Translate

Sunday, January 24, 2010

[ kejutan jumaat ]

gile. memang teruja sungguh aku petang jumaat lepas. aku terima satu sampul surat. bila bukak..tadaaa... ni lah isi dia...



mana la aku tak gumbira suka ria...rasa macam pakwe paling hensem dalam dunia datang dengan cincin berlian paling mahal dan ajak kawen dekat eiffel tower. ok..imaginasi melampau..

ye la..belum order dah dapat sebijik. [bukan free haaa]..mana la tak suka kan.. XD

utk firol ...mekasih la ye yop...nih yang cho sayang yop lebih nih... muahahahaha... *matilaaa bodek terlampau*

antara petikan dalam LAGEJ --> antologi koleksi catatan penulis blog terpilih dengan gaya penulisan alternatif..

alhariesz
-warna neutral-

..dunia ini bukan hanya ada "aku", tapi ada "kita"..sama-sama kekurangan, sama-sama tak sempurna..


balqisyy
- kata lelaki vs fikiran perempuan-

...kalau nak tahu orang itu suka kita atau tidak..hanya lamaran sahaja yang boleh di terima. kalau setakat sign itu, jangan dilayan. itu kamu seorang-seorang sahaja yang perasan, tahu?


bobo brazil
-tahukah anda kebanyakan istilah bahasa inggeris berasal dari loghat negeri-negeri utara?-

..."hello..did you call me sat now?" kata pakcik tu dengan slang utara yang tak patut!


kejora
- zaman sterika arang vs zaman google -

..kalau tak leh jumpa atau date dengan orang yang kita admirer tu, usha facebook dia pun jadilah..


koyuki
-baik saya bertukar menjadi tomboi-

..lumrah manusia, mana mungkin boleh menilai dalaman sekelip mata seperti menilai luaran sekeping pisang goreng panas.


masy
-tak biasalah hueheheh-

...tapi selalu kita ingkar dan lupa, bahawa yang indah itupun bukannya indah sampai tamat, dan yang lara itu tidaklah berpanjangan. Dia bukanlah sekejam itu hingga tiada indah lansung dalam sepincing nafas hidup kita.


kosong
-kawan aku yang rock-

..kat towel kawan aku ade gambar menatang PO-OH. adakah POOH ahli black metal??


ries lee
- tenung siling kira bintang-

...duduk diatas bumbung adalah
untuk merawat hati yang luka
tenang.
tak ada sesiapa nak kacau


ini sebahagian jek dalam blook ni. nak tau yang lain-lain..?? ape lagi...sila la order cepat-cepat.. sila order dekat beliau...nk pinjam?? kirim salammmmmm :P

*yop..nanti cho emailkan..sorry ye..lambat sikit!*

30 pengkomeng:

DaHLia said... Best Blogger Tips

buku ke cd ke apa benda ni?? lagu ke citer2??

Wahidah said... Best Blogger Tips

mcm besh je novel ne

Wanie-san said... Best Blogger Tips

nape wani xdapat pon akak gedik??ke wanie xcukup gedik seperti akak??lalala

hanie said... Best Blogger Tips

dahlia:
ini buku yang...atau nama gelemer dia..blook..



wahidah:
heheh..sgt best. penulis pn sume best2...
[yang..ni bkn novel..]



wanie:
dem....budak ni mmg nk kena jinjit telinga ni..hahahaha :P

Farid Fernandez said... Best Blogger Tips

aku nak beli.. tapi xterfikir bla nak beli..

hisham said... Best Blogger Tips

salam...ape ni? x fhm ler...sori ler i slow skit..hehe

fiD said... Best Blogger Tips

ooww ni bro firol punyer ea,,, ohohoh

patut la agak poyo, heee

Jard The Great said... Best Blogger Tips

da book kat kak masy.. ehehe

Koyuki said... Best Blogger Tips

halamakkkkk

ni yang jeles berbulu2 ni..

kehkehkeh..

hanie said... Best Blogger Tips

farid:
beli la sebelum habis. kl ko nk pinjam...jgn hrp aku nk kasik..hahaha



hisham:
hehe..ni blook yang...entry dalam blog yang dibukukan...



fid:
sape poyo? nasib baik akak hensem kan...hahaha



jard:
hehehe..nt dh dpt buleh layan..



koyuki:
owh...mintak sign..! :P

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

aima selamba je kasi aku pinjam kacip dengan hapacrita.

tak kira, ko kena kasi aku pinjam jugak lagej ni.

hanie said... Best Blogger Tips

keri:
pinjam ke mung? aihh..buleh jek..tp ko kena la belanje aku dekat the chili's dulu..amecam??
hohoho

~0~ said... Best Blogger Tips

kekekkke....

Lifesaver said... Best Blogger Tips

aku tak dpt lagi..nak jgk!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Best Blogger Tips

acu yanie pun sayang sangat kat cho

hahahhahha

Lelaki Autumn said... Best Blogger Tips

wah. blook terbaru dalam pasaran..baguih2..memeriahkan lagi pasaran semasa.

Kejora said... Best Blogger Tips

hahahha..
dgn aku ada 5 bjik lagi..

tasekM said... Best Blogger Tips

nampak macam best je nih...


.

whatever said... Best Blogger Tips

ye kan kak tasek...nmpk cm best...

macha_sezs said... Best Blogger Tips

lecturer suruh baca buku lain kan?

degil ni.

:P

kecik said... Best Blogger Tips

tak mau pinjam. nak borrow je. bulih?

ayampinko said... Best Blogger Tips

nak pinjam..u bagi kan..u kan sayang i..

hanie said... Best Blogger Tips

~0~:
hehehehe :P



life:
cer bwk bersabor sikit..haha



yanie:
ahk..xde..xde...nk bace beli sendirik..

:P



L.A:
yup..blook terbaru. bahan sengih sorang2 dalam lrt :P



kejora:
cepat seii..hahaha..congrats..


kak tasek:
best kak..mcm dgr album kompilasi konsepnye..hehe


whatever:
ha..buleh la order..


macha:
eh..lect akak ckp..kena bace blook nih..next kelas ade kuiz..

hahahahah


kecik:
mentang² pakwe mat salleh..hahaha.. buleh.. belanje cendol pulut semangkuk dulu..amecam?

hanie said... Best Blogger Tips

cik asan:
u buat i blushing lah...
hahahaha~
utk u..i bg pinjam..
[gile bias...hahahaha!]

acap said... Best Blogger Tips

saya peminat yuki je..
ekeke

hanie said... Best Blogger Tips

acap:
ko memang....

Firol said... Best Blogger Tips

perghhhhhhhh..kak cho cayalah........Tabik spring!!!!!!! ha yang lain kasi angkatlah...dah nak habis ni

ayampinko said... Best Blogger Tips

wa dapat pinjam..pas tu potostat kat opis..saper nak..

hanie... nanti i belanja u berger ayam petak kat mekdi k..

BuLaN iTu aKu said... Best Blogger Tips

serius tak paham.... tapi tak pe... i akan bace duapuluhlapan kali

hanie said... Best Blogger Tips

firol:
ahahaah...dekat tokey la kena tabik spring... :P



cik asan:
umang aii...buat bisnes ek..haha



bulan:
hehe..ni namenye blook yang..entry dlm blog yg dibukukan. kire jd hard copy la..