Translate

Friday, June 25, 2010

[ wonderpet ]

antara sebab kenapa aku tak suka parking kat dalam kawasan apartmen adelah.. pintu pagar jahat yang dah meragut banyak pintu kereta² kat situ. jahat betul kan. tapi sebab semalam hujan...terpaksa lah jugak parking dalam.

maka..pagi tadi..seluas alam aku bukak pintu pagar tu.

"hoii..setakat lu punya kereta tu..bukak sebelah pintu pagar saja sudah lah!" member aku jerit dari parking luar. dengki!

" sayang woh wonderpet..nanti calar...hahahahaha"

aku buat tanda peace!

=P

cakap sajalah takut nak layan corner lipat kat pintu pagar tu... =_="

p/s: kaki lebam. kena batu time kuak lentang kat kolam air panas selayang semalam. padan muka aku. T_T

17 pengkomeng:

frwls said... Best Blogger Tips

apa yang penting, wonderpet sihat. hehe

Nerzhul said... Best Blogger Tips

tu la lenkali beli kereta yang ada atap. kahkahkah

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

waw..

kuak lentang dalam kolam air panas..


hahaha..


.

h a n i e said... Best Blogger Tips

chaki:
kalo dia sakit...poket tuan dia pun sakit..hahahah




nerzhul:
aihh..tak cukup seksi lg ke wonderpet wa tu...bebas unsur segala mcm menatang dlm kete..hahahaha!!




ardzmarn:
lu jgn nk byg yg bukan2 pulak..

:P

sI tEDI said... Best Blogger Tips

hari pertama bawa kereta sendiri langgar pagar opis.
:((

kereta calar balar dah. nak masuk garaj kat rumah langgar kereta ayah, kereta abg. semua aku dah hentam :((

tasekM said... Best Blogger Tips

aku membayangkan hani menguak-lentang. oh! indahnya pemandangannnn...




.

mirachantek said... Best Blogger Tips

comel betul nama kereta Wonderpet. hahahah

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

kawan ko tu byk cakappp!..
ko tumpang je dia..senang cerita tak yah nak gohet gostan bagai sampai langgor2 pagor...
yg penting save bajet ko..

hohohooooo

xD

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

hohohoo....

yg penting wonderpet ko selamat dari kesan calar..

gadis comel said... Best Blogger Tips

cik putih sy pn dah byk calar...




huhu.

Boy said... Best Blogger Tips

x ajak!

eh nak try gi lah hot springs selayang tuuuu fill me in on the details please

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

T_T

pakcik kordi said... Best Blogger Tips

aok koner lju ngat dak?

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

hahaha...janji selamat =)

jo said... Best Blogger Tips

kalau dia dah terguris nanti, payah pulak nak pujuk. baik berjaga-jaga awal...kan?

h a n i e said... Best Blogger Tips

tedi:
kan...sm la..dulu pernah langgar tiang garaj..haihhh



kak tasekkkkkkk:
hahahahahaha..kakkkkk....jgn nk byg yg bkn2 kak..berdarah idung kang.. :P




mira:
secomel kereta nya..tp comel lg tuan dia..hahaha!!




jaja:
hahahahah...kan ja..tumpang jek dia kan..sep minyak aku.. :P




ju:
yezzaaa...kalo x..ati pun rasa tercalar..haiihh




g.c:
ko tu sb ganas sungguh bwk kete..mn la x calar merata hahaha



boy:
dnt ask for the direction..i'm totally zero bout that..sb duduk jek dlm kereta diam2..tau2 dh smp.. hahahahaaha!!




mazru:
^^



wak kordi:
ish mn ade..koi korner sopan santun jek..kehkehkeh



shuk:
hehehe..betull..



jo:
haaa...payah nk pujuk.payah nk ubat..baik jaga betul2..

Boy said... Best Blogger Tips

bukan direction dia...

boy tinggal kepong ni.. dekat jek dgn selayang.. tau katne

tapi x penah gi..

bes ke?