Translate

Wednesday, August 04, 2010

[ rama-rama...cinta? ]

lebai gugel punya



sekarang nih musim rama-rama kaler coklat beso tapak tangan..
bersepah-sepah..
ada jugak yang jadi mangsa libasan raket
sibuk nak terbang sana sini..
zasssss...sayap putus dua..
termeninggal terus..

itu satu hal..

tapi bila masuk ladies...
ada jugak sikit-sikit rasa ternoda
rasa macam kena skodeng la pulak!
ade je melekat kat dinding, kat siling..

haihhh..

hapdet:

eh kejap...nak tanya...kebanyakan blog yang aku masuk..mesti ade link entry terbaru aku kat bawah tu. padahal tak pernah usik atau setting apa-apa pun. camne buleh jadi macam tu?? [ke aku yang buta i.t nih??]..boleh sapa² tolong bagi tau... =)..kang ada yang cakap aku tumpang semangkuk dua populariti pulakk..huhuhu

26 pengkomeng:

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

1st kah?

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

haha.konfem aku 1st.


itu rama2 jantan. skodeng ko ehem2. hihi.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

takde lain tu jibek la menjelma jadik rama2..tgk saiz pun dah tau..
habis la lu hanie..hilang kesucian.


*ada ker rama2 besor tapak tgn? tu kupu2 weh..

* kupu2 tu pakai elai2 bereben x?

ahahhaha..

Pett Suhaimi said... Best Blogger Tips

Teman sebenarnya adalah jelmaan rama-rama yang selalu singgah kt tandas pompuan.Rahsia ok.

Yunus Badawi said... Best Blogger Tips

Tiba2 aku rasa nak jadi rama2 yg kat dinding ladies tu hahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

rama2 tak pe lagi yang. kat opis aku ni kucing. asal aku dalam toilet, dia bulih pulak jengah2 ikut bawah pintu tu. kucing jadiankah...?



.

alhariesz said... Best Blogger Tips

humang aihh....rama-rama skang siap masuk jamban ekk.. bahaya...bahaya...

hati2...silap2 tu CCTV wor...

ekekekkekekekekee

*gejala sosial rama-rama zaman skang...

mirachantek said... Best Blogger Tips

aku tak suka tu, macam mengerikan je

enassempoi said... Best Blogger Tips

tua dah rupanya google tu ek... dh jadi lebai dah...

ezam said... Best Blogger Tips

ai pulak kolo masok toilet je mesti ade hanjeng ikot.......


motiiipp hanjeng....

hahahahaha

ezam said... Best Blogger Tips

cesssss nk buat anonymous kuar nama plak.....

Linglung said... Best Blogger Tips

lu sedar x lu dah jadi pembunuh? hehe

Liliyuli said... Best Blogger Tips

ngan rama-rama pun nak kedekut..bagi je la tengok..hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
ko memang takde keje an gc..hahaha




zul karipap:
aku rasa yang kena libas dgn raket tu lah jelmaan jibek..dah arwah dah..

hhahahaha





pett:
okeh..syhhh...rahsia kita berdua..

*smbil cabut kepak rama²*




y.b:
hahahaha..jaga2 yb..nt kena makan dgn cicak..sini sume pesen beso2 anak bewok.. :P





kak tasek:
lagi rasa macam ternoda..ye dak kak..

hahaahah..





hariezs:
sekurang²nya bulan Julai bukan 34 hari ye...hahahahahah

h a n i e said... Best Blogger Tips

mira:
kan....ngeri wohh..




ena:
laa..br tau ke...lampi jgk ko ni kan na..hahahah...





ezam:
hanjeng sangat!! hahahaha...

h a n i e said... Best Blogger Tips

linglung:
wa tak sengaja lahh..agak2 nanti dia libas wa balik tak? huhuhuhu..





liliyuli:
ahk...cer lu yg kena..wa nk tgk nk bg tgk ke idakkkk...

hahahahah

sI tEDI said... Best Blogger Tips

wah! rama-rama tu tanda ada org nak dtg masuk meminang.

pandai je aku! ha ha ha

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

hehehe...
dont worry dear..
rama-rama tak bernafsu kot...
=)

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

bes tak skodeng kau dalam biar air.. entahlah ..tak selera aku nak skodeng kau hahahaha..

Wanie-san said... Best Blogger Tips

rama2 jantan yg gatai..suke skodeng kak hanie..hati2..kot2 ade org antor spy guna rama2...erkkk??

Wahidah said... Best Blogger Tips

nama pun rerama mmg la dok terbang2..hehehe...


tk per rerama tk gatai..:P

h a n i e said... Best Blogger Tips

tedi:
tu kalo rama2 masuk rumah..hahahaha..




vee:
hahaha..saje jek...jacob yu camne dear..?





kodok:
hahahaha...cilake kodok!!





wanie:
hepppppp...!! :P





wahidah:
tp byk sgt yang...rimas jgk kadang2...hehe

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

hinggap kat kepala. hinggap kat laptop. hinggap kat buku. hinggap kat hanset. hinggap kat novel.

bikin panas.

frwls said... Best Blogger Tips

rama-rama tu spy yahudi kot? hahahahahahhahahaha tak kelakar langsung lawak kejadah ape aku cakap ni

a.k.u.p.e.n.t.o.i said... Best Blogger Tips

ok pe rerama...kt tmpt gua kekupu brsepah....waduh..kalo solid tk pe gak....

h a n i e said... Best Blogger Tips

shuk:
ahahahaha..kannn..rasa mcm nk tangkap kasik cabut kepak..kan..





caki:
tu lawak pesen mintak kaki nama dia...mau?
hahahahaa~





pentoi:
same pesen jek 2 makhluk Tuhan tu. buleh bikin hati panas kadang2.. :P