Translate

Friday, August 13, 2010

[ dah 3 hari puasa ]

ok..semalam dah tamat seksa 3 jam kena lepak dalam exam hall. next paper..19hb nun..petang pulak tu..memang sah2 la lebih ke ngorok dari main teka² jawapan a,b,c.

yang pelik lagi..semenjak bulan puasa ni...[eceh..baru 3 hari] waktu untuk ibadah tidur dah berubah jadual. pukul 10 jek..wassalam..dan macam biasa lah...harammm.. tak bangun sahur.. ;P



p/s: nak complete 30 hari puasa memanglah tak dapat [theeheehee].. dapat meng-completekan 30 juzuk tahun ni jadilah...semedangnye barai.

20 pengkomeng:

citahrudin said... Best Blogger Tips

hoh...aku lain plk....semedang nk terjaga ... jam 3 lah...jam 12.30 lh...

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

nak complete 30 hari puasa memanglah tak dapat [theeheehee].. dapat meng-completekan 30 juzuk tahun ni jadilah...semedangnye barai. inilah calon isteri idaman..

tapi bab tak bangun sahur cancel buat bini.. nanti suami pon tak bangun sebab isteri tak masak sahur hahahahah

frwls said... Best Blogger Tips

ko kena bangun kakcho. nanti citah marah kalau tak bangun. kekekek

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
terjaga time lain tu mmg semedang jek lah..tp time sahur tu yg liat tu..haha





kodok:
cessss..itu alasan tak mau puasa ok. macam lah para suami tak buleh nak masak sahur sendirik..hahahaha





caki:
aku tak takut dia marah..tp kalo dia cakar?? wuwuwu..seram ai..

hahahaha..

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

weh..aku penah tertido dalam exam hall sebab paper petang, aku pulak pesyen study last minit. padan muka. tertido weh. mujuq tak failed.keh3x.

aku skrg pn cepat je tertido, tp mujur sahur aku bangun. ;p

zulfadzly said... Best Blogger Tips

sy pun sedaya upaya nak menghabiskan 30 juzuk dlm ramadhan ni. harap2 kita berjaya. InsyaAllah.

Rozita said... Best Blogger Tips

alhamdulillah klu dpt complete 30 juzuk..akak 3 mukasurat pun belum tentu..lagi teruk kansss

sepet said... Best Blogger Tips

selamat meng-completekan 30 juzuk. join grup tadarus, bley jer complete.

Ann said... Best Blogger Tips

wpun xdpt nk complete 30 ari, hrp2 jgn lah cuti byk sgt....huhu

Mak Su said... Best Blogger Tips

insyallah, mari berusaha :)

john bert said... Best Blogger Tips

eh, dh stat bulan pose ye? lama aku xbrcmpur dunia luar. hga lupa.

citahrudin said... Best Blogger Tips

alalalala....cumel je selit2 nm aku ye caki ye?

gaya mintak jurus tgn lintang namanya tu..zasssss!!!

darren said... Best Blogger Tips

tido awl kemahen tapi sahur terkantoi..tsk tsk tsk.....

tu yg tghsari tersadai kt stobey park......sahur ikot time turki kah??

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
hahaha..aku kalo tido..mmg sah2 lah kena terajang lepas tu..




zul karipap:
owh..baguslah kalau awak sudah insaf...

malam karang jgn lupe melahar balik ye...haha





kak rozita:
insyaAllah kak...pelan2..hehe





sepet:
tp sini xde..huhuhu..tadarus sorang2 jek la..

h a n i e said... Best Blogger Tips

ann:
aku pun tak mau weh..jenuh nak ganti karang..haha





maksu:
insyaAllah maksu.. =)





john bert:
hoh...ni terlupa yg pesen mintak kaki gaya ni.. :P




citah:
bagi jek..bagi jek... *batu api*

h a n i e said... Best Blogger Tips

darling ku darren [kononnya]:
tu aktiviti sampingan lah!! takkan nk p mkn nasik kat mamak pulak..hahahaha..



p/s: kak tasik...ni bkn darren yu tau..ni wak ejam yg gedikss..hahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

ejam pun nama darren gak yek...? he he.

org bujang bulih la leboh pukul 10. org dah kawen banyak tugasan lain.

hahaha...

:p



.

ezam said... Best Blogger Tips

sesuke je men tuding2....




kih kih kih....

alhariesz said... Best Blogger Tips

ngorok di exam hall adalah hobi pakcik.

sekian, terima sepatu.

h a n i e said... Best Blogger Tips

alhariesz:
nah hambik... *baling sepatu size 6*
hahahah..

besok tanda jwpn laju2..pastu berjimbawara dkat giant cuci mata..best jgk..hahaha