Translate

Thursday, July 08, 2010

[ dah lama tak buat entry, skill buat tajuk pun ke laut ]

setelah merdeka dari exam dengan senyum lebor sampai telinga dengan makna soklan-senang-kalo-failed-jugak-sila-terjun-lombong..tamat sesi bergaduh dengan teksi KL yang pesen tak menyabor, berkelahi dengan bas Central Pahang kat Hiway Karak..dah takde main jelir lidah dekat mamat yang muka kerek bawak kereta serupa hantu tapi akhirnya kena berbaris panjang masuk lorong tunai..ape baranggg...gune touch n go la weeii..

ehemmm..

assalamualaikum...

hai..

rindu saya??

*smbil buat simbol hati atas kepala*

;P

18 pengkomeng:

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

wahahahaha...ko dah lepas dr berperang ye??

jom kita berjimba jimba jimbara!!

lalalalala.....

citahrudin said... Best Blogger Tips

jgn ckp lbeh r...
bila mau angkat aku ngan koq balik kampung ha?

**sambil jerit kuat2

mirachantek said... Best Blogger Tips

smart tag la tak payah berenti2

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

erk.. yang buat simbol hati atas kepala tu.. aaa macam maner ek.. kedudukan dia menegak berdiri terpacak atas kepala ke just buat kat atas rambut( kulit kepala ) mendatar cam tu....

tasekM said... Best Blogger Tips

wah! dah tahun 2011 la.... hani dah hapdet nih...




.

Ann said... Best Blogger Tips

akhirnye hani dh hbs cuti dr blogging...

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

kak cho...

sampai hati ko tinggalkan aku n citah yg kekurangan kasih sayang dan perhatian nih...

isk..isk..isk..

citahrudin said... Best Blogger Tips

kan koq kan?
agak mmg kak cho ni dah syg lebih ke jibek...
dah x moh syg ke kita dah...

**larik-larik sambil tutup muka***

gadis comel said... Best Blogger Tips

balik kampung mana?


adik comel mau ikut jugakkkkk...



hehe.

sepet said... Best Blogger Tips

betol ker yu yang hapdet ni?? ker yu bayar org lain yg tolong hapdet kn??



:P

frwls said... Best Blogger Tips

saya guna motor. takpenah beratur bayar tol. hehe

alhariesz said... Best Blogger Tips

"finish hanie, waste throw away"

-peribahasa yg takde kaitan ngan ini cerita.

selamat kembali ke pangkal jalan....

agagaagagagaaga :D

Wanie-san said... Best Blogger Tips

Kak hanie!!!!!
wa lama tak nampak!!!
nape tak menghilang je terus???opsss...hahaha

ezam said... Best Blogger Tips

dah ade masa maen tarik2 pipi la gamaknya pehni.....

kih kih kih...

Liliyuli said... Best Blogger Tips

ouh! hari tu pesen entry mcm nak bercuti sebulan..ni tak sampai pun seminggu..btw, welcomeback bebeh!

GreenJade said... Best Blogger Tips

yeh yeh hanie doh balik!!

(smbil gelek2 361 derjah ala2 inul nih wahahahaha)

h a n i e said... Best Blogger Tips

jaja:
asyik nk ajak aku berjimbawara jek.. nk belanje nye bila?? sup tulanggg...sup tulanggg.... :P



citah:
aihh..bila yg korang nk g? asyik bz berkenduri jek...
sekeh mau..sekehhhh??

XP




mira:
hahahaha.. malas lah. bkn nk guna selalu pun.. :P



ardzmarn:
hooo...yg tu dia sipi2 nk kena rambut. xlebih dr 1 inci ats kepala. nt balik prektis ye.. :P




kak taseeeeekkkk:
hahahaha..ampeh kak...tp kan kak..nk apdet pn buleh mari feeling2 segan..camne? :P




ann:
hahaha..waktu kritikal dh abes..buleh la bernapas lega sikit..




koq:
wa g g berjuang demi masa depan weii..yela..yela..nt aku ganti la balik masa yg kurang tu..kuikuikui

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
jibek tu pakwe hang citah oii..mn ada kena mengena dgn aku..hahahahaha!!!




gc:
kat kuale kangsor. moh le..g makan moktan.. :P




chaki:
cissss...hahahaha




alhariezs:
xpe..wa gune gps. x sesat punye.. kuikuikui..




wanie:
hahahahah..antuuu punya bdk! :P




ezam:
ni namenye mintak kena cekik..mau?? hahahahahah




liliyuli:
wa huru hara rasa mcm setahun derr...




kak tinie:
hahahahaha..gegor kak!! :P