Translate

Monday, August 09, 2010

[ sakit hati ]

adelah sangat tak puas hati dan rasa macam nak bagi kaki barang se das dua bila hasil kerja penat lelah dicilok oleh orang lain dengan senang² dan dimengaku sebagai hak sendiri. and she's got A for that. demyuh lah!!!!

biar kau kantoi dengan seteruk teruknya!!! tenuk punya makhluk!







p/s: sabar....mungkin ade hikmah. =)

18 pengkomeng:

♥ Vee Violet ♥ said... Best Blogger Tips

ish! kalau vee dah mengamuk dah nie...
sabar lah dear...

mirachantek said... Best Blogger Tips

hey, pergi la tunjuk bukti!
jangan diam je,

Ann said... Best Blogger Tips

aku pon penah rasa..geram beb...lg2 bila supervisor sdiri yg wat...huhu

Hamzah Ian said... Best Blogger Tips

sabor2.. jgn sedeh2...

sepet said... Best Blogger Tips

memang tenuk la makhluk tu tu.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

tu hikmah bile bercanda di tepi tasek x hengat org lain!!


**itu kire kes plagiarisme la kan? hush..leh kene bar x pun buang terus kalau didapati bersalah mengikut hukum kanun negara. [ok..yg last ni tipu]

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

sempat lagi bagi sedas penendang sebelom puasa. keh3x

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

la ngan tenuk pon nak ngado.. hish budak ni.. jgn gado gadi sayang.. nanti awak lagi tenuk dari tenuk..senyum sikit..senyum sikit ala ...comelnya.. bleh letak dalam akuarium ni comey sangat macam flowerhorn ..hahahahah

alhariesz said... Best Blogger Tips

aku pun pnah kena beb...lagi teruk bos aku sendirik...

depan aku cakap writing aku macam tenuk...belakang aku submit kije aku kat atasan pastu claim sendirik punya, memang cam beruk....

Anonymous said... Best Blogger Tips

gunakan kuasamu wahai gadis gunung yg cantik jelita.

kuasa mulut puakamu tada tandingan!!!


zasssssssssssssssssssssss!

p.s:bila kena sure nangesssss!!

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

dulu aku kan,masa nk submit asaiment,aku ternampak asaiment yg sebijik aku punya.sampai font cover pun dia bantai cedok.x ejas langsung

depan2 lecturer jugak aku renyuk asainment dia..lecturer tak kate apa2.

wa samseng time tu

GreenJade said... Best Blogger Tips

eiiii tawwkot nye..teketor2 buku lali dah nih

tp..nape aku nk tawkot..? bukang aku pongggg..kans..kanss...ihiks :p

*pnah kena byk kali time blajo U dolu2..wa kasi 'sound efek' jek..zaaappp!! *

h a n i e said... Best Blogger Tips

vee:
marah smp tak buleh nk berckp yang..huhu..





mira:
br tau tadi. result dh dpt pun. dpt A rasa mcm xdpt ape jek rasa. huhu..





ann:
kannn..rasa nk bg kaki tang rusuk kiri,,





hamzah:
tak sedih. tp sakit hati..wuwuwu..





sepet:
tenuk pun tak gitu rasanya yang..hahaha





zul karipap:
hahahahaha..lu mn buleh join jimbawara weh...lu tu keje sekolah pun tak abeh lagik..hahah

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
kannnn...pastu kita mintak mahap la..ye dok..haha




kodok:
hantuuuuuuuuuuu punye kodok!! cis..cis...bedebah..hahaha





alhariezs:
tu la psl kan...kita yg buat..penat2..org lain terus kutip hasil..pehh..mencabar iman tu..






wak ejam:
sadap yuuuuuuu!! hahaha






mimie:
dulu jek? skrg?? feeling2 makwe la pulak kan..hahaah





kak tinie:
nape la org tak nak berusaha sendiri..kan kak..aihhh.. =_="

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

tenuk! makhluk berkaki empat!

(tumpang emo jap)

Arief Arf said... Best Blogger Tips

takpe takpe.
karma beb.
lagi2 nak bulan puasa ni.
hahaha

selamat berpuasa!
X)

-cD- said... Best Blogger Tips

perlukan bantuan mak esah?
hahahaha.. calling2 ler..

h a n i e said... Best Blogger Tips

shuk:
binatang yg kaler macam taik cicak! haha





arief:
uish yang...where hv u been?? lame x update blog..

selamat berpuasa.. ^^




cd:
kannn..guna mak esah katanya...haha