Translate

Thursday, September 23, 2010

[ VIP yang HIV ]

tengah decorate buku programme untuk event malam sabtu ni..datang sorang member opis..

dia: kak..kad spesel ni sape je yang dapat?

aku: yang reben purple untuk staff, yang bunga tu untuk HIV.......

dia: ???? HIV??? hahahahahah!! bahaya aihh..

aku: VIP lah..V.I.P!





mana datang lah kaitan HIV dengan VIP nih..haihh.. =_="

21 pengkomeng:

nizamsani said... Best Blogger Tips

haha.

Tijah said... Best Blogger Tips

kaitannya...dari khidmat langganan. oppsss...

tasekM said... Best Blogger Tips

mesti yu asik pikir hiv je nihhhhh...

positif kah...?

hahaha...



.

h a n i e said... Best Blogger Tips

nizam:
:P



kak tijah:
kena salahkan kastemer serbis la..kan kak..hahahah




kak tasek:
choiii! hahahah..ni semua salah budak GC tu kak..dia yg hapdet psl test HIV segala..

:P

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

kak cho,

ritu aku pergi buat ujian VIP.


sah!


negatif!! hehe.

frwls said... Best Blogger Tips

kalau tak pakai kontrasepsi, boleh jadi kait gak

ezam said... Best Blogger Tips

memula bunga2(cinta)..pehtu hiv(test)...pehtu kerusus(kawen)

tawu2 bila heppy besday satgi rupanya hari persandingan......









.
(tatap nk tiru kak esah eh salah kak tasik)

h a n i e said... Best Blogger Tips

gc:
kannnn..ke dokter tu silap bg slip?? hahahahah...



caki:
hahaha..aku mmg manjang boloq.. =_="



wak ejam:
selagi yu tak kawen..cemana ai nak kawen yang..mn buleh menderhaka pada org tua mcm yu.. kahkahkah!!

ezam said... Best Blogger Tips

tunggu hantaran cikbabor(atau cikcabor lantaklah ape2 aje) emas daimen bling2 baru leh kawen.....








.

MOFASAD said... Best Blogger Tips

hahahaha


sound trouble!! kena cakap kuat siket!!!

Liliyuli said... Best Blogger Tips

kalau kat rumah paiseh tu dah kena dah tu kad kuning...hahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

esah,
ko jgn nk meng-esah-esah-kan aku... aku mmg tgh mencari bomoh mak esah nih...

:p



.

Mak Su said... Best Blogger Tips

kihx3, tershashul

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

ko pikir ape nih kak cho smpi tersasul jauh?

hahhahhahahahaha......

Im Single said... Best Blogger Tips

anjing biri-biri kat screen kanan bawah lu ni tak penat ke..?

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

im single
gua ingat gua sorang jer yang resah nengok bebiri tu.. hahaha.. kekadang bawak ke terikut juge nengok menatang tu nari..

h a n i e said... Best Blogger Tips

farid:
tu bukan sound trouble..tapi boloq..salah cakap..huhu



liliyuli:
kalo kat rumah paiseh..aku kena jadi ahmad hanie la..hahahaha!!



kak tasek:
ni sjk bila ejam jd esah ni?? hahahahaha!!!



mak su:
tu la dia maksu..tershashul...hahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

koq:
hahahahaha....kuang asam. pikiran nak ke lain je ko kan koq...



samel:
anjing biri-biri?? cisssss..tapi wa nmpk mcm kacukan arnab dengan kucing.. kunab?? ahahaha



ardzmarn:
lu mmg cepat terpengaruh..hahahaha

tasekM said... Best Blogger Tips

hani,
hahaha.... bodoh la kibod nih!

(aku nk salahkan kibod gak)


.

h a n i e said... Best Blogger Tips

kak tasek:
hahhahaha..same lah perangai ngan esah..eh..ejam tu..suke salahkan kibod..hahahaha..


psst..tp ai suka nama baru dia tu kak..ESAH! eksotik tuuu..hahahaah

sastraboy said... Best Blogger Tips

dua dua bawak kuman?