Translate

Saturday, August 14, 2010

[ ni kalau buat drama..buleh kalah Nurkasih wa syak ]


alhamdulillah..tamat sudah projek kolaborasi rangers² Soltura..
Samarinda Soltura: Kerongsang Gitar Kamil..
tahniah dan two thumbs up untuk semua rangers..korang memang terbaik wok!

jangan memalu pulak nak ketik sini...ada 15 episod semuanya..

dan InsyaAllah..sempena bulan Ramadhan yang mulia ni..projek baru dah launch..Pintu Pedoman: Antologi Anak-Anak Ramadhan dibawah seliaan King Of Petai.. [hahaha]


22 pengkomeng:

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

menangis la Remy Ishak sama itu Tiz Zaqyah mau berlakon ini drama. kehkehkeh... =P

"kita cuma dua jiwa yang terpapas ketika menunggu kereta api...kau ke utara dan aku ke selatan."

zulfadzly said... Best Blogger Tips

tahniah.

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

Tahniah warga Soltura...hehe!

Hanie..aku 4low jgk cerita korang nih. Tp yg terbaru ni aku baru ep: 8 ...nnt smntara tgu waktu buka, aku ngadap bagi khatam! ...

thumbs up utk korang semua, tahniah sekali lagi!

**byk betul idea korang erk!! aku tumpang gembira!

h a n i e said... Best Blogger Tips

shukri:
hahaha..kann..khabir batia taknak offer ke buat drama..? hahahaha..


"...dan kita hanya ditakdirkan untuk bertemu seketika, bukan sebagai peneman sepanjang perjalanan"

=)





zul:
mekaseyyyy :P




jaja:
wohh..mekasih ja!! nt berbuke aku belanje sirap limau kughe manis deh...hohoho..

Hamzah Ian said... Best Blogger Tips

bair betol ko ni??

ni buku kan??? pesal aku tak penah jumpe pun..

Robot Baik said... Best Blogger Tips

semoga sukses krew soltura!

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

aku bangga kerana menjadi sebahagian dalam samarinda ni...keep it up soltura!!

h a n i e said... Best Blogger Tips

hamzah ian:
lahh..betul la weh..

ni bukan buku syg..ni hasil gabungan idea ramai bloggers..haha




robot baik:
trimassss yo!





mimie:
yeah...sep sikit! hehe

SUXX said... Best Blogger Tips

ko ranger ape weh? mcm kenal.hehe

Nerzhul said... Best Blogger Tips

try la antor kat tibi tige. hahaa

frwls said... Best Blogger Tips

saya setuju hantar di mana2 stesyen tv, dengan syarat saya jadi Kamil. kahkahkah

h a n i e said... Best Blogger Tips

suxx:
wa lone ranger..hahaha...
mcm kenal?..err...




nerzhul:
hahaha aok ni...kalo masuk.. aok nk jd jeman tak? haha




caki:
semedang nak jd hero..hahaha..sape nk jd lebai samad kl mcm tu? :P

tengku azman wan aidil said... Best Blogger Tips

bila nk buat dalam bentuk vcd???

saya bab2 membaca ni susah sket,almaklum jutawan seperti saya mmg kena lebey eksen dari biasa...

ermm kolo boley sila buat dalam bentuk dvd9,bagik clear..takmo lah tgh sedap2 tengok ada plak orang melintas....

potong tawu...kolo boleh pelakon utama takmo tiz zakiyah ek..kampong sangat..saya nak saripah sofea....

besarrrrrr eh salah...

baekkkkkkk punyerrr~

p.s:tahniah untuk manusia2 yg rajin seperti kalian....

h a n i e said... Best Blogger Tips

ni keje wak ejam la niiiiiii...

gatai!

citahrudin said... Best Blogger Tips

ntah caki ni...
suka feeling2 hero

alien said... Best Blogger Tips

tahniah kat semua la yg menjayakan samarinda tu tak lupe yg memberi sokongan..
walawei~
ucapan macam menang oscar..

gua cop watak rangers kelabu asap tau
kui2

Wanie-san said... Best Blogger Tips

buku ke kak hanie oi???
perghhh...gempak siot!!
*wat2 muke bangga!*

Firol said... Best Blogger Tips

ada sesapa nak dramakan dalam tv?...kontek SOltura dulu..jangan nak memandai hehehhe

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

oh.. saya sangat suka cerita tersebut. tahniah kepada semua pengarang siri tersebut. anda memang berbakat.





.

Arief Arf said... Best Blogger Tips

wow macam menarik.
tapi bile tekan link tu, and bile tekan episod2 apsal xleh?
macam broken link je?

X)

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

serius..aku tak dok idea nok tulih gapo..

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
bior lah dia..kasik chance skali skala..
hahaha





alien:
kaler kuning menyerit tu tak mau ke? outstanding sikit...hahahah





wanie:
bukan buku lah yang..cuma cerita yg di"compile" jd mcm drama..hehehe





firol:
hah tu dia..boss dah bersuara..yeop..mike nk jd watak yang mane pulak..hehehe





ardzmarn:
mekasih ye yang.. ^^




arief:
eh?? check td ok jek...ke connection kamu yg barai ni?? hahaha





koq:
ko bkn awal2 dh ngelat ke..hahaha