Translate

Wednesday, September 01, 2010

[ kalau perempuan ni pergi soping.. ]

rancangan utama petang semalam...

- pergi meksis kat klcc untuk setel bil. jangan gatal2 nak merayap pergi i-setan u-iblis segala kat dalam tu. tutup jek mata kalau tengok diskaun maun.

- kendian pergi TAR nak cari baju raya untuk abah dan emak. dan juga barang sehelai dua tudung untuk diri sendiri. juga kad raya.

lepas tu balik. jangan nak mengada-ngada beli yang bukan-bukan. [niat sebelum keluar rumah]

bulan ni bajet agak ketat sebab hewan belaan kena servis dan renew surat beranak.

bila balik rumah...check balik barang-barang yang di beli..part abah dengan mak dah setel...tapiiiiiii...mana datang pulak 2 pasang heels vincci, eyeliner + compact powder MAC, toiletries segala tu????





p/s: perempuan ni tidak boleh dipercayai ketika soping. beli ikut suka hati dia. lepas tu baru lah nak menyesal. kena korek tabung lah gini gaya... T_T

28 pengkomeng:

Whoopz said... Best Blogger Tips

Hahah... Okay la tu.. :p

~cik manis~ said... Best Blogger Tips

ewah3 biasa die sopping tak ajak. haha
manis pum mcm tu gak salu kak hanie. lari bajet i tau. hik3

p/s : lame x dtg blog akak ! manis baru nak blog balik. hehe

alien said... Best Blogger Tips

heels 2 tu~
hehehe

tasekM said... Best Blogger Tips

bukan2 je beli dak hani nih...



.

cIk JanNah said... Best Blogger Tips

nanti shopping lagi
bwk balik klcc 2 eh sis.
hik3

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

ehem.. ehem..

kak cho ada beli tak perfume body shop kat aku?

keh3x

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

ada toyol yg belikan bembarang tu semua kot! tapi pakai duit hang...
aku syak laaa..aku syak!!

**errr...puasa2 pon ada TOYOL? tak kena gari ke dia?

kata hati bukan kata mulut said... Best Blogger Tips

haha..tu la..shoping tak ajak aku

frwls said... Best Blogger Tips

kopak simpanan nak kawin ke weh? haha

macha_sezs said... Best Blogger Tips

alah kak tasek tu marah2, dia pun same je. hehehe~

tak kisah la ko nak beli ape pun kak. janji kad raya aku sampai~ wehoo

ezam said... Best Blogger Tips

mungek sangat kt klcc tak bitauuu....dari kol 3-9pm orh kt sana...sampai terasa nk lumpoh jalan2 carik pasal..hahhaa


kad raya?????????????????????

tuh yg banyak2 celah kotak yg baru jumpe tuh pe cer?????membazir sagat..haha

h a n i e said... Best Blogger Tips

whoopz:
ok tang mana nya..k.o ada la... huhuhu



manissssss:
wahhh,,miss yu lah yang. sila berblogging semula ye.. ^^



alien:
biasa lah..tamak haloba..haha



kak tasek:
hilang daya kawalan mata dan duit la kak..hahaha



cikjannah:
yu nak menara yg belah mana yang..nanti ai tapau utk yu.. hahahah XP

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
setakat kirim dgn air lior...smp 2020 pun aku takkan beli kat hang..hahahaha



jaja:
ko jgn mandai2 ja..bulan pose ni..syaitonirrojim sume kena ikat..haha



katahati:
okeh..next time aku ajak ko..ko sila lah belanje aku..ye..amecam? :P

h a n i e said... Best Blogger Tips

caki:
hahaha...kopak tabung ayam laaa.. XD



macha:
aje benor nye yang..serope jek dia tu..hahaha..


tunggu jek pakcik posmen hantor..ade punyeee..hahaha




wak ejam:
sudeyyyy..merajok hokeyyy!!! tak nak kawan dengan yu...huhuhu

citahrudin said... Best Blogger Tips

lain kali bwk cekgu disiplin (lelaki sahaja ) masa shopping

chenta said... Best Blogger Tips

mmg gitu la bila shopping.tak dpt elak!hehehe

Panglima Muda said... Best Blogger Tips

orang jantan pun shopping gak.. berabih banyak juga. Baju melayu mahal oii..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Best Blogger Tips

selalunya aku carik macam macam alasan nak temankan dia orang ni..tu pun tak lepas

Wanie-san said... Best Blogger Tips

buat2 tanya plak...
kalau bukan kak hanie punya..
sapa lagi??kalau xmau..bg wani la..hehehe

Arief Arf said... Best Blogger Tips

where's my stuffs?
hahahaha
u-iblis tempat shopping paling best dalam dunia!
hahahah

Nerzhul said... Best Blogger Tips

omboi sampai dua helai heels. lepas raya menonggeng la nampok gayanye.

jo said... Best Blogger Tips

lain kali bwk duit cukup2..tak pun simpan duit dulu cukup2 untu serbis n roadtax..

*~ aRaBeLLa ~* said... Best Blogger Tips

tak tahan MAC ko pakai nyah..aku takat mampu pakai bedak Maybelline jah..

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

nak ikut ko soping la camgini.. nanti ko leh terbeli brg tuk aku..

Syima Syaz said... Best Blogger Tips

alhamdulillah...semenjak setan kena ikat ni, nafsu nak shopping zero trus...rupanya selama ni setan lah dok gayut...hehehe

SUXX said... Best Blogger Tips

jln Tar wajib tu??

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
ahk..boring soping ngan lelaki nih. menyakitkan hati. hahaha



chenta:
kannn...mesti ade jgk terbeli benda yg bkn2.. :P



panglima muda:
org jantan tu kategori lain. diaorg jarang nk survey2 harga. asal berkenan, rembat terus. pompuan lain..check kualiti, compare harga...hahahahah :P



brutal:
ye la..kang sape nk tolong bwk beg soping byk2 tu..haahha!!



wanie:
hang kalo soping lg teruk dr akak kan dik..sudeyyyy..

h a n i e said... Best Blogger Tips

arief:
best jugak setan dok menghasut suh beli mcm2..hahaha



nerzhul:
ehem...koi beli kasut te..utk g opis...[alasan dia jek..sila jgn percaya XD]




jo:
ni cukup2 lah ni. tapi debit kad kan ada. gores sajalah. hahahaha




cieyla:
mak beli tu pun nyah,...2x setahun okeyy...jgn kata maybelline..silky girl pun mak rembat noks..janji sesuai..hahaha




heidi:
ko tak takut aku gores dan menang poket kau pulak ke? hahaah




syima:
hahahaha..tu la..nafsu tu sbnrnye..




suxx:
sorga soping tu weh...utk kaum pompuan lah..hahaha