Translate

Friday, July 30, 2010

[ shuttlecock ku di dada mu ]

semalam ade game lagi
tapi disebabkan rasa annoying nak mampus
terjadilah pakatan dari dua hati yang agak nakal dan busuk..

bila dalam mixed double..
target...smash bahagian yang tettttt!
haha!

tapi.....niat jahat memang selalu tak jadi punye :P
dapat smash 2 kali jek..yang lain kena sipi-sipi..

cuba bayangkan ye...bila kau tengah syok layan game, tetiba ada makhluk Tuhan berjantina pompuan yang terjerit-jerit kegedikan, melompat² tak kena gaya.......mesti ada rasa nak bagi kaki kan?

24 pengkomeng:

zulfadzly said... Best Blogger Tips

bg org pempuan mmg la awex yg melompat kegedikan tu menyakitkan mata...tp bg org lelaki...woww!! menyegarkan mata!!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

badminton pun ada pom pom girl..

erk.. posisi lu yang mana satu nie.. jadi pemain ke jadi yang terjerit gedik tu..



:)

jo said... Best Blogger Tips

rasa...rasa.......
rasa macam nak smash kepala dia pun ada...

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

ko kalo tak main secara keji, bukan 'hanie' namanya.

tasekM said... Best Blogger Tips

nen sape yg ko smash tu yang...?



.

Im Single said... Best Blogger Tips

gua suka kot. auuuummm!!!

cIk JanNah said... Best Blogger Tips

i nak jd pom pom gurl lah
agak2 sis sepak x?
koh3

Nerzhul said... Best Blogger Tips

jap jap koi tengah bayangkan.......
hmmmm hehehee

fndrocka said... Best Blogger Tips

oit mencarut

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

kalo lu nak bagi kaki,make sure kaki lu ade cagu.baru rare!!

frwls said... Best Blogger Tips

ok apa tengok. baru semangat nak main badminton

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

kau jer.. kalau aku aku peluk dari belakang terus cium pipi dia kompen dia diam./..sampai abis game hahahahaa

Mak Su said... Best Blogger Tips

mmg patut bagi sedas dua das.... gediks dia jer yg dia tahu.... huhuhu

mirachantek said... Best Blogger Tips

sopan la sikit...tapak tangan di pipi

ezam said... Best Blogger Tips

kolo kena tepat2 tang dada sure bengkak.....ermmmm takyah susa2 buat sergeri....abes2 game je dh saiz beyonce padahal sebelom tu saiz taylor swift jerk......

macha_sezs said... Best Blogger Tips

tajuk tak bleh blah! haha.

tengok juga la yang terjerit tu cemana. kalau hot saya biarkan je.

kalau muka longkang memang nak kena.

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

gadis2 terloncat kegedikkan memang nak kena bagi kaki. tapi taktik nak smash kat tuttt memang cilakak! jahat lu.. haha.

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

kalau vee, kasi kasut aje...
boleh terbang...
=)
kalau kaki kena kasi PJJ... *penendang jarak jauh*

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

maka haruslah saya berlari keluar meninggalkan gelanggang apabila ada wanita yang terlompat-lompat begitu. takut kalau terpandang nanti bila balik dari main Tuhan balas dengan musibah.

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

smash tang dahi je..

GreenJade said... Best Blogger Tips

cehh niat busok sll x berkat wakakaka

errr kalu bjaya kabor2 ek..wakakaka :p

h a n i e said... Best Blogger Tips

zul karipap:
tapi kalo tak semenggah..nyakit jugek mata nengoknye weiii





ardzmarn:
cisss..kalo wa yg tergedik2 tu..dah lama wa kena terajang dengan team wa..hahahahaha..




jo:
kannnn..sakit mata...hati pun sakit jugak..aihh..




keri:
lu jugak yg ngajor wa jd gini..jgn nk mengelat pulak..hoho




kak tasek:
hahahahaha...nen makwe senget kak.. :P




samel:
hoh...lu ape yg tak suke? cer kabo sikit...hahahaha




cik jannah:
hahahaha...sepak tak...libas dgn raket..mungkin..kuikuikui




nerzhul:
hah..hah..byg mende aok tu..jgn nk gatei byg mende yg bukan2 pulak..hehe

h a n i e said... Best Blogger Tips

fnd:
eh....? takde..takde...

:P




mimie:
wa suh pakcik kordi berak kat depan rumah dia jek lah..hahaahahah..

*hi wak kordi..wink..wink*





caki:
hoooo...org tengok rasa ok. org main rasa macam nk bagi penerajang..hahaha




kodok:
kahkahkahkah..aku risau kalau ko tengok dia...ko terus menyamar jd paip bomba...





maksu:
hahah..kan maksu...jerit tak kena tempat tu yg malas nk layan tu..haihhh





mira:
kang ade pulak berterabur gigi kat court..kihkihkih

h a n i e said... Best Blogger Tips

ezam:
nak ai smash dada yu ke?? hahahahahah





macha:
hahaha.... kasik gempak sikit..

hooo..memilih ye cha...hamboihh.. :P




gc:
hahahahaha!! dah kat situ yg open..
bagi jek la sedas dua.. :P





vee:
hoo..kasut yg berbulan2 tak basuh kan yang..kompem mulut berbuih pastu..hahahaha!





shuk:
maksiat mata..jd peliharalah pandangan..hehehe..





mazru:
tang dahi tu tak berapa buleh kena sangat..tapi tang lain..pehh..

hahahah!!




kak tinie:
berjaya la tu kak...tp 2x jek..pastu tak jadi dah..hahahahaah