Translate

Sunday, April 25, 2010

[ pemandu yang berhemah ]

.

sebagai seorang maksu yang comel lagi berhati mulia [sila terjun laut cepat!] tentulah tak sampai hati tengok anak sedara nak jalan kaki g bus stand nak tunggu bas sekolah dalam hujan lebat.

terus ambik kunci kereta..nak hantar.

tengah sedap-sedap drive..

anak sedara: "ish..mcm mana la org buleh percaya acu bawak kereta ni..macam tak selamat jek nyawa"

aku tengok dia...

"hang turun sekarang!!"

cisss..sampai hati kan meragui acu ko ni? jaga ko....

masa aku u-turn lepas hantar dia..saja aku langgar lopak air depan bus stand tu...

petang tu dia balik sekolah...

"acuuuuuu....nasib baik orang tak basah tau!!"


padan muka! :P

23 pengkomeng:

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

acu?
bawak kereta?
bwahahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

keri:
hantu kau!!!

malas kawan..

:P

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

kadang2 aku sendiri pun rasa tak selamat kalo aku drive.hahahaha..hang nk naik kete ngan aku x?

Tijah said... Best Blogger Tips

kalu kita. kita rela jalan kaki. huhuu

ezam said... Best Blogger Tips

lagik tak selamat kolo ngah drive gelak2 mcm monkey...

sah2 terlepas lampoo ijou kena kutok slow sipott..caner!!!!!

Wanie-san said... Best Blogger Tips

ee..seriau wani dgr..
kalau wani la..xkan naik dgn acu gedik ni!haha

KeJoRa said... Best Blogger Tips

hohoho..
cucu-cucu mak aku suka naik keta ngan aku sbb dorang bleh buat perangai giler2...baguskan?

hahahha...

h a n i e said... Best Blogger Tips

mimie:
tak pelah..time kasih...
teksiiiiii!!

hahahah :P



kak tijah:
kak..hani ni adelah contoh pemandu paling sopan santun dlm dunia ok..

:P



ezam:
kannn..gelak smp bergegar kete..hahahaha..



wanie:
nak kena langgar? hahahaha..



kejora:
kl aku naik kete ngan ko..kire buleh buat perangai jgk la kan..kan..

hahaha :P

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

keh keh keh..hati-hati memandu ye hanie :)

h a n i e said... Best Blogger Tips

mazru:
hahaha..mekasih. xpe..drive pun 4 tahun skali..bila terdesak.. :P

10tonmind said... Best Blogger Tips

uiihhh...bawak kreta...apesal lu x brenti cedok air tu pastu simbah kat anak sdare lu je huhuhu

jedi said... Best Blogger Tips

mmg xselamat...hahahha

citahrudin said... Best Blogger Tips

aku sajeskan ko selotep je mulut dia tu len kali..

h a n i e said... Best Blogger Tips

10tonmind:
tapi kat sini aku takdak kereta. sb rumah ngan opis seblah jek.. :P



jedi:
hahahah...ni lg sorang..selamat laaa..aku pemegang lesen memandu yang valid tau..hahaha..



citah:
kann...kasik selotep sikit. byk sgt komplen..hahahaha

Vee Violet ~vLockheart~ said... Best Blogger Tips

hehehe...
hanie... tak baik laaahh....
hehehe...
=p

tasekM said... Best Blogger Tips

ai percaya yu. yang, jom kita beronggeng ke danga bay ke mana...


.

jo said... Best Blogger Tips

haha..busuk la ini olang..

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee:
hahahaha! tu namanya gurau2 manje.. :P



kak tasek:
jom kak..teringin jgk nk naik abg bunga yg hensem tu..hehehehe..



jo:
hahahah..mn busuk weii...wangi nih. ekekeke..gurau2 ngan anak sedara mmg kena ganas2 sket..

Rozita said... Best Blogger Tips

mujur akak tk dpt acu mcm ni..syukur :))

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak rozita:
akakkkkkk!! hahahaha :P

alhariesz said... Best Blogger Tips

aku rase...satu tindakan brutal tapi berhemah...bleh? keh keh keh....

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

masa aku u-turn lepas hantar dia..saja aku langgar lopak air depan bus stand tu...

saja konon... hehehe

ke.. stereng tinggi dari tuan..



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

alhariesz:
kan...jd xde la nmpk mcm brutal sgt kan. pesen brutal muslimamh..haahahaha..



ardzmarn:
hahahahaharun salim bachik!! tak mau kawan ngan lu..

hahahahha..