Translate

Friday, March 05, 2010

[ ai nak kenal dengan yu boleh?? ]

di satu petang yang rangup² macam pisang goreng....ada la sorang mamat buzz aku dekat ym.
nyembang la lebih kurang...nak berkenalan katanya.
dari mula aku dah syak...aku kenal mamat ni...tapi tak pe..aku layankan aje...
sampai satu tahap.."sah! mamat nih tak kenal aku dah"

aku: wei..hang ni tak kenai aku dah ke?

dia: err...

aku: hang budak ****** kan..

dia: eh mana tau?

aku: muahahaha....aku nih ****** laaa...

dia: kuang ajaq..hang ka... sumpah aku tak kenai hang. buat penat aku mengorat jek!

aku pulak yang kena kuang ajaq... tapir belang² sungguh!

.

pengalaman di mengorat ex-classmate selepas 10 tahun tak jumpa...
memang jahanam dia punya perasaan.
muahahaha!
sungguh tak buleh blah..

bawak² la kenal kawan² lama wehhh..



.


p/s: tengah gile dengan lagu nih.. I.L.U - tilu.. syok habess.. :P

30 pengkomeng:

bulat said... Best Blogger Tips

rangup macam pisang goreng..kiter boleh jadi kwn nie..ayat mmg xleyh blah lgsg..hehe
sy bulat..;)

ayampinko said... Best Blogger Tips

cet promote diri sendiri..


u tak nak ngorat i..??


peace peace peace kamu jangan nakal..

~0~ said... Best Blogger Tips

adakah korang skandal dlu...wakakkaka

Ieda Al-Habsyi said... Best Blogger Tips

i nak kenal u boleh?? hahahah!! kalo akak cakap camtu dekat hanie, dah macam lesbian pulak! hahaha!! oh! tidak! hehehe!!

tasekM said... Best Blogger Tips

femes betul dak hani nih.... sejam berapa kali yu kena ngorat ni yang...?

hehehehe...



.

10tonmind said... Best Blogger Tips

lu kenal ngn wa je lah...kihkihkih

ezam said... Best Blogger Tips

ehem2..semekom dulu...

dan sebenarnya...

sape yg salah ngorat sape nieh???

entah2...

takpelah..

takmo teruskan

nanti kena petir

kihkihkih....

ahad ni jaga2

muahahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

bulat:
haha..buleh²..kawan²..xmau lawan..



cik asan:
tak mau lah ngurat yu..nanti aweks² yu jeles..

:P



~0~:
hahahah..skendel tang mana...dia pesen duduk baris depan..wa duduk belakang².. :P



kak ieda:
awww....ai sudi jek..hikhikhik..

~sungguh xbuleh blah kan kak.. :P



kak tasek:
femes celah mana nya kak oii...hahaha

kak...beskot ceklat cip femes amos tu sedap jugak kan..

hahahaha... :P



10ton:
aihhh..lu org femes..segan jugak wa nak kenal dgn lu..



ezam:
muahahahaha..kejiiiii okeyyy!!

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

aku boleh imagine perasaan mamat tu.
ROFLMAO

macha_sezs said... Best Blogger Tips

alaahh.. u pun letak muka sweet sweet dalam ym mana tak kena ngorat..

hehe~

YobSumo said... Best Blogger Tips

lu cukup tergoda ke tak?

jo said... Best Blogger Tips

sekurangnya ada jugak org mengorat...

10tonmind said... Best Blogger Tips

femes kah wa...hikhikhik..wa rase lu lgi femes kuikuikui

hanie said... Best Blogger Tips

keri:
aik..lu pernah ngurat ex-classmate lu jgk ke..?
hahahaha~



macha:
tapi haram yu x ngurat ai pun kan...


muahahahaha!! sudah lah ko cha... :P



yob:
nak tergoda apanya...lain la kl aku xtau dia classmate aku dulu.. buleh jgk la kenyit2 mata..
hahahaha!!



jo:
tapiii...mcm takdak makhluk lain la pulak dia nk mengorat..



10ton:
ish..kalo wa femes..tetiap tahun wa masuk anugerah bintang fofular..


??


:P

aripsamat.... said... Best Blogger Tips

hahaha...aku pun selalu pompuan buat2 ayat camtu...nak ngurat cakap la...erkkkk..perasan plak..hehe

hanie said... Best Blogger Tips

arip:
bak sini no mrs.darling...wa nak kabo lu salu ngurat awek²..

hahahahaha~

10tonmind said... Best Blogger Tips

a.b.p?ke lu nk masuk majalah mangga kihkihkih

hanie said... Best Blogger Tips

10ton:
lu kannnn..cuba bg yg senonoh sikit buleh dak...dara.com misalnya..muslimah la sikit..

ai x rela nk posing tepi kolam taww..

hahahahaha~

Wanie-san said... Best Blogger Tips

pakwe kak hanie dlu kan????die saje je 2..die nak ngorat kak hanie balik!jgn la malu2 kambing akak oi..lalala

hanie said... Best Blogger Tips

wanie:
muahahahaha!! pakwe hamendenye dik oiii..

akak zmn skolah mn ade pakwe...sila jgn percaya XP

Firol said... Best Blogger Tips

hahaha tak lama dah tu..

oranglidi said... Best Blogger Tips

BAIK LU CERITA PASAL POTATO CIK MIMIE TU! WA NAK TAU!

sI tEDI said... Best Blogger Tips

i nak kenal dengan yu boleh?

Kejora said... Best Blogger Tips

hehehe..

aku nak buat2 xkenal ko lah..buleh?

Moon BlooDy Spell said... Best Blogger Tips

uhuhuh klau masuk AF ni komfirm menang sebelum bertanding

GreenJade said... Best Blogger Tips

keh keh keh sure dia rasa cam nk tampor2 pusat dia sndiri kans..kans..?

kelakor kelakorer kelakorest sgguh..hik hik hik :D

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

wakaka..insiden yg menarik tu,kire kantoi la kawan aok te..hahah

pakcik kordi said... Best Blogger Tips

kehkehkeh.,.....pulakss....

hanie said... Best Blogger Tips

friol:
a'ah..dah tak lama dah..kan yop..esok lusa dah bulan 4..

kuikuikui..



oranglidi:
ish..ikut hati..mmg dan2 ni jgk wa cerita..tp bdk mimie dh jeling2 smbil asah pisau tu..mcm mana??



tedi:
i sudi jek...

hahahaha~



kejora:
cisss...ko memang! dan2 tu la x kenai aku kan.. :P

hanie said... Best Blogger Tips

moon:
rasanya...dan2 tu kena rejek..hahaah!



kak tinie:
ahahaha...akak nihhh...



mazru:
kantoi gile..hahahah...mesti jd pengalaman ngeri seumur idup dia te..hahaha..



pakcik kordi:
gitu la waks! :P