Translate

Monday, August 30, 2010

[ sapa mau kad raya? ]

bila dah tak ada kerja..ape lagi..bongkar kotak harta karun lah.


ehem..sila abaikan segala apa yang ada love2 tu..sejarah lama.. kadang2 ada jugak sisa rindu..ahaks!

sambil-sambil baca kad, belek-belek adiah...huhuhu wahh.. jumpa pulak selonggok kad raya..dulu punya lah. campur tahun lepas.


kira banyak la kan..tapi apsal tahun ni baru sekeping aku dapat?? cisss..boss sendirik yang bagi pulak tu.

ibadah antor kad raya ni sikit hari lagi buleh pupus aku syak.. tak ada lagi lah nak selit pantun pecah kaca pecah gelas...haihh..jadi sebelum pupus...aku rasa tahun ni aku nak bagi kat raya lah kat korang...hah..sapa mau kad raya? sila email ke aku alamat [misz.hanie@yahoo.com] ...sapa cepat..dia dapat.. nanti korang buleh jual dekat ebay. tak pun kat mudah.com..kategori barang rare. hehehe






p/s: malam ni malam ambang kemerdekaan. agak2 9 bulan akan datang kes buang bayi tahap pecah panggung tak?

25 pengkomeng:

mcjust.lol said... Best Blogger Tips

malam merdeka malam orang beromen. hishhhh.


pasal kad raya tu, boleh poskan untuk aku sekali? dh dua tahun tak dapat kad raya, semua pakat pakai sms. ciss.

hahaha

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

wa malas nak komen panjang2..lu check inbox lu skang..

tasekM said... Best Blogger Tips

nk kena beromen juga nampak gayanya nih...

wakakaka...





aku nk duit raya!


.

zulfadzly said... Best Blogger Tips

kak tasek ~ hahahaha..aje benor pun..nak sgt kot!! hahahahaha..




psss..jgn lupe check inbox.. ;p

GreenJade said... Best Blogger Tips

kad xmo..duet ghaye nakkkk

ehh same lah teman..deme bg sekepin jek..aku syak kertas makin mahal dpd gule lah tis year hak hak hak

.mek.mizah. said... Best Blogger Tips

haih, siap la kali ni entah bape ratus ribu plak. dem.

TuYa said... Best Blogger Tips

kalau nak duit raya buleh???
hik hik hik

f a t t said... Best Blogger Tips

aku nk yg paling besar, ada lampu lip lap lip lap mcm baju kak ramlah..pastu lagu mesti yg leleh..ade? ekekeke~

citahrudin said... Best Blogger Tips

cewaaaahhhh
ada elebyu beso2 tu...

h a n i e said... Best Blogger Tips

mek jas:
sms sep duit katanya. tp xde sentimental value..kan..




mimilk:
pehh..makhluk pertama email..hahaha..okeh..wa nk masuk dlm list..jgn riso..sure dpt punye..




kak tasek:
sila bagi dekat adik mu ini duwet raya jek..jgn nk pura2 pengsan..hahahah..



zul karipap:
hahhaha ye laaa...dh kire dh... aku bg kad spesel punye kat hang..tunguuuu :P




kak tinie:
jd la dr tak ade..kan kak? hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

mek mizah:
ntah la mek..huhu kesian sgt nasib anak2 tak berdosa mcm tu..haihh..




tuya:
amboihh..dia tu yg patut bg duit raya ke kita ni..hahaha





fatt:
hang nak kad raya ke..hang nak kad elebyu ni fatt?? hahahaha...

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
sadap yu citah..hahahahaha

datuk K(etot) said... Best Blogger Tips

ntahla org skrg ni.sesuke ati je buang baby.

Wifey ai ni sampai sekarang tak peknen2.

Asek bz dgn show aje.tensen ai.

Yu single ek??minat dgn misai ai tak???

frwls said... Best Blogger Tips

sila send kepada saya dalam bentuk terindah.

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

farwalis, ayat tak habis tu : jgn lupa selit duti raya sekali.

haha =D

Wanie-san said... Best Blogger Tips

perghh..kad cintan join sekali masuk kad raya ke??hoho

kes buang ank dah jadi mcm trend doh..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

kat ipoh malam tadi hujan.. gua syak ramai yang pecah punggung..

hamzah ian said... Best Blogger Tips

aku dah lame tak dapat kad raye.. cisssss

Ann said... Best Blogger Tips

aku xmo kad raya pasal aku malas nk balas2 ni...

nuyuljana said... Best Blogger Tips

nak kad raya gak! hee~

pakcik kordi said... Best Blogger Tips

jeles aii tau tgk kad yuu byk2 gitu!ade love2 lg!aumm!!

h a n i e said... Best Blogger Tips

wak ejam:
ai tak minat misai. ai minat dengan duittttt..yu ade??

hahahahaha!!




caki:
meh la kasik alamat..takkan nak scan antor ikut email kot..hikss




shuk:
takde..takde..remaja bangka dah tak buleh dapat duit raya. harap maklom!! :P




wanie:
zaman bercinta..semua indah...eh..ade kena mengena kah?? hahahahahah XP




ardzmarn:
hahahah..kompem punyaaaa... XP




hamzah:
mau? bak alamat..haha




ann:
salah konsep ni beb. bagi kad tak semestinya mintak di balas. tu sebagai tanda ingatan. haha




nuyul:
baikkk...tunggu di peti surat next week..occay!! hahaha...



wak kordes:
tapi yu sekeping kad pun tak bagi dekat ai..sampai ati yu tauuu..

hahahahaha~

Nerzhul said... Best Blogger Tips

keje posmen pun nanti akan jadi keje paling rare. hahaa

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

aku nak jugek!

tp nnt aku anto emel nye! yeppp!

Arief Arf said... Best Blogger Tips

baru satu je kad raya dapat?
ok la tu.
zaman skang ni sms/fb je la.
hahaha

9bulan dari skarang, kita tengok!
ahahha