Translate

Tuesday, February 02, 2010

[ doakan saya berjaya.... ]

.

harini hari perang dingin aku dengan kopi. tak kira la brand apa..nescafe ke, indocafe ke, kapal api ke... jangan kata minum, bau pun aku tak mau.

sila jangan menggoda aku dengan secawan black coffee tanpa gula....see...baru taip..air liur dah kecur. macam pompuan ngandung nampak pelam.

owh..dan jangan pelik kenapa aku suka minum kopi o tanpa gula. memang faveret aku dari sekolah lagi. sebabnya... ia adalah sedap. rasa dia unik. tak percaya tanya mimie. dia dah buleh minum tanpa kerut² dahi. kan mimie kan? hahaha..

aku puasa kopi arini bukan apa..semalam aku dah overdose.. nih kalau ada ujian caffein, kompem aku failed dengan cemerlang. haihhh.. =_="

ni tak dapat kopi ni..mintak² tak de makhluk kena lempang arini.. [silap aribulan tak sampai tgh ari aku dah gigil² cari kopi balik... :P ]


mcm dadah dia punya ketagih

20 pengkomeng:

ayampinko said... Best Blogger Tips

kopi kapal api...huh power..

ezam said... Best Blogger Tips

baru nk belanja kopi stabak ke dome ke gloria jins ke...tapi takpelah.....

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

woo..x bole minum...makan gula-gula kopiko je la..hahahhhah...

oranglidi said... Best Blogger Tips

bahaya minum banyak2

i.l.h.a.m.a.n.s.i.z said... Best Blogger Tips

minum la kopi..
cer google mana asal kopi tu..
mau terkejut nanti..

jo said... Best Blogger Tips

kopi...kopi...kopi...kopi...kopi....kopi......kopi....kopi....kopi...kopi....kopi....kopi.....kopi...kopi....






gua kopi n paste je komen ni..

Lifesaver said... Best Blogger Tips

btol!caffien bahaya.leh addict

macha_sezs said... Best Blogger Tips

erk.boleh jadi macam ni skali eh?

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

aih...boleh tahan ke ko ni?aku macam tak yakin je..

tp aku,sebagai anak didik ko tetap menyokong ko dari belakang..urghh..berat gak ko ni eh..hehehe

go go chai yok!!

hanie said... Best Blogger Tips

cik asan:
power amendenye..power rangers?



ezam:
ahk..kabo jek la kedekut..nk belanje tu anytime buleh kannnnn..



c.a.m:
gula2 mn sama. x feel. hahaha

hanie said... Best Blogger Tips

orang lidi:
eh..x byk. sikit jek. ade la 10 kali teguk. :P



dinde:
ececeh...tu jenis kopi apeeeee.. mn ade mnum kopi tu... hahaha



jo:
panggg!!

hanie said... Best Blogger Tips

life:
dh jd penagih pun...penagih kopi la..bkn dadah. hoho



macha:
aihh..lebih dr ni pun buleh jd.. :P



mimie:
nih tgh huru hara la ni wehhh...kopiiii..nk kopiiii..

whatever said... Best Blogger Tips

ai x reti nk wt kopi..tp suke minum ...

=)

Lelaki Autumn said... Best Blogger Tips

kopi nih memang best boleh menguatkan macam2..

JMR said... Best Blogger Tips

minum tnpa gule ke? giler kentang tu..aiehh...aku pon kena ade gula g...

Firol said... Best Blogger Tips

apa brand kopi yang sedap kak cho?

Farid Fernandez said... Best Blogger Tips

air kosong sedap tawwwwwww!!!!!!

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

bahaya juga ni. kang ada pusat serenti utk penagih kopi. huhu

hanie said... Best Blogger Tips

whatever:
tp kopi tu sedap kan..hihi



l.a:
kuat macam2?? macam apa..?

:P



jmr:
ye..tanpa gula. sedap wooo..

hanie said... Best Blogger Tips

firol:
kalo kata brand starbuck..aci tak? hahaha :P



farid:
yeahh..kata2 org jeles..hahaha



farhana:
hahahaha..asenye x lame lg wujud la tmpt tu :p