Translate

Friday, September 24, 2010

[ persefahaman itu penting ye.. ]

tak...aku tak nak cerita pasal persefahaman dalam relationship..yang itu korang pun terer..kan..kan..ini pasal dalam game ye. tak kira lah dalam badminton ke, tennis ke, pingpong ke, galah panjang ke...persefahaman antara team mate atau partner adalah sangattttt penting ye. baru lah buleh sukses. game pun smooth.

jadi... buat partner aku dalam game badminton untuk mix double semalam..aku nak kata...






sakit bodoooooo kau libas kepala aku dengan raket!!!!! T__T

21 pengkomeng:

tasekM said... Best Blogger Tips

patut kasi libas nen sekali. wakakaka...




.

Rozita said... Best Blogger Tips

hahahhah

kesian kat raket tu, tk pasal-pasal xcident ngan kepala

hahahahaha.

citahrudin said... Best Blogger Tips

bak kata orang, libas di balas libas ye tak?

alien said... Best Blogger Tips

hak
hak
shuttle cock tu singgah atas kepala ko ke

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

haha. kesian kak cho. itu lah, rambut tu keras macam dawai,kan tak psal2 shuttle cock singgah di kepala,dan partner yang terror itu terus melibas.

zapppppp...


kah3x

a.k.u.p.e.n.t.o.i said... Best Blogger Tips

nasib kepala tak tercabut sangkut kat net....hahahahaha...n3 lu bikin wa pecah perut..

Tijah said... Best Blogger Tips

ko libas la kepala dia dgn parang plak. baru seri 1 sama...

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
kang kalo ai dah tak bernenen..cemana nk feeling2 pompuan kak?? hahahahahha



kak zita:
benjol kepala hani kak..wuwuwuwuw...



citah:
wa libas pakai kaki!! puas hati wa!!



alien:
ntah..tau2 dah kena libas dengan raket..grrrr



gc:
hahahaha..cilakak lu kan..



pentoi:
cisss....gelak tak agak2 lu kannnn..tu kalo kepala wa tercabut..dh mcm sotong la pulak.. hahaha




kak tijah:
bunuh dan bakar lagi in skrg ni kak..hahahahah

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

"gelanggang maut" - kalau keluar tajuk akhbar yang ni, faham-faham la siapa yang harus disuspek ye. haha =P

p/s : kadang2 saje2 libas org pun feel jugak...

Nerzhul said... Best Blogger Tips

kahkahkah!! ini bukan kipas lipas!!

ezam said... Best Blogger Tips

tulah skendel lagi dgn boyapren dia..

kan dh kena kebahagiaan dalam pukulan dalam permainan...

kire mcm 2 in 1 la tuh...

hahahahah~

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

erk .. raket tu ok ke tak?

MOFASAD said... Best Blogger Tips

ada kesan jalur2 tak dekat kepala tu?

ekekeke

Liliyuli said... Best Blogger Tips

kira sedap la tu kannn? kehkehkeh

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

tu la kak cho..mulut masin sgt ckp nak libas orang..kan dah kena libas ngan raket..

wakakaakakakkka...

Firol said... Best Blogger Tips

kena akhirnya tu la selalu libas tok ketua hehe

tak synchronize

six.september =_= said... Best Blogger Tips

keh2 kesian hang
camna dgn kondisi kepala hang skg ni

zulfadzly said... Best Blogger Tips

cube ingat balik..aritu ko bayor zakat ke idak?? haaaaaaa...

Ann said... Best Blogger Tips

ntah2 dia de dendam ngn ko tak? haha

sebelas said... Best Blogger Tips

ini macam mintak kena libas sekali lagi nie...hehehe



http://nomborsebelas.blogspot.com/

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips

bagi lagi sedas dua.. biase die ni..