Translate

Tuesday, June 22, 2010

[ selamat ulang tahun bro! ]



arini besday adik aku yang ke 25 tahun..beliau yang tengah tu..
walaupun beliau ganas, layan metal, pernah join skinhead, tapi beliau juga mampu bergayut di henpon dengan makwe sehingga berjam-jam lamanya dan hati buleh jadi lembut macam agar-agar bila makwe mula merajuk..
[ko tak tau blog aku kan..sebab tu aku kutuk ko kat sini..hahahaha!]

cuma satu...

nama beliau dekat fesbuk...nak mengaku adik pun aku segan.. =_=" ...tukar lain la woii!


p/s: wa tetap sayang lu =) dan tetap mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan di dunia dan akhirat.amin.

20 pengkomeng:

ezam said... Best Blogger Tips

laaaaaa hengatkan adeknya yg satu lagik tuhhh.....

hiks....

heppy birdday ya~

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

fuhh...same mcm ezam..ingatkan adik lu yg lagi satu tu.

adik lu 25,wa 27..dah okla tu..dh padan sangat daa..kan kak hanie?

-cD- said... Best Blogger Tips

ermmm kira2 jari sendiri.. ehhh tinggal 8 ari lagik... huhuhu

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

wah..beliau 25..aku baru namblas..akak ipar....hehehe

fiD said... Best Blogger Tips

nie adik tersayang ea? hohoh

jo said... Best Blogger Tips

hai kak hanie.....
(sambil lambai tangan..)

zulfadzly said... Best Blogger Tips

aku pon sama macam ezam ngn kak mimilk..ingatkan adik tersayang tuh!!


kahkahkahkah..

citahrudin said... Best Blogger Tips

cess...aku igtkn entri utk adhek anje ko yang dikongsi bersama kak mi dan jugak kang ejam iaitu bff si zul tu...

hahaha...
eh, muka dia mcm muka ko lah kak cho

zulfadzly said... Best Blogger Tips

eleh citah..ckp jela beliau itu boipren tersayang lu!! pandai nak cover2..hala ke kami plak..

h a n i e said... Best Blogger Tips

ezam:
nak kena baling dengan hewan semalam kah??

hahahahahah!!



mimilk:
ehem..adik wa kabo..dia tak suka wanita berusia..mahap lah ye mie..lu kembali lah pd belanse kesayangan lu tu..

kuikuikuikui..




cd:
eh..ngantuk lah..nk tido..

hahahahahah..kejiii..

pastikan slot 1st tu..ai yg dpt hokeyy..




ju:
dan dannnn lah kak hanie..ampehh.. hahahaha..





fid:
kak mn tak sayang adik..hehehe..




jo:
nih lg sorang..tetibe bersopan santun bagai...


*urut dagu*




zul karipap:
keji lah korang!!! kalo yg itu..bak kata ezam..matilaa kawwww! hahahah




cita:
haishh..dh name nye adik aku citah oii..mesti le muka cam aku..lain la kalo adik jiran seblah..sah2 tak sama... :P




zul karipap lagik:
xpe zul..wa paham..dia kan be-ef-ef lu...mesti lu sayang dia sgt kan...nama mu di hujung bibir konsepnya..

wakakakakakaka!!!

Frodo Baggins said... Best Blogger Tips

adik lu single?
mau coba ky jelly??
wakakakkakakaka


>>___<<


hpy bday adik!
sila tuka nama kat pesbook!
kepada nama adik hanie
baru mantoop!! keh3x

Boy said... Best Blogger Tips

hehe pe namenyeee

farwalis said... Best Blogger Tips

mesti nama dia,

'sayasayangkakakhaniesaya'

kan?

mirachantek said... Best Blogger Tips

apa nama dia kat facebook? ros jingga?

Ann said... Best Blogger Tips

hati laki mudah cair yer...nmpk jer keras kt luar haha...

anyway hepi beday tuk ur brother..

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

ada iras2 muka pakcik kordie laks wajah beliau...apepun slmt hari lahir ke 25 utk beliau!

h a n i e said... Best Blogger Tips

frod:
gile!

hahahahaha!




boy:
hahhah tettt...mn buleh bgtau! :P




chaki:
cisss...kalo dia buat nama gitu..x pikir dua kali dh..aku karate dia laju2..

:P




mira:
ahahahaha..baik akus uh dia pakai nama neng yatimah dr ros jingga tu..




ann:
ye..sb ego mereka lebih besarrr dari kepala..

heheh tq!

h a n i e said... Best Blogger Tips

mazru:
hahahaha..yeke? mungkin la kot sipi2..

mekasih =)

Nerzhul said... Best Blogger Tips

sape kate metal tak jiwang. hahaha

GreenJade said... Best Blogger Tips

alerr jambu nye muke ahdek mu..x sangka ganaZZZZZ pulok aihhh

pepong samat ari matang sedonia utk ahdek hanie itew.