Translate

Friday, July 09, 2010

[ situasi yang buat wa blushing ]

pernah tak mengalami situasi yang mana tapak kasut/heels/sandals korang tiba² tercabut..dalam lrt yang ramai manusia?
.
.
.
.
.
.
.
dia punya malu....toksah cakap..
ada jugak sikit² rasa nak lompat keluar dari lrt..
tapi dengan teknik men-selambekodok-kan diri..maka...
relak2 jek la aku kutip tapak tu...taruk dlm bag..
takpe...aku tak kenal orang..orang tak kenal aku...

lalalalala...

[tapi kepala dah rasa kembang macam belon kaler merah ade kartun spiderman. maluuuuuu]


p/s: bila jadi perkara² yang macam ni..rilek2 sudah. maintain selambe. orang tak perasan pun. lainlah kalau ko jadi gelabah nak mati. kompem kantoi. =P

24 pengkomeng:

GreenJade said... Best Blogger Tips

penah gaks..kt soping kompleks..wat selamba kambing jek jalan dengkot2

org sengih2 wa sengih2 blk smbil garu pusat kehs3

Mak Su said... Best Blogger Tips

ahaks, auuwww, sangatlah malu

Ann said... Best Blogger Tips

aku pun malu jd cenggitu..
aku kan penah jatuh kat kafe...psl suka sgt goyangkn kerusi, penah jatuh tduduk kt ramai org sbb silang kaki..jd tsangkut antara kasut..

aihhh merah muka xtahan malu..

mirachantek said... Best Blogger Tips

aku jatuh berlutut kat jalan tar.. luka lutut aku.\
wuuuu da la sakit.. malu plak tu...

gadis comel said... Best Blogger Tips

kena belajar wat muka stupid face. pastu buat rilek je. aku slumber je. lantak ahh.tambah2 tempat org tak kenal aku. lagi je aku rilek.






haha.

Boy said... Best Blogger Tips

mcm iklan Mentos hehe

Nerzhul said... Best Blogger Tips

cube gi jenjalan kat blog orang. mane tau ade entry pasal awek tercabut tapak kasut lam lrt ke...
kakakakah

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

saya pernah tersepit kat pintu. malu. rasa cam nak terjun dari lrt bila semua orang pandang. hahaha =D

ezam said... Best Blogger Tips

kasot vincci stenderdlah.....



next taim pakailah jimmy choo

barulah kak cho...

muahahahhaahha...

dah2 sila pinishkan esenment

atau pipi anda akan di tarik2....

frwls said... Best Blogger Tips

sape gelak, campak jer heels tu.. hehe

jo said... Best Blogger Tips

gua suka pakai selipar jepun je. kadangkadang tercabut sebab orang belakang pijak. tak malu. rasa macam nak lempang pun ada..

sepet said... Best Blogger Tips

hahahhaa....


ok..stop gelak..


xp2, asal kan xd orang yg kenal kte kn.


:P

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ko patahkan je dedua tumit tu..mcm dlm iklan MENTOS tu haa...

hehehe!

aku ada gak peristiwa "muka-Merah-padam" ni..tp aku lupa la. Sbb byk sgt..

:")

alhariesz said... Best Blogger Tips

member aku dulu masa kat U pnah terperosok jatuh masuk lobang longkang DBKL...tu yg kat koridor2 jalan tuh...

ramai2 org tolong angkat kuar...

tahap kemaluan dia aku tak taule level mane...

mintak2 dijauhkan....

.お金の恋人 said... Best Blogger Tips

こんにちは!お元気ですか?
韓国料理が好きなのですか?
私はバリにいつか行きたい。

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tinie:
hahahaha..garuk pusat?? ih ih ih..seksaaaa.. :P




maksu:
malu sangat...tp muke tetaplah kaver macho dan gagah..hahahaha :P



ann:
ko kasik remind aku kat member aku lah..jatuh kusi jgk...patah terus kusi tu..hahahahah


malu kan? adehh..




mira:
pehh..pakej..haha..




gc:
tp aku rasa nk buat poker face..buleh feeling2 lady gaga... bley?? :P




boy:
tp xde pakwe hensem..hahahaha




nerzhul:
hahahahaha..kejam! mmg aku sumpit terus owner blog tu.. :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

shukri:
hahahahah..kann...sakit tau terkepit gitu..nakal betul brader lrt tu kan

hahaha..




ezam:
jimmy choo??

nt lah..ai carik pakwe kaya raya dulu...kihkihkih

keje sekolah dh siap!!!




chaki:
aku tgk jek tingkap lrt tu.. xgerak2. xperasan sape gelak ke idak..kehkehkeh




jo:
kan..selipar jopun lah paling best. tp aritu wa dr opis..tu yg feeling2 pompuan tu..pakai heels segala..huhuhu




sepet:
hahahahahah!! kijammm... :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

jaja:
hahahah..aku dh malu gila time tu..rasa nk cekup kepala dgn bag pn ada.. :P



alhariezs:
wuuuuu...aku anti longkang ok..2x kecepekk kat dlm tu...

sakit wohh..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said... Best Blogger Tips

nasib aku jantan...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

pagi tadi gua ada nampak sorang budak pompuan tercabut tapak kasut kat lrt...

gaya undur nak amik tapak kasut tu yang gua respek.. maintain jer steady..

lu ke tu...


=))



.

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

keh..keh..keh..(gelak guling-guling)

FarhanaLicious said... Best Blogger Tips

kah kah kah. aku harap kejadian mcm tu xde dalam hidup aku. bahaya. buleh jadi berkurung dalam rumah sebulan. malu. huhu

h a n i e said... Best Blogger Tips

pentoi:
alaahh..jantan pn pakai kasut jgk kannn.. :P




ardzmarn:
dah sah2 la bukan...hahahahah




koq:
haa..gelak..gelak..kensel mkn moktan kang..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

farhana:
hahaha..xpe..skali tu jek..nt x jumpe dh org2 tu...harap2 lah :P