Translate

Monday, April 19, 2010

[ zine: semenanjung register. bukan sekadar kertas putih bercetak hitam ]

.


baru dapat zine ni dari rahimin. zine yg mempunyai 20 halaman ni..bukan kosong. bukan sekadar kertas putih bercetak hitam. tapi..ada isi.

bila membaca..sila guna minda kelas pertama [bak kata yeop] untuk memahami dan mentafsir. ada bicara tentang ideology. ada kisah 4 pecahan sifat manusia. ada lawak tapi sinis. pedas mcm sos tabasco dekat pizza hut. ada juga cara nak berhenti merokok. haha. dan macam-macam lagi.

sape yang takde..mcm biasa..silalah jeles.. :P


dan....min..trimas utk buku ni jugak..hehehe...kalau kata ailebiu..buleh dapat lagi tak? hahahaha..ok..ok..gurau jek.. :P

aku tertarik dengan satu ayat..oleh pa'an..dari meja perkasihan sang vagabond.

"kita selalu menjadi pengecut dengan berselindung di sebalik nama "anonymous". itu tindakan tidak bijak"

haa..kau..dan kau..sampai bila nk jadi anon??

18 pengkomeng:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba teka sapa aku????



malam nie xmen basikal kecik hanie??

basikal dah welding?


sila teka siapa saya

=o) said... Best Blogger Tips

cik hanie.. buku pelakar tu ada jual lg x..? dulu nak beli tp da abis.. org cakap buku tu best

Anonymous said... Best Blogger Tips

akulah anon. aku suka makan

Anonymous said... Best Blogger Tips

pokchik bukan pengecut la,, pokchik kan suka asam kecut,,, ok la tu,warf,,warf,,warf,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

welding basikal??? pehh ganaz mu nie ke basikal tu yg orang tak welding dgn betul,,warf,,warf,,warf,,,

tasekM said... Best Blogger Tips

ni kalau ai nk jugak ni... nk kena cakap ailebyu kat yu ke... kat min nih...? ha ha.

:p



.

Vee Violet ~vLockheart~ said... Best Blogger Tips

wahaaa... tetiba terasa nak jadi anon...
nak cakap ailebyu dekat hanie...
kasi jadi misteri nusantara sikit.... : )

10tonmind said... Best Blogger Tips

cam best je zine tu

citahrudin said... Best Blogger Tips

okeh..aku jeles!!! puas hati?

h a n i e said... Best Blogger Tips

anon:
kau adelah farid busuk!


=o):
err..asenye dh sold out la dik..cube tanya dengan firol..kot² la ade rezeki kan..dah lama dh pelakar tu..



farwalisssssss!!
nak kena libas ke? :P



pokchik:
biasalah..taste org tua mmg gitu..



kak tasek:
kalau yu ckp kat ai ailebyiu..mau ai demam seminggu tak kebah kak.. hahahaha..



vee:
yu jangan nak mengada2 yang..hahahaha..



10tonmind:
mmg best..sumber bacaan yg padu..hehehehe



citah:
yessss!! itu laaa..aku suh order aritu tak mau.. :P

Mak Su said... Best Blogger Tips

saya datang, saya datang (sambil angkat2 tangan)

h a n i e said... Best Blogger Tips

maksu:
ahahahaa... jap nak catit rekod kehadiran..:P

Wanie-san said... Best Blogger Tips

ah!xsuka baca buku!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hanie.. aku adalah anon he3

bkn xnk tulis nama tapi nama pn kdg2 bkn yg betul kan so cam2 boleh tulis :)

aku bkn pengecut namun adakalanya terpaksa..

aku suka baca blog ko dan dah follow lama dan bkn ko saja tp smua blog yg aku terjah adakalanya aku komen.. so harap ko xkisah

Vee Violet ~vLockheart~ said... Best Blogger Tips

ala yang..
ai mengada2 dgn you aje...
dgn ezam ai tak berani...
hihihi

h a n i e said... Best Blogger Tips

wanie:
ahk...mmg pesen pemalas kan..



anon:
hahaha!! suke ko lah..cuma kdg..nk jgk aku tahu sape..



vee:
alaa vee..ezam suke kl manje2 ni..sb dia kan mcm kucing siam..hahahah!!

Firol said... Best Blogger Tips

hooo tengok je dah rasa best...

blues untuk rodong..aku teringat rodong yang muncul dalam entri aku dulu2...mana lah skrg dia ni

h a n i e said... Best Blogger Tips

firol:
mmg best yeop. dh baca byk kali ni. masih cuba memahami apa yg tersirat..hehehe..