Translate

Wednesday, September 29, 2010

[ september 29th ]

pagi ni
pandang cermin
..alhamdulillah...

setting senyum molek-molek


"selamat hari jadi hani"

=}

hapdet:

♥ untuk doa & ucapan sempena birthday semalam..dekat wall fb, sms, mms, nyanyi lagu live [mekacih cd!! =)], call..semua²lah..terima kasih ye sahabat.. =)

♥ Alfatihah untuk Allahyarham Khai yang telah kembali ke rahmatullah pagi tadi. moga rohnya di tempatkan di kalangan kekasih² Nya..aminn [boleh klik sini]

35 pengkomeng:

citahrudin said... Best Blogger Tips

perasan!!! hani konon...

patut mcm gini lah

~selamat hari lahir nyonya mansor!!

h a n i e said... Best Blogger Tips

citah:
hani lah..dah nama wa. takkan wa nak wish nama citah pulak. gila tak hip.

hahahahahaha!!

enassempoi said... Best Blogger Tips

salam hari tua... hadiah aku simpan sampai tiba hari-makan-nasik-minyak ko lah ek... bagi skali snng..


hahaha... ^^

alhariesz said... Best Blogger Tips

Selaku warga tua yang gerek...tok nak wish kat ko....

"Welkem to the club...!" ngahahahahahahahha....

Selamat menyambut hari keputerian yg ke-doploh-semilan...

-cD- said... Best Blogger Tips

elehhh senyum sampai tinge sebenarnya kan? Mana x nya dapat dengar lagu besday live dengan 5 oktav lagi.. heheh

Happy Birthday Busyok.

h a n i e said... Best Blogger Tips

ena:
hahahahaha!! aku tak kira. ko kena bagi dua adiah..dua ok! :P



hariesz:
tok..ko jgn advance sangat tok. aje melampor benor tambah lg setahun tu..xde..xde...sila buang satu tahun..hahahah..



cd:
hahaha mesti laaaa..the one n only yg akan nyanyi live every year ok..mekasih dear!! ^^

p/s: nk adiah :P

kodok hijau the ghost writer said... Best Blogger Tips

mana kau tahu kau jadi hari ini, kau kuar dari perut mak kau jer hari ini. cits.. apa apa pon

selamat hari hadi and i love u

sedar sedarlah dah tua.. jangan nak perangai macam cipan di hutan laghi ok sayang ku :)

alhariesz said... Best Blogger Tips

tok saje nak test...tett! skang dah tau dah umoq bape...

ngahahahaahaa :D

*tok kasi pukoi rata, sebab citahruddin zimbabwe pun tok wish doploh-semilan...baru adil...agagaggaggagagga

tasekM said... Best Blogger Tips

ooo... 29. aku 25. lalala....


hepi befday bebek.




.

Rozita said... Best Blogger Tips

hepi besday hanie..

yang ke bape ek? ke-21 ke? mehahaha

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said... Best Blogger Tips

happy birthday honey.. muahhh sekali lagi..




.

Sakura Chenta AheytarO said... Best Blogger Tips

happy besday hanie ku sayang...

Ann said... Best Blogger Tips

hepi beday hanie :)

deatH_luVer said... Best Blogger Tips

hepy besday hanieeeeeeeeeeee....

Is said... Best Blogger Tips

selamat hari kejadian hanie~

Pett Suhaimi said... Best Blogger Tips

Selamat hari jadi Hani.Hani?pehh.manis mcm gula.Mike ada buat makan2 free x?

GaDis CoMeL said... Best Blogger Tips

gila kak cho dapat kiss dari ardzman!!

skendel mendel ek??

Mimie.Candy Cane said... Best Blogger Tips

happy besday beb...hadiah wa mane?
tibe2

Nerzhul said... Best Blogger Tips

tengok moniter dan sengih hensem hensem....selamat besday hanie! kahkahkah!

ezam said... Best Blogger Tips

ai suke ayat kak tasek.


happy besday bebek



muahahahahahaha




.

mirachantek said... Best Blogger Tips

yey ada makcik dah tua!

Liliyuli said... Best Blogger Tips

hepi besday hanie mak enon.. dah bertambah umur ko.. bila nak dating ni? huhuhu

Wanie-san said... Best Blogger Tips

wish lagi sekali!
hai kakak gedik!eh...bg can la time b'day kak hanie kan...

hai kakak gojes!!!hepi tua day..hepi ketuaan day...hepi kedut day..eh....whateverla...hahaha

frwls said... Best Blogger Tips

nah lagu,

DOREMI

FASOLA

TIDO

lallalalaa

k.e.r.i. said... Best Blogger Tips

setting macam mana pun tetap macam tu jugak.

lalalalala~

jo said... Best Blogger Tips

yela..
selamat hari jadi, kak!

Ju Asu Ra said... Best Blogger Tips

selamat hari tua, kak cho...eh! nak kek sikit boleh?

en_me said... Best Blogger Tips

hepi besday cikhanie tewww..

fatt said... Best Blogger Tips

hanie :))
happy birthday..ko dah tua! hahaha :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

pokchik tak kiralah hari jadi ke hari lahir ke hari besday ke,,, kalau makan makan tu jgn lupa simpan sepinggan utk pokchik,,warf,,warf,,warf,,, selamat pengulangan tarikh cuma tahun masihi saja yg bertambah matang,,, oooo patutlah bebek (itik) pokchik tak pulang petang kat sini rupanye bebek (itik) pokchik merayap,,, bah bah reban,,, warf,,warf,,warf,,,

Shukri Mohd Ali said... Best Blogger Tips

udah wish kat fesbuk. hehe =D

h a n i e said... Best Blogger Tips

kodok:
i hate yu!!! hahahah



hariesz:
ciss tok..mana aci pesen gitu. kami ni muda lagi dari tok tauu..hhaha



kak tasek:
25 + 10 ye kak?? hahahaha



kak zita:
mekasih kak..yg ke 18..hahahah



ardzmarn:
yu buat ai blushing lah..awww..hahah mekasih!




sakura:
mekasih cyg!!



ann:
terima kasih!! ^^



donattttt:
mekaceh!!



is:
terima kasih!



pett:
so swittt..kan..hahaha..makan2 free? teman belum gaji lg ni..ghoper mana nak open table.. mike jek le belanje teman..ye? hehe



gc:
ko jeles ek? rentikan laaaa...hahahah




mimilk:
nak siku ke...paranawei? hahahaha

h a n i e said... Best Blogger Tips

nerzhul:
hahaha..mekasih ye..nanti koi nak g air terjun chamang..aok belanje mkn jagung bakar ye..hahaha



wak ejam:
syadap yuuuuuuuu!!!!

hahahahha




mira:
mana? mana? hahahaha



liliyuli:
lu tu dtg KL tak pernah berkabor!!



wanie:
hahahahah wish mintak penampor gayanye.. :P

mekasih ye yang..




keri:
tapi tak de la nyanyuk mcm lu..sampai salah call..hahahahaha!!!




jo:
deng! hahahah..




koq:
aku dpt 1 slice jek..kongsi..mau? hahaha




en_me:
mekasih~ heheheh



fatt:
hahahahah kejiiiii..!



pokchik:
hahahhaha!! ampeh tauuu..bukan bebek yg itu lah! :P

thanks for calling ek..



shuk:
hehe..mekasih ye syuk!

J@J@ / Bini The Rock said... Best Blogger Tips

kat FB aku dah wish!!! kat sini pon aku nak wish gak....

kat FB aku kata sweet 78 kan...
kat sini aku nak kata sweet 87 pulok!

hehehehhe!! hepi beseday honey ku hanie! xD

**alfatihah utk rakan mu yg telah pergi itu!

h a n i e said... Best Blogger Tips

jaja:
nak kena gigit jaja ni..hahahaha


mekasih jaaaa!!