Translate

Friday, February 05, 2010

[ ada mata tengok.. ]

ade satu hari tu..aku bertemu janji (aichewahh) ngan member aku. nak jumpa dekat satu soping mall. haihh..punya la banyak tempat buleh jumpa..situ jugak yang dia nak. cuba la ajak jumpa dekat masjid ke..[hohoho]

kena pulak aku sampai agak lewat dari janji. pehh..aku bab² lambat nih buleh buat parkinson satu badan. tak syok ok. buat orang tertunggu. jalan laju-laju. tapi tetap maintain muka diva. buleh?

sebabkan banyak soping mall guna auto sensor punya pintu..aku dengan kondifen [bak kata saloma gombak] main redah jek la. sambil mata tengok jam. dalam hati dah berkira²..memang kompem aku kena belanja nih karang.

tetibe...

bedebup!!

melekat macam cicak.

setannnnnnnnn!!! salah pintu. itu dinding!! sapa punya idea buat pintu sama patern dengan dinding ni??!

terus aku buat² kira semut dekat dinding tu. buat² betul baju sikit...

malu nyeeeeee..... mesti pakcik security tu barai usus gelak kan aku..

ciss....

28 pengkomeng:

Lifesaver said... Best Blogger Tips

aku tak tau pulak ko ni suka kira2 semut cik hanie..hahahaha...


kalo aku kat sana, aku gelak berjemaah dgn pak guard tu..kui3...

pssssssTTTTTT: sian *dalam hati*

Lifesaver said... Best Blogger Tips

yes!aku 1st!

ayampinko said... Best Blogger Tips

gelak jemaah...hahahaa mau putus urat kentut pak guard...

nasib baik wa tak der time tu.. kalau ader kompom wa ngan pak guard masuk sepital..

Liliyuli said... Best Blogger Tips

hahaha~
ada benjol tak?

~0~ said... Best Blogger Tips

hahahah...sengal...

sabor je la....aku pun hampir kena kat Pahlawan Mall...sape design pintu tepi...celaka

tasekM said... Best Blogger Tips

hahahaha... ai suka yu kira semut tu yanggggggg.... hahaha....



.

macha_sezs said... Best Blogger Tips

kenapa kira semut? hahaha~

tapi saya penah tengok bende ni depan mata. memang tak hengat dunia saya gelak la.

muahahaha~

*~ aRaBeLLa ~* said... Best Blogger Tips

wei kat midvalley ke nih..hahhaha

paiseh said... Best Blogger Tips

sure pecah!
kan??

enassempoi said... Best Blogger Tips

jap... tengah imegin ni..

mmmuuuahhahahhahaakakakakkahkahakhakhkahahakahkaahhahaa.......

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

buat la ala ala spiderwomen baru turun. huhu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mai tlg kira semut kat umah aku lagi baguih..hahahahha
ishhh klu aku la..tobat malu siottttttttttttttttttttttt..! hahahahaha

lyd

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

hahaahaha..malu siot..tp aku lebih suka kalo ko buat2 gaya badut main tekap2 dinding tu..mesti lagi cemerlang cover malu ko tu.

miss lolly a.k.a luvfareda said... Best Blogger Tips

hik hik.

s0 ade bape ekor semut kat dinding tu ?

agagagagag

Kejora said... Best Blogger Tips

waargghhhh..wakakka..
kalo aku ada kat situ maunya gelak guling2..

eh..ada semut ke kat dinding tuh? bkn ke mak cik cleaner dah lap? heheh

TeacherNunu said... Best Blogger Tips

sib baik tak benjol kepala .hehehe

Arief Arf said... Best Blogger Tips

bapak ah..
gile babi malu dohhhh...
aku selalu gak nampak orang langgar pintu..
hahahahaa
hidung ko tak patah ke..
haha


p/s: i got souvenirs for you!

hanie said... Best Blogger Tips

wah kan korangggggg....kemain gelakkan aku kan..

:P

hisham said... Best Blogger Tips

salam...jgn sampai roboh pintu tu udah ler...hehehe

Moon Death Spell said... Best Blogger Tips

lain kali kena letak solitip kat pintu tu.. entah2 ramai dah yang kenaa

jo said... Best Blogger Tips

ada gegaran pada otak tak?

nuyuljana said... Best Blogger Tips

hahahaha.

dinding cedera x?

Lelaki Autumn said... Best Blogger Tips

hahahah, kalau aku ada kat situ pun aku gelakkan kat ko, bang bang boom sungguh.

hanie said... Best Blogger Tips

life:
eh..buleh mahir matematik ok..


life lagik:
ha..moh..aku belanje sirap.


cik asan:
hamboiiii...


liliyuli:
muahaha..sakit wohh


~0~:
kan..cam haram diaorg punya arkitek..


kak tasek:
cover abeh macho tu tau kak..hahah


macha:
ko mmg kejam tau cha...


cieyla:
ish..mn buleh bgtau. nt gelemer la tmpt tu. haha


paiseh:
baba blacksheep la luuuuuu!

hanie said... Best Blogger Tips

ena:
cisssssssssssssssss!!


farhana:
nt diaorg mintak otogerap akak plk..cemana?


lyd:
aku rasa mcm tak dak kepala ok..maluuuu...


mimie:
hoh..aku rasa kena prektis jgk tu..


miss lolly:
x terkire banyaknye. hahahaa


kejora:
ko kejam. mencik!


nunu:
hahaha...dh x pikir sakit dh..pikir malu jek masa tu..rasa nk cekup kepala dlm tong sampah..

hanie said... Best Blogger Tips

arief:
dh tgk..suke..suke..i sayang u much² lah..


hisham:
ni lg sorang..xmau kawan!


moon:
mesti pak gad tu kenyang gelak kan..huhuhu


jo:
gegar smp tulang itam wohh


nuyul:
waaaaaa....mencikkk


l.a:
haa..haa..ni sorang lagi..

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

mesti sebijik macam nangka baling kat dinding.
muahahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

keri:
setannnnnnnnnnn!

mencik...