Translate

Tuesday, July 13, 2010

[ hari ini.. ]

1) besday my darling frenz...epain..selamat ulang tahun! motippp domam2 pun buat besday party kat bukit beruang...? kalo pergi agak2 buleh dapat beruang koala barang seko dua tak? :P

2) dah genap 6 tahun berkhidmat di kayangan..bila lah nak pencen duduk tinggi melangit ni ntah..haihh

3) lepas dekat sebulan gantung raket..malam ni main 2 set..menggagau jugak time berkelahi dengan bulu tangkis. nasib menang. sipi-sipi lah.

4) dapat award dari incek mazru. mekasih...nanti koi ambik ye..

5) baru tau...mengusik pengantin baru kat opis...buleh bawak ke rasa nak kawen jugak rupanya. lepas ni tak mau ngusik dah lah. kang jenuh nak suh mak cari calon menantu...kihkihkih

6) .....................................................................................................




cilakak...dah takde idea. time layan kopi tadi punya banyak mende nak taip..cisss..

12 pengkomeng:

Nerzhul said... Best Blogger Tips

hepy besday spain...eh epain.
mabuk kafien la tu hahaa

frwls said... Best Blogger Tips

banyak sangat kena kapurcino.. hehe

fndrocka said... Best Blogger Tips

idea pun pandai bergurau..sekejap ada..sekajap takde pulak

ezam said... Best Blogger Tips

sipi2?????.......kalah la tuh...hahahha

zulfadzly said... Best Blogger Tips

cube layan kopi dangdut? mesti idea mencurah2 di ladang gandum dan seterusnya menjadi koko crunch..

jo said... Best Blogger Tips

hahaha...
dekat tempat gua banyak bangla weh.
mai la datang. buat pilihan sendiri.

tasekM said... Best Blogger Tips

mengusik org yg dh lama kawen laaaaaaagi yu rasa nk kawen tak dan2 yang... ha ha.


.

citahrudin said... Best Blogger Tips

jo..gua sangat setuju dgn idea mu itu..

rs mcm skrg gak nk amek ka cho dan terus bwk ke tmpt lu

h a n i e said... Best Blogger Tips

nerzhul:
baru secawan waks..mn ade mabuk lg..hahah




chaki:
hoh..tu minum org kaya. wa mnum kopi jek bai.. ;P




fndrocka:
tapi buleh bwk ke menyampah jugak.. hahaha




ezam:
menang lah..menanggg!!




zul:
pesen layan kopi dangdut tu wak kang jek...pesen org tua mgm gitu..ye dok? hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

jo:
wa selera local jek weh. yg international tu..bg kat citah je la..dia suka..

hahahahah!!




kak tasek:
tp kalo ai usik yu..buleh bwk ke mkn penampor secara bersiri jgk kak..ghope mn nk nyakat.. hahahahah




citah:
ko jgn ikut aku blk kampung!



hahaha..amecam?

gadis comel said... Best Blogger Tips

best ker usik orang baru kawin?



contoh yg best tu camne?

.

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

cess..kak cho...tu la..aku dah suruh ngorat orang tu xmo...