Translate

Thursday, July 01, 2010

[ selamat tinggal kasih ]



dengan pointer yang agak bedebah bedah masa semester lepas
dan juga keje sekolah yang sekali lagi telah salah format *sigh*
dah sampai masa untuk ucap.."selamat tinggal" pada dunia blogging, fesbuking dan ing-ing yang lain..buat sementaralah.

dah. tu jek.
bye.

p/s: tajuk entry macam sedikit cilake ;P

27 pengkomeng:

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

bye sayang.
shuh shuh.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

kat mana sy nak menumpang kasih lagi? awak dah nak pergi...

Nerzhul said... Best Blogger Tips

bye bye bye. jumpe lagi nanti.

Frodo Baggins said... Best Blogger Tips

wa akan rindu belaian manjamu ...
buat sementaralah . ngahahahhaha


>>___<<

sepet said... Best Blogger Tips

sementara jer..pedehal.

ishk..ishk..ishk..(smbil mengesat hingus yg meleleh)

gadis comel said... Best Blogger Tips

ok hanie, pergi lah berjuang.. ;p

Ann said... Best Blogger Tips

slmt bcuti :D

Mazru Majid said... Best Blogger Tips

T_T

tasekM said... Best Blogger Tips

aku nampak ko blogging sampai cukup tahun ni ko jaga hani...

mak tiri tak aku...? ha ha.



.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

gua tak sabar nak tunggu lu punya posting untuk besok..



p/s: alaa.. hanieeee nak posting entry tak sampai 5 minit pun..



:)


.

Liliyuli said... Best Blogger Tips

tak hip la weh tak blogging time exam nanti..kihkihkih

mcjust.lol said... Best Blogger Tips

byebyebye. selamat berjuang!!

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

hahaha...selamat tinggal kasih...lalala...

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

takmo lama2 tau...
all the best dear...

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ko dah minum air Penerang Hati tak?? meh aku buat kan...

&&6!$#@^%&&*(ijh()*7^$%$...

fffffffuuuuuuuuuuuhh!
nah..minum abeskan!

Boy said... Best Blogger Tips

oke kita clash

fndrocka said... Best Blogger Tips

aku teringin nak tulis entri pendek dan simple macam kau ni

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

betol ke dah nekad kak cho?

apsal wa cam x percaya je nih?

ezam said... Best Blogger Tips

katanya nk stop blogging fesbuking segala....

padahal setiap kali nk exam....setiap kali tulah tukor2 wall paper baruk....

ngehngehngeh....

kismis yank kismissssss!!!

frwls said... Best Blogger Tips

baru nak bagi hadiah kalau terus blogging. hehe

mirachantek said... Best Blogger Tips

eleh, lagi dua ari lu datang balik....

h a n i e said... Best Blogger Tips

keri:
aihh..tak sabo nk menghalau nampakkk..
kaki mau..kaki??
:P




zul:
takpe wak...awak boleh lah menumpang mandi di sumur dkat ladang jibek jibraunnnn..
kahkahkahkah




nerzhul:
jumpe lg nt..insyaAllah.. jgn rindu koi byk sgt ye..hehe




frodo:
ahk...lu selalu curang dgn wa...majoklah dgn lu..

ngaahaha :P




sepet:
kan..kan..kan...jap jek..abes exam..yahuuuu! :P




g.c:
nih yg buat tetibe rasa nak join askar nih...

hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

ann:
mn ade cuti yang..kene bace buku, g periksa...huwaaaaaa T_T




mazru:
ape yg sedih benor ni...ari khamis dpn koi muncul balik..aok jgn nangeh ye...

kehkehkeh...




kak tasek:
ini bkn thp mak tiri..ini dh mcm penunggu gua...

ampun kan kami penunggu gua....

hahahahaha!




ardzmarn:
saje..wa nak kasik lu rindu lebih dkar wa...kohkohkoh..




liliyuli:
hip x hip...pointer lebih penting wohhh.. :P




mc.just:
tenkiyu darls... =}




shukri:
spjg wa xde ni..lu jgn nakal2 sgt dgn citah tu...

eh?

hahahahaha




vee:
orait! tenks yang... =}

h a n i e said... Best Blogger Tips

jaja:
errr...nih agak2 kalo aku minum ni..ade kena cirit birit tak ja?


hahahahaha..




boy:
fine!!!

*tolak boy masuk tasik dan berlalu pergi*




fndrocka:
hahaha..tp ko tulis pjg2 pun syok ape...aku bace jek 2-3 kali.. =P




koq:
sila lah percaya. smpai khamis jek aku puase main tenet...percayalaaaaah.. =P




ezam:
hahahahahah cisss bedebahbedah..

sila sponsor kismis 2 kilo.. pelisssssss...=P



chaki:
alah..dan-dan lah nak bagi adiah segala...nih..open table..bila? hahahha




mira:
aku dtg jwp komen jek...kihkihkih..

Linglung said... Best Blogger Tips

erghh..jgn tinggal lama2 sgt, nnt lu sendiri yg akan rindu :p

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

alamak baru nak manja2 ko dah nak berhenti blogging. Ko serius ke ni?

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

sama lah. ni sume salah fesbuk, blog dll. haha. bukan salah kita yg x berapa rajin nk belek buku. kih kih kih