Translate

Monday, April 26, 2010

[ yang tak pasti ]

.

hari ini kau kata cinta dia sampai mati
besok-besok “I dah tak perlu you lagi”

hari ini kau rasa aku benci kau la monkey!
besok-besok “you lah mr. right, you lah my honey”

hari ini kau kata hati patah dua
besok-besok “nasib baik I dah putus dengan dia, kalau tak..tak berjodohlah kita”

sudahlah..soal jodoh pertemuan memang bukan kerja kita

34 pengkomeng:

KeJoRa said... Best Blogger Tips

model dlm pic tu cam kenal jer..

hhahahahahahahaa....

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

so moral of the story ..jangan take serious kata kata hari ini..

Vee Violet ~vLockheart~ said... Best Blogger Tips

ops!!!
sangat mendalam tue hanie...
:)
booking vee untuk jadi pengapit ye... :)

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

aihh...gambar ade makna keee????

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

tak perlu berfikir soal itu =)

Frodo Baggins said... Best Blogger Tips

hye ezam ....


>>____<<

Firol said... Best Blogger Tips

kak cho tgh moody ke..ilek, macam kak cho cakap benda ni bukan kerja kita

h a n i e said... Best Blogger Tips

kejora:
eh..itu model paling ngetops abad ini..eh..yg laki ke pompuan??

hehehehe



ardzmarn:
kan...masuk telinga kiri..keluar telinga kanan sudeyy..



vee:
hahahaha..bkn hani ke kena booking utk jd pengapit vee? ahakss..



mimie:
tu gmbr pelaris..hahahaha!!



shukri:
just let it be,, ;P



frodo:
frodoooo..ini blog hani..bkn blog ezam lah!

xmau belanje eskrem mekdi..

hahahaha!



firol:
yeoooopppppp!!hahahaha mn ade moody pape laaaa..korang kann..pantang tau buat entry lagho gini..heheheheh

tak mau kawan lah.. XP

farwalis said... Best Blogger Tips

saya suka orang
orang tak pernah suka saya
saya sangat cinta orang
tapi kenapa orang tak suka saya

saya mahu dirangkul dipegang dimanja disayang.....


saya benci akan seseorang..

h a n i e said... Best Blogger Tips

farwalis:

saya
takut nak suka orang
sb belum tentu orang pun suka saya jugak
jadi saya simpan cinta dalam kocek
sorok suka dalam kasut

awak
suka saya?


[miahahahah!!]

FarEast said... Best Blogger Tips

saya sokong entry ni ;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Best Blogger Tips

kim salam kat jejaka GEBU dalam pic itu yer....

ezam said... Best Blogger Tips

frodo!kamu salah orang okeh!!!

itu bukan gwe!!!

gwe kan lagi ramping dan lampai....sedangkan yg itu kan rendang,berotot dan berlemak lemakkan....hahahaha




ampoonnnn cD!!!!

h a n i e said... Best Blogger Tips

fareast:
undilah saya pada pilihanraya akan dtg...eh?

ekekekek..tenks.. ;)



yanie:
ahk..yu sombong!



ezam:
hahhahahahaaha!!! mulut puaka jawa totok sangatttt!! kl cd majok nt..x tauuu.... :P

tasekM said... Best Blogger Tips

ok. gua nk tanya nih... bila lu nak gua masuk minang budak laki tu. cepat cakap. gua dah menyerah diri nih...



.

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Org tengah bercinta pandailah mengayat. Bukan boleh percaya sangat.

psst - aku nak belajar mengayat jugak. Ko boleh ajar ke? hehehe

jo said... Best Blogger Tips

owh...ni tangkap masa lu tengah dating ke?

citahrudin said... Best Blogger Tips

kak cho is in lap...
kan?
kan?

lalalala...
nmpk nya aku buleh r pow kak cho n de lelaki dlm itu gmbr

h a n i e said... Best Blogger Tips

hahahahahahha!! korang kannnn... tak mau lah post entry gini lagi kat sini..

ekekeke.. :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
kak...duit hantaran x cukup lg nih..camne nk g minang? buleh pinjam brg sepuluh dua ribu...? hehehehhe..



y.b:
hohoho..buleh sgt aih...pengeras dia..sila belanja kat tony romas..amecam..?

psst yb..nk ngayat sape pulak ni..tak kan mak adam kottt :P



jo:
bukan deting...ni time..err..photoshoot tgh hari buta..hahahahaha!!



citah:
ko jgn nk terpengaruh ngan deme sume ni citah...ngan yeop lg ko jgn caye..hahahaha..

sepet said... Best Blogger Tips

pagi ni kata cinta.
lps lunch kata benci.
dinner kata sayang.
subuh kata nk break..

cmno tuh???

10tonmind said... Best Blogger Tips

haha...wa suke entry nih....

wa lgi suke ayat nih huhuhu "hari ini kau kata hati patah dua
besok-besok “nasib baik I dah putus dengan dia, kalau tak..tak berjodohlah kita”"...ngeh3

-cD- said... Best Blogger Tips

Haloooooooooooo
ngape pic i dijadikan gambar hiasan? i x de kena mengena ehhhh hahahah..

h a n i e said... Best Blogger Tips

sepet:
itu namanya cinta ku sehangat mee megi...2 minit sj.hahahaha..



10tonmind:
haaa..ni suka ni..pengalaman sebenar la tu.. :P



cd:
sayang..u kan artis. harus la i mempergunakan populariti u..

hahahahaha!!

alhariesz said... Best Blogger Tips

depa kata, kalu bedua kat tempat sunyi, yg ke-3 tu setan....

err...fotografer tu org ke-3 kan? ikekekekeke....

*yup betol, mmg bukan kerja kita....tapi sebelum memulakan bisnes, perlukan 'modal' kan? ;)

alhariesz said... Best Blogger Tips

maap fotografer...melawak ja...ehehehehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

alhariesz:
hahahahahahah!! kan..dh la tgh2 rembang..mmg hantu sungguh mereka bertiga itu..

eh..yg pompuan tu bkn hantu.. :P


*jgn terlebih "modal", nt rugi..kire hangus terus ;P*

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

hanie sambung lagi .. hari ni kau kata aku lah emas permata.. besok-besok kau kata " u ni dah xberguna buat semak hati i je.."

heheheheh

h a n i e said... Best Blogger Tips

anon:
hahahaha..pengalaman sebenar ke?

:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu general statementlah hanie..dlm tv byk cite2 camtu

ko xpernah rasa camtu ke..muahahaha

pengalaman mematangkan seseorang tau.. tp aku xde plak kena camtu.. klu aku yg rasa pada org myb kot muahaha.. statement x ingat dunia..

h a n i e said... Best Blogger Tips

anon:
ceh..statement tak agak2 kan...mmg la pengalaman tu mematangkan..tp kl buat tak tau jek..dan selalu ulang yg same jek...tak guna jugak..

kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah ala hanie sekali sekala buat statement tak agak2..

yup... mg tak guna tapi lagi tak guna jika salah sendiri yg selalu ulang yg sama tapi salahkan org lain.. buto hati dan perasan baguih tuh hehehe

hanie jgn ko band aku erk klu xpueh hati dan statement aku tu salah...


aku ^OCEAN^

Anonymous said... Best Blogger Tips

muahaha sekali sekala kasi statement x agak2

yup.. betullah tu......

aku ^OCEAN^