia, terengganu
3. kerja kat bukit sekilau, kuantan. cuba jugak gugel tapi tak jumpa. mungkin dah tukar poskod.
4. suka tunjuk perasaan dengan kaedah lompat bintang [yg ni aku tipu]
5. beliau juga sangat pakar dalam acara main fesbuk & berblog secara berganti²

17. persamaan antara kambing ngan lembu?
:: tak pandai makan nasik guna tangan.

18. perasaan anda buat tag ini
:: mirip-mirip nak ke tumit ku di tepi bibir mu. haa macam tu la rasa dia.

19. adakah anda tahu si razman itu sengal?
:: kenal pun idak. nak kata orang sengal. tu jawapan mintak penampor nama dia.

20. GAY or LESS??
:: tu menatang apa? jenama mesin basuh?


eh. dah habis soalan?

18 pengkomeng:

Fina Fento said... Best Blogger Tips

saya pun kena tag ngn cik mimie..tp tak terjawab2 lagi..theehee~

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

aku gelak sambil bercekak pinggang sambil bace entry menjawab tag ko ni...

hahahahahahahaha...

Farid Fernandez said... Best Blogger Tips

n0 20 2 jenama kereta la...

seroja jingga said... Best Blogger Tips

ni musim orng kene tagg nih! pergh! nasib

Koyuki said... Best Blogger Tips

gua tak jawab lagi ni tag
tengah pening
arghhhhhh
gua tiru jawapan lu la senang

jo said... Best Blogger Tips

haha..licik lu ye nak ngelak soklan..

Jard The Great said... Best Blogger Tips

da pemes ar tag neh.. ahaha

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

fina:
nih tgh xde idea ni. buleh la buat entry..hehe



mimie:
wah..ko pn multitasking jgk ye mie. buleh la join MLM cenggini..



farid:
kereta sukan ke? sebijik berapa ringgit?



kak seroja:
ish..kl tau td..hani tag akak sorang jek.. :P



koyuki:
haa..pastikan font lain2 ye. nt kantoi plk meniru. xpsl2 kena sebat dgn cikgu mimie. XD



jo:
kena licik beb. byk weh soklan dia. sume stok mcm silang kata susahnya.



jard:
semakin merebak nih. abeh la...

ezam said... Best Blogger Tips

wow...ade ciri2 kerekter fasha sandha dalam menjawab soklan michele melodi....

~0~ said... Best Blogger Tips

hehehehhee...

Lifesaver said... Best Blogger Tips

tak nak tag sesiapa?

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

pandai ko menjawab!
bagussssss....

teruskan usehe! lagi..dan lagi..dan lagiiiii

Kejora =) said... Best Blogger Tips

ada markah x? haha

Wanie-san said... Best Blogger Tips

hahahaha
kak mie mmg sengal!!!
sapa suh kak hanie layan die!huhu

tasekM said... Best Blogger Tips

cis. merambu tak hajak aku.

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

ezam:
ape brg fasha sandha...x millenium lnsung taste...



~0~:
gelak jgn smp nmpk gigi ye..br manis.



life:
xnak. tp kalau ada smart tag..nk jgk seketul.



jaja:
aku bkn setakat pandai je ja..genius, brilliant, smart..sume tu aku lah. amecam? cukup riak x statement aku tu..



kejora:
aku ase bulih markah penuh ni..kan.. :P



wanie:
akak kena paksa. kl x nanti dia nk mogok lapar.camne tu?



kak tasek:
hoh...bkn time tu akak g KL ke...nk merambu ghoper mana kak..xpe..len kali ek..hehe

pari pari syurga said... Best Blogger Tips

hohh.. ni hah PUAN hanim dh smpai. hehehe. dr hr tu kata nk ronggeng sma lg.. bile tuuuu? dh nk msuk skola dh pun haaa.

H.A.N.I.E said... Best Blogger Tips

anim:
wakakakak..tungguuuuu XD