Translate

Thursday, July 29, 2010

[ leaving on the jet plane ]

disebabkan buat masa ni [masa ni lah..esok lusa aku tak tau apa yang Tuhan dah tetapkan untuk aku] aku tak perlu memikirkan hal ehwal perancangan fasa kehidupan yang lain.. [kahkahkah] dan juga tak perlu ambik peduli pasal menda² lagha yang sewaktu dengannya.....keputusan yang tak berapa nak pasti telah di buat..mungkin..<--aku kabo mungkin ye...

 lebai gugel punya

selamat tinggal Malaysia.... =)

p/s: masih ada 3 tahun untuk prepare. haihhh...jadi anything can happen dalam masa 3 tahun nih. langkah pertama akan mula sem. depan. tambah lagi satu fasa sibuk dalam diari hidup. wharghhhhhh!! harap tak menyesal dengan keputusan ni.

matahari terbit lebih cantik di timur... =P

26 pengkomeng:

❀aRaBeLLa❀ said... Best Blogger Tips

gi jepun ke weh..ekceli aku nak guna tajuk entry terbaru aku leaving on a jet plane tapi rase nak tukar..tgk2 ko pun guna tajuk ni..hehe

tasekM said... Best Blogger Tips

wahhhh... nk sambung belajor ye yang....?



.

laGenDA KodOk HijAU said... Best Blogger Tips

oic ghi jepon, aku ingat kena halau umah sewa hahahahaha

okeh selamat berjaya di sana k.. jepon kat mana study? mana tahu bleh jumpa nanti kat sana

♥ Juliana Violet ♥ said... Best Blogger Tips

bila mau pergi ni cayunk?

Ann said... Best Blogger Tips

pg jepun.. smbung study? impian aku tuh..

Unknown said... Best Blogger Tips

pg jepun??? nak order barang bole?

Nerzhul said... Best Blogger Tips

banzaiii

hanie said... Best Blogger Tips

KAHKAHKAHKAHKAH!! BILA MASA AKU KABO NAK G JEPUN NI WOIII...

HAHAAHAHA..ADEH DEH DEH.. HAIHHH =_="

. said... Best Blogger Tips

nak ikut g jepon!!!
^^

Ann said... Best Blogger Tips

oho wa tertipu ngn tulisan lu...

sepet said... Best Blogger Tips

klu x g jepon, nk g kelantan arr tu...



:p

Pett Suhaimi said... Best Blogger Tips

Kemane mike nk pegi?Sekolah pondok kt Jepun ke?atee..kurang dah sorang awek kuale kt malaysia ni.

laGenDA KodOk HijAU said... Best Blogger Tips

kuhang hajo.. tipo aku..dah sekotak aku habis pasal sedey kau nak ghi jepon.. ini boleh mendatangkan dendam...

cits ada ke patut di ketawa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rajinnye sambung stadi!

gua kalau sambung pun, maybe early 30. tapi bawak diri terus ah ke obersee.

. said... Best Blogger Tips

lu nak g mongolia? roger gua

achik ezam said... Best Blogger Tips

ehem.ehem.


nak ikot abang kecik g stadi obersea la tuh.


kah kah kah....


**sambil jelir lidah gatal**

ardzmarn said... Best Blogger Tips

takkan nak g penang pun nak bedebo..

- G C - said... Best Blogger Tips

matahari tetap nampak cantik walo di mana beliau terbit

mirachantek said... Best Blogger Tips

sila belajar makan sushi

Selamber Rock said... Best Blogger Tips

nak ikut gi Jepunnnnnnn..huhuhuhu..

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

tak kira ko lah berambus ke mana, nanti balik aku nak fridge magnet.
kalo takde, memang ko keji lah.
hahaha

fndrocka said... Best Blogger Tips

jejaka lombok?

zulfadzly. said... Best Blogger Tips

kak..ko kene kawen paksa ker? pastu ekot laki ko? eh? eh?

hanie said... Best Blogger Tips

cieyla:
kannnn...tajuk ni mmg sesuai jek utk xtvt heret beg ni..hahaha




kak tasek:
ni tgh sambung lah kak..hehehe tak lah...nak ubah angin jek..heeee =P




kodok:
aku dok umah free...mn ade bayo sewa weh..hahahah ;P





vee:
lambat lagi yang..takmau terburu-buru..kang jiwa merana..kihkihkih




ann:
tapi jepun lebih bagus utk org bidang engineering...utk org management mcm aku ni..tak sesuai sgt..heheheh





jimi:
ape ko nk order...doremon?





nerzhul:
ohaiyou... =)




putri:
jommmmmm...buat rombongan nak? kihkihkih..

hanie said... Best Blogger Tips

pett:
mike jgn rindu teman banyak sangat yaa...kang abeh bulu mata teman gugor...hahaha!




kodok lagik:
kahkahkahkah!! lu kena beb!





j.love:
hehehe..kalo tak rajin..tak jadi.. heeee....




pelatt:
lu ade contact kat sana ke? hoo..




ezam:

pelepowwwwwwww!!!!

*melempang secara backhand*




ardzmarn:
hah...wa balik penang lu wajibulghunnah belanje wa kat line clear...amecam? hoho




gc:
kannn...sunrise n sunset...cantik sgt!!





mira:
faveret aku weh..hahahaha

hanie said... Best Blogger Tips

koq:
jom la koq.....kita buat "rombongan koq"..hohohoho





keri:
celake! dasar kerbau berskirt!!!!

hahahahahahaha....





fnd:
woiii...takde pilihan lain ke?

:P




zul:
gile!

hahahahahaha..

jap..motip ko berkak-kak ngan aku ni? aku xde adik pompuan..jantan jek belake..hahahahaha