Translate

Saturday, April 24, 2010

[ masa untuk tinggalkan "kayangan"?? ]


.


"kalau kita buat perkara yg sama selama 5 tahun itu bukan pengalaman 5 tahun tapi pengalaman setahun diulang 5 kali
"

aku dapat ayat ni dari y.b. ayat ni aku rasa dah macam kena paku dalam kepala. agaknya..mungkin sebab ni la..aku dah tak rasa "fun" dalam kerja. dah tak mencabar dah macam mula-mula dulu.

aku rasa..dah sampai masa kot aku meninggalkan "kayangan". selama 6 tahun menjadi p.a...banyak pengalaman terutamanya membabitkan karenah manusia yang aku dapat. ;)

kalau keje jadi suri rumah dengan gaji 3ribu sebulan...ok jgk..kan? kihkihkih..[gatai!]



p/s:

aku

tak perlu kasut tumit tinggi

untuk rasa seksi

16 pengkomeng:

Frodo Baggins said... Best Blogger Tips

kembalilah ke bumi ...
kayangan dah xder gaban
kat bumi semua ada ...


owh, shinchan ada kat kayangan

Tijah said... Best Blogger Tips

marilah turun sini...
macam2 ada kat bawah nih..

farwalis said... Best Blogger Tips

oh bidadari!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

kat kayangan jer yang ader kerja kosong suri rumah gaji 3k.

citahrudin said... Best Blogger Tips

kerja semacam kita2 nih..byk membuatkan kita banyak berpura-pura

citahrudin said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said... Best Blogger Tips

duduk kayangan lama2..beku la weh...

hahaha...

ezam said... Best Blogger Tips

terasa giler dgn stetmen encik yb tue!!!!!!

KeJoRa said... Best Blogger Tips

errkk..

bagus jugak ko turun dari kayangan..
jenguk-jenguk la kerja lain kat bumi nih..insyaAllah adanya rezeki ko..

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

aku salah tulis ke sehingga ko nak berhenti kerja ni? huhuhu.

Ok ko cari tauke balak atau tauke kopitiam kalau nak gaji RM3K dgn menjadi surirumah hehehe

Firol said... Best Blogger Tips

cari anak Sultan kak cho....

h a n i e said... Best Blogger Tips

frodo:
kat bawah ada johnny deep tak? kalau xde,,x mau lah turun...


:P



kak tijah:
tapi nak cuaca mcm kat atas ni..boleh? hahhaha..mengada2!




farwalis:
owh....er..er..hai chaki!



ardzmarn:
halahhh..kat bawah xde ke? resume dh siap ni..



citah:
kan....tapi kadang2 perlu jgk jadi diri sendiri..




c.a.m:
ni bkn tahap beku dh ni,,,ni dh mcm kena awet,,hahahahah..sb tu awet muda kot.. :P




ezam:
haaaa..tak reti2.....hahahahah!!



kejora:
hahahaha..mmg la pun..dh lama dh menjenguk rezeki lain kat bawah tu..tapi..mungkin xde lagi kot..



YB:
aahahahaha..bukan la yb...passion dlm keje ni dh lama ilang.. bygkan 6 tahun asyik menguruskan org.. dh tau sume selok belok, taktik, politik organisasi ni..dan keje dia sameee jek..selalunya cari atau create benda baru supaya tak bosan. tu yg ase..cukuplah 6 tahun..

mintak keje ngan YB jek laaa...heheheh :P



yeop:
agak2 la kan...sultan perak ade anak bujang lg x? hahahhahaha!! :P

wa23r said... Best Blogger Tips

jgn trun..jgn turun.. bumi bahaya.. bnyak pencemaran!!

tasekM said... Best Blogger Tips

dok melaka la best weh... ada taman boye. wakakaka...


.

Wanie-san said... Best Blogger Tips

daku perlu kasut tumit tinggi untuk rasa tinggi!
hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

wa23r:
alaaa..br berangan nk tarik beg ala2 a.f...



kak tasek:
kl mcm tu..sila offer hani keje dhn syarat gaji minum rm3k sebulan..besok jgk hani pindah dok melaka..

hahahahahahah...



wanie:
tapi pehtu..sakit kaki yang...selipar jopun sudehh..

hahahaha